Latvijas Kausa motokrosā 2. posms Saldū un O.Kalpaka piemiņas kausa izcīņa motokrosā komandām 6. augustā

 

Foto: Publicitātes attēls

Ritvars Podziņš | 1.augusts 2017 14:54

6. augustā Saldus moto trasē “Silavotiņi” norisināsies Latvijas Kausa 2. posms motokrosā. Lai būtu sīvāka cīņa starp komandām, paralēli tiek organizēta Oskara Kalpaka piemiņas kausa izcīņa motokrosā komandām, kur tiks noskaidrotas trīs labākās un ātrākās komandas.

Lai komandas piedalītos Oskara Kalpaka piemiņas kausa izcīņā, vērtējumā piedalās sportisti pa vienam no šādām klasēm: MX50 vai MX 65; MX85; MX iesācēji; 125(Dāmas) vai A16+; A25+ ; A35+ vai MX Open.

Kā atzina pasākuma organizators, Aidis Herings: “Pēc Latvijas Kausa nolikuma, netiek apbalvotas katra posma uzvarētājkomandas, šķita interesanti veidot arī komandu cīņas. Katrā komandā ir spēcīgāki sportisti, bet komanda nav individuāls sportists, tas ir kopdarbs. Ja komandās nav attiecīgo klašu sportistu, tos uz sacensībām iespējams piesaistīt un pilnvērtīgi piedalīties sacensībās, bet var piedalīties arī nepilnā sastāvā.”

Lai piedalītos, komandu sacīkstē, pirms sacensību pirmā brauciena sākumam, līdz plkst. 9.30, komandas pārstāvis iesniedz aizpildītu komandas pieteikuma anketu ar to sportistu vārdiem, klasēm, kuri piedalīsies komandas vērtējumā (Pieteikuma anketu varēs saņemt sacensību dienā pie sekretariāta). Sportistiem jābūt ar LaMSF gada licencēm. Ar papildus noteikumiem, vērtēšanu iespējams iepazīties: OSKARA KALPAKA PIEMIŅAS KAUSA IZCĪŅA MOTOKROSĀ KOMANDĀM NO L IK UM S.

Pirmie starti sacensību dienā paredzēti jau no plkst. 9:30, trases garums ir 1600m un platums 6m, pie starta barjeras ir 30 vietas.

Ieejas maksa – 5 EUR, pensionāriem un skolēniem - ieejas maksa 3 EUR, bērniem līdz 12 gadu vecumam un invalīdiem (uzrādot dokumentus) bez maksas.

Foto: Publicitātes attēls

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti