M.Rupeiks/K.Liepiņš nosargā Latvijas čempionu titulus blakusvāģu klasē

 

Foto: Publicitātes attēls

LaMSF | 2.oktobris 2017 12:17

Madonas moto trasē "Smeceres Sils" norisinājās Latvijas čempionāta motokrosā – blakusvāģu un kvadraciklu sacensību finālposms. Pirmo reizi Q PRO klases pilots – Kristaps Veinbergs (X99/Slīterāni) kļuva par Latvijas čempionu.

Madonas moto trasē “Smeceres Sils” norisinājās Latvijas čempionāta motokrosā – blakusvāģu un kvadraciklu sacensību finālposms. Pirmo reizi Q PRO klases pilots – Kristaps Veinbergs (X99/Slīterāni) kļuva par Latvijas čempionu.

Latvijas kvadraciklu klubu čempionātā pārliecinoši uzvarēja X99/Slīterāni, izcīnot 822 punktus sezonas kopvērtējumā. Vicečempioni, Motokruīzs-1 ar 756 punktiem, savukārt augstā trešā vieta X-Kross komandai ar 612 punktiem.

Q PRO finālposmā uzvara Emīlam Sigajevam (Motokruīzs), otrais Matīss Palēvics (X-Kross), bet trešais Kristaps Veinbergs (X99/Slīterāni). Q Hobby klasē līderis – Dāvis Ciršs (Motokruīzs), otrais Kristaps Adrickis (X-Kross), bet trešajā vietā dāma – Undīne Ulmane (X-Kross). Q Veterānu klasē spēcīgākais bija Agris Neija (X-Kross), otrais Andris Ciršs (Motokruīzs), bet trešajā vietā Daniels Baltais (Motokruīzs). Q Amatieri klasē uzvara Emīlam Sigajevam, otrais Aigars Šaicāns, bet trešais Mārtiņš Korņejevs (MK Akmentiņi).

Starp Q Junioru braucējiem, pirmajā vietā pārliecinoši Lauris Eizāns (Motokruīzs), otrais – Ivan Triasov (RUS), bet trešais finišēja Ralfs Repsis (X-Kross).

Starp bērnu klasēm, pašiem mazākajiem Q50 Rūķi uzvara Markusam Gazarovam (Gulbenes moto), Ernests Reisons (Motokruīzs) otrajā vietā, bet Marsels Vasiļickis (X-Kross) trešais. Q50 klasē, uzvara Ivo Kristapam Kalvem (Gulbenes moto), otrais Kārlis Straubergs (X99/Slīterāni), bet trešais Artūrs Šneiders (X99/Slīterāni). Q70 klasē uzvarēja Markuss Augustovskis (MX Ādaži), otrais Mārtiņš Puhaļskis (X99/Slīterāni), bet trešais Edvards Lorencs (startē privāti). Q100 klasē pirmais – Kristiāns Jānis Sondors (Motokruīzs), otrajā vietā Rihards Freibergs (X-Kross), bet trešais Tanel Podra (EST).

Lai arī posmā M.Rupeiks/K.Liepiņš (Salacas Kauss) izcīnīja ceturto vietu, tas viņiem netraucēja nosargāt Latvijas čempionu titulu. Finālposmā uzvara R.Riim/M.Lina (EST), otrie K.A.Kasesalu/M.Normak (EST) arī otrie sezonas kopvērtējumā, bet trešie – J.Daiders/K.Stupelis (X-Kross), kas lai arī nepiedalījās visos Latvijas čempionātu posmos, sezonā spēja izcīnīt augsto trešo vietu.

B/V Veterānu klasē trešajā vietā G.Bondars/E.Pozņaks (Salacas Kauss), otrie – A.Bičkovskis/R.Bičkovskis, bet uzvara A.Poldsaar/R.Talf (EST). Bērnu B/V klasē uzvara brāļiem Em.Tilakam/El.Tilakam (Elkšņi), bet otrajā vietā B.Lielbārdis/D.Lielbārdis (X-Kross).

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti