Sirmacis: “Es zinu, ka tieši “Rally Liepāja” no manis tiek gaidīts visaugstākais sniegums!”

 

Foto: Publicitātes attēls

Sports Racing Technologies | 9.septembris 2016 7:50

No 16. līdz 18. septembrim Latvijā startēs FIA Eiropas rallija čempionāta 9. posms “Rally Liepāja”.

Šajās sacīkstēs Liepājas apkārtni ierūcinās spēcīgākie Eiropas rallija čempionāta braucēji, viņu starpā arī trīs autosporta kluba “Sports Racing Technologies” (SRT) ekipāžas – Ralfs Sirmacis/Artūrs Šimins, Raul Jeets/Andrus Toom-, kā arī ERČ Junioru ieskaitē Nikolay Gryazin/Yaroslav Fedorov.

Kopumā uz “Rally Liepāja” starta stāsies vairāk kā 40 ekipāžas. Vislielākās cerības tiek liktas uz mājinieku R. Sirmaci, kurš šajā rallijā dosies cīņā par svarīgajiem ERČ ieskaites punktiem. Šobrīd Sirmacis kopvērtējumā ar 79 punktiem ieņem trešo vietu. Viņu ar 11 punktu pārsvaru apsteidz Latvijā labi zināmais Alexey Lukyanuk, bet līderis ar 166 punktiem ir poļu braucējs Kajetan Kajetanowicz.

Gaidāmo startu komentē R. Sirmacis: “Pēc piedzīvotās neveiksmes Čehijā esmu vairākkārt skatījies onboard video un analizējis kļūdas, lai Liepājā viss noritētu, kā plānots un mēs parādītu labāko, uz ko esam spējīgi. Protams, mans mērķis ir uzvara! Pēdējo reizi Kurzemes pusē vasarā startēju 2014. gadā. Ir pagājis pietiekoši ilgs laiks, tāpēc par spīti tam, ka esmu vietējais braucējs, arī man būs interesanti atgriezties šajos ceļos. Šobrīd lieki nesatraucos, cenšos koncentrēties un pienācīgi sagatavoties startam. Protams, es zinu, ka tieši šajā ERČ posmā no manis tiek gaidīts visaugstākais sniegums, jo rallijs notiek Latvijā un es esmu latvietis. Ir jūtams papildus spiediens, jo “Rally Liepāja” klātienē vēros daudz vairāk manu līdzjutēju nekā citos ERČ posmos. Es, protams, centīšos nepievilt savus fanus un sagādāt viņiem uzvaru!”

Pirms “Rally Liepāja” starta pozitīvi noskaņots ir arī otrs “SRT” komandas braucējs R. Jeets: “Rally Liepāja” viennozīmīgi ir viens no maniem mīļākajiem rallijiem. Es vienmēr no starta līdz pat finišam izbaudu visus rallijus, kuri notiek Latvijā. Šeit ir lieliski ceļi, un organizatori vienmēr par visu ir parūpējušies visaugstākajā līmenī. Ar nepacietību gaidu startu Liepājā!”

FIA Eiropas rallija čempionāta Latvijas posmā “Rally Liepāja” startēs arī “Sports Racing Technologies” ekipāža N.Gryazin/Y.Fedorov. Puiši rallijā brauks ar Peugeot 208 automašīnu un cīnīsies par uzvaru ERČ Junioru ieskaitē.

Atgādinām, ka “Rally Liepāja” ceremoniālais starts paredzēts 16. septembrī plkst. 20:45 Liepājā. Savukārt pirmā sporta automašīna pirmajā ātrumposmā dosies 17. septembrī plkst. 09:25. Kopumā šajā rallijā sportistiem būs jāaizvada 13 ātrumposmi ar kopējo trases garumu 203,6 km.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti