Sezona noslēdzas ar 7.Pro-Kart posmu

 

Foto: Mārtiņš Jankovskis

prokart.lv | 27.septembris 2016 8:22

Jau otro sestdienu pēc kārtas, 1.oktobrī, tiksimies kartinga trasē. Šoreiz gan uz pēdējiem Latvijas kartinga sezonas posmiem, kurus aizvadīsim SK333.

Šis būs noslēdzošais jeb septītais Pro-Kart ieskaites posms un LMT Autosporta Akadēmijas noslēdzošais, piektais posms šajā sezonā. Atgādinām, ka vēl līdz trešdienas (28.09.) plkst. 24:00 aktīvi notiek dalībnieku pieteikšanās sacensībām. To, kā vienmēr, ir iespējams izdarīt www.prokart.lv mājaslapā, sadaļā “Sacīkstes”. Visi, ar sacensībām saistītie noteikumi ir atrodami sadaļā “Noteikumi”.
Noslēdzošajā posmā tiks piedāvāta vēl līdz šim nebijusi trases konfigurācija, ar kur sīkāk iespējams iepazīties sacensību “Nolikumā”. Kā ierasts sezonas noslēdzošajā posmā paredzēti arī braucieni kartinga veterāniem un mehāniķiem. Respektīvi, katrs veterāns un/vai mehāniķis varēs izbraukt trasi atbilstoši savām sagatavotības iespējām. Braucieni notiks gan ar sporta, gan ar īres kartingiem. Šo sacensību ietvaros notiks arī LMT Autosporta Akadēmijas kopvērtējuma apbalvošana.
Jāņem vērā, ka dalībnieku reģistrācija, tehniskā komisija un reģistrācija, sestdien, norisināsies no plkst. 8:00 – 9:00. Dalībnieku sapulce paralēli notiks no plkst. 8:30 – 9:00. Atgādinām, ka dalība sapulcē ir obligāta. Dalībnieku novietne tiek atvērta ceturtdien 29.09.2016. no plkst. 8:00. Dalībnieku novietnē vietas tiek piešķirtas tikai sacensību dalībniekiem. Vietas netiek iepriekš rezervētas. Sacensību rīkotāji tās piešķirs saskaņā ar secību, kādā dalībnieki ierodas novietnē. Kā arī piedalīšanās apbalvošanas ceremonijā ir obligāta. Kopējais plānotais sacensību ilgums 01.10.2016. ir no plkst. 8:00 līdz plkst.19:00.

Atgādinam, ka SK333 ir stingri noteikumi par novietnes lietošanu – stingri aizliekts veikt urbumus asfaltbetona segumā, kā arī sacīkšu tehnika jānovieto uz PVC vai tamlīdzīga materiāla seguma, vienkāršā valodā runājot, teltis nedrīkst pieurbt pie asfalta un zem kartinga jābūt paklājam. Par šo noteikumu neievērošanu paredzēti bargi sodi, līdz pat 300 EUR.

Atgādinām, ka visi sacensību rezultāti tiešsaistes režīmā būs atrodami šeit www.results.lv., savukārt, pēc sacensībam tie tiks publicēti www.prokart.lv lapas sadaļā „Sacīkstes”. Kā arī sacensību gaitai, dalībnieku viedokļiem un aizkulisēm būs iespējams sekot līdzi mūsu Facebook lapā www.facebook.com/Pro-Kart.
Atgādinām, ka rezultātus, atskatu, foto un video no sezonas 8.posma 24.09.2016. iespējams atrast www.prokart.lv lapas sadaļā „Sacīkstes / 2016”

Novēlam visiem veiksmīgi finišēt šo sezonu un ar šo posmu noteikti nekas nebeidzās, jo jau 26.novembrī mēs visi tiksimies mākslas telpā “Dizaina Fabrika” uz Latvijas Čempionāta un Pro-Kart sērijas kopvērtējumu Apbalvošanas ceremoniju! Konkrētas detaļas saistībā ar Apbalvošanas ceremoniju tiks izziņotas pēc noslēdzošā posma, tāpēc – sekojam līdzi!

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 7

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti