Minirallijs Madonā šogad jau otro reizi - 6.jūnijā

 

Foto: Dace Janova

Dace Janova, minirallija "Madona 2015" preses sekretāre | 16.maijs 2015 10:06

Madonas pilsēta un tās apkārtnes ceļi šogad jau otro reizi gatavojas uzņemt minirallija dalībniekus un skatītājus. Vasaras minirallijs “Madona 2015″ norisināsies 6. jūnijā un būs minirallija kausa izcīņas standarta automobiļiem ceturtais posms.

Pirmais šī gada minirallija posms “Madona 2015″ startēja 31. janvārī, savukārt otrās plānotās sacensības “Marienburga″ tika pārceltas neatbilstošu laikapstākļu dēļ. Trešais minirallija posms “Kalnamuiža” atklāja vasaras sezonu 2.maijā.

Patlaban kopvērtējuma līderi 1600 klasē ir Mārtiņš Vītols/Toms Sproģis, 2WD klasē Miks un Armands Ķenavi, 4WD – Niks Kanders un Didzis Kanders, bet komandu vērtējumā šobrīd labākie “Rude Racing”.

Pieteikumus vasaras minirallijam “Madona 2015″, līdz kura sākumam atlicis nu jau mazāk par mēnesi, varēs iesniegt līdz 2. jūnijam.

Jau šobrīd dalību sacensībās apstiprinājušas vairākas ekipāžas, tostarp pērnās sezonas 4WD klases uzvarētājs Valts Zvaigzne, kurš Madonā startēs ar “Subaru Impreza” 4WD+ ieskaitē. Visvairāk pieteikumu līdz šim ir saņemts 2WD klasē.

Minirallijs tiks atklāts sestdien, 6. jūnijā plkst. 12:20 Madonā, Saieta laukumā 1, pie Madonas novada Domes. Pirmais ātrumposms startēs plkst. 12:33, un sacensībās kopumā paredzēti seši grants ātrumposmi, kuru kopējais garums būs 13.94 km. Jāpiemin, ka trešajā/sestajā ātrumposmā daļu no ceļa segs asfalts, bet sacensību finišs plānots plkst. 14:45.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti