Latvijas motokrosa sezona tuvojas izskaņai – kas vēl gaidāms?

 

Foto: Publicitātes foto

LaMSF | 8.septembris 2016 8:03

Latvijas motokrosa sezona ritējusi pilnā sparā, taču, tuvojoties rudens periodam, strauji tuvojas arī sezonas izskaņa. Lai ieviestu skaidrību par to, cik sacensības aizvadītas un kas šosezon vēl gaidām, aicinām iepazīties ar turpmāko informāciju par Latvijas kausa un Latvijas čempionāta posmiem 2016.gadā.

Dobele, Ceļa ēzeļu trase – 11.septembris

Jau šajā nedēļas nogalē Dobelē norisināsies 5. un noslēdzošais Latvijas čempionāta posms solo motociklu klasēm jeb CRAMO Superfināls. Tad arī noskaidrosim, kuri sportisti būs izcīnījuši sezonas augstākos titulus solo motokrosā. Taču līdz oficiālam sezonas noslēgumamvēl gaidāmas divas sacensības – Latvijas kauss un Latvijas čempionāts kvadracikliem un blakusvāģiem, kam šogad paredzēti kopskaitā 6 posmi.

Pilsblīdene, Kubas trase – 18.septembris

Ņemot vērā, ka viens no šīs sezonas Latvijas čempionāta kvadracikliem un blakusvāģu posmiem norisinājās atsevišķi no Latvijas kausa sacensībām (jo 24.jūlijā Viļakā nestartēja Latvijas kausa pārstāvji)–tad 18.septembrī Pilsblīdenē aizvadīsim tikai Latvijas kausa sacensības. Līdz ar to kopskaitā būs aizvadīti pieci Latvijas kausa un pieci Latvijas čempionāta/ Latvijas Junioru čempionāta posmi kvadracikliem un blakusvāģiem. Noslēdzošais šo sacīkšu seriālu posms norisināsies vienlaikus.

Saldus, Silavotiņu trase – 24., 25.septembris

Jau iepriekš informējām, ka sezonas sākumā Mazsalacā paredzētais Latvijas čempionāta/ Latvijas Junioru čempionāta posms kvadracikliem un blakusvāģiem, kā arī Latvijas kausa posms tika atcelts sakarā ar pašvaldības atļaujas un būvniecības procesa sarežģījumiem trasei. Šīs divu dienu sacensības no Mazsalacas ir pārceltas uz 24. un 25.septembri Saldū, Silavotiņu mototrasē, taču informējam, ka šajā posmā nestartēs Mini MX klase. Lai arī trase jau ir licencēta, tomēr pēc pašu sportistu un motokrosa ekspertu ierosinājumiem trase tiks papildus apsekota un uzlabota. Esam ciešā kontaktā ar Saldus posma organizatoru Aidi Heringu, kas apstiprinājis uzņemšanos sagatavot trasi atbilstošā līmenī un kvalitātē. Tā kā sacensības norisināsies vienlaikus ar pasaules solo Nāciju kausu, posma organizators nodrošinās tiešraides translāciju, lai ikviens klātesošais varētu sekot līdzi notikumiem Itālijā.

Noteikti jāpiemin, ka pēc Latvijas čempionāta un Latvijas kausa sacīkšu noslēguma, sportisti tiksies vēl Komandu kausā, kas 9.oktobrī norisināsies Liepājā, „Laumas” mototrasē.

Gatavojamies sezonas noslēgumam un tiekamies trasē!

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 30

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti