Doviciozo uzvar "MotoGP" posmā Lielbritānijā un kļūst par kopvērtējuma līderi

 

Andrea Dovicioso no "Ducati" komandas, MotoGP Foto: Ekrānšāviņš no twitter.com

Nozare.lv | 28.augusts 2017 16:44

Itālis Andrea Dovicioso no "Ducati" komandas svētdien uzvarēja pasaules motošosejas čempionāta Lielbritānijas posmā prestižākajā "MotoGP" klasē un kļuva par kopvērtējuma līderi, līdz šim vadībā esošajam spānim Markam Markesam izstājoties tehnisku problēmu dēļ.

Pēc starta vadībā aizbrauca leģendārais itālis Valentīno Rosi no "Movistar Yamaha" komandas, tomēr trīs apļus pirms beigām Dovicioso viņu apsteidza, turpinājumā noturot uzvaru.

Savukārt pašreizējais čempions un kopvērtējuma līderis Markess no "Repsol Honda" vienības, kurš sestdien bija labākais kvalifikācijā, pašā sacīkstē nefinišēja, jo 13.aplī sadega viņa motocikla dzinējs.

Otro vietu izcīnīja spānis Maveriks Vinjaless ("Movistar Yamaha"), bet Rosi, kurš aizvadīja savu trīssimto "MotoGP" sacīksti, palika trešais.

Pasaules čempionāta kopvērtējumā pēc 12 no 18 šosezon paredzētajiem posmiem tagad Dovicioso ir 183 punkti, bet situācija kopvērtējumā ir ļoti saspringta, jo Markess un Vinjaless seko ar attiecīgi 174 un 170 punktiem.

Savukārt Rosi ar 157 punktiem ir ceturtais.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Briškens: Latvijā ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme

Latvijā biežākie smago ceļu satiksmes negadījumu veidi uz valsts ceļiem ir saistīti ar sadursmēm, tāpēc ceļu drošības infrastruktūras investīcijām ir kritiska nozīme, un tā noteikti saglabāsies kā prioritāte no Satiksmes ministrijas (SM) puses, ceturtdien ikgadējā Latvijas ceļu nozares konferencē sacīja satiksmes ministrs Kaspars Briškens (P). Lasīt vairāk

 

Auto asociācija piedāvā risinājumu auto servisu legālas darbības veicināšanai 10

Katru gadu valsts budžets zaudē aptuveni 200 miljonus eiro, ko rada "ēnu tirgus", kas valda auto servisu nozarē. Tāpēc, lai veicinātu auto servisu legālu darbību, augstāku pakalpojumu kvalitāti un veicinātu nodokļu maksājumus, Auto asociācija rosina Latvijā ieviest autoservisu brīvprātīgas sertificēšanas sistēmu. Lasīt vairāk

 

Komisijā neatbalsta piedāvājumu liegt pārdot alkoholu degvielas uzpildes stacijās 25

Alkohola tirgošana degvielas uzpildes stacijās (DUS) arī turpmāk netiks ierobežota, šādu pozīciju otrdien atbalstīja Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas vairākums. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti