Latvijas čempionātā Viļakā triumfē Kevin Saar un M.Rupeika/K.Liepiņa ekipāža

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 25.jūlijs 2016 14:39

Svētdien, 24.jūlijā Viļakas „Baltā brieža” mototrasē norisinājās šīs sezonas 4. Latvijas čempionāta posms motokrosā kvadracikliem un blakusvāģiem, paralēli aizvadot arī Baltijas čempionāta, Latvijas kausa un Latvijas Junioru čempionāta posmu, kā arī Viļakas domes kausa izcīņu.

Q Pro klasē uzvaras laurus plūca igaunis Kevin Saar, bet Blakusvāģu klasē uzvaras laurus plūca Māra Rupeika un Kaspara Liepiņa ekipāža.

Q Pro klasē Latvijas čempionāta un Baltijas čempionāta ieskaitē startēja spēcīgi sportisti no visām trim Baltijas valstīm. Diemžēl šo posmu izlaida līdzšinējais līderis, Eiropas čempions kvadraciklu klasē – Edgars Meņģelis, paverot jaunu iespēju sīvākajam konkurentam Kevin Saar. Sportists izmantoja iespēju sevi pierādīt un, uzvarot abos braucienos, dienas izskaņā Saar kāpa uz goda pjedestāla augstākā pakāpiena. Otro vietu posmā izcīnīja Priit Jarvloo, bet trešo vietu pērnā gada Eiropas Nāciju kausa kvadracikliem pārstāvis Raivis Sootee.

Sīvas cīņas risinājās arī Blakusvāģu klase, kur uz goda augstākā pjedestāla tomēr kāpa mājinieku ekipāža – Māris Rupeiks un Kaspars Liepiņš. Otro vietu Viļakas kalnainajā trasē izcīnīja G.Gordejeva/ K.Kivaste ekipāža, bet trešo vietu posmā ieņēma R.Riim/ I.Skultana divnieks.

Nākamais Latvijas čempionāta posms kvadracikliem un blakusvāģiem 27.un 28.augustā norisināsies Siguldā. Savukārt kopskaitā šosezon paredzēti seši šī sacensību seriāla posmi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti