Pauls Jonass cieš neveiksmi kvalifikācijā un startēs no 17.vietas

 

Foto: Ekrānšāviņš no Twitter.com

Nozare.lv | 11.jūnijs 2017 8:03

Talantīgais latviešu motokrosa braucējs Pauls Jonass no "Red Bull KTM Factory Racing" komandas sestdien Krievijā samierinājās ar 17.vietu pasaules čempionāta desmitā posma kvalifikācijas sacensībās MX2 klasē.

Jonass, kurš ir MX2 klases šīs sezonas kopvērtējuma līderis, kvalifikācijas braucienu iesāka pārliecinoši, pārņemot vadību, tomēr ceturtajā aplī viņš to zaudēja, kā arī tehnisku defektu dēļ iebrauca boksos. Atgriežoties distancē, viņš bija tālu aiz līderiem, noslēgumā finišējot pusotru minūti aiz uzvaru guvušā šveicieša Žeremija Sīvera.

Tikmēr Sīvers finišā par nepilnām divām sekundēm apsteidza francūzi Benuā Paturelu, kamēr trešo vietu ieņēma amerikānis Tomass Kovingtons.

Krievijas "Grand Prix" izcīņas abi braucieni notiks svētdien. Šajā valstī pasaules čempionāta etaps risinās pirmoreiz kopš 2012.gada.

Pasaules čempionātā kopvērtējumā MX2 klasē pēc deviņiem posmiem Jonasam ir 372 punkti, ar 330 punktiem seko Sīvers, bet trešais ar 291 punktu ir dānis Tomass Kjērs Olsens.

Jonass šosezon jau triumfējis četros posmos.

Tikmēr prestižākajā MXGP klasē kvalifikācijā ātrākais bija šveicietis Arno Toniss, kuram sekoja francūzis Gotjē Polēns un titulētais itālis Antonio Kairoli.

Kopvērtējumā līderis ar 347 punktiem ir Kairoli, kuram ar 297 punktiem seko Polēns, kamēr trešais ar 289 punktiem ir beļģis Klemāns Desaijs, kurš kvalifikācijā finišēja ceturtais.

Šajā sezonā pasaules čempionātā paredzēti 19 posmi.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti