Rallijs Sarma 2017 solās būt vēl dinamiskāks un interesantāks

 

Foto: Arturs Igaveņš

Rallija Sarma preses sekretārs | 15.decembris 2016 11:28

Tradicionālais un Baltijā populārākais ziemas rallijs Sarma 2017. gadā pilnībā mainīs ierasto formātu – tas notiks tikai vienu dienu, un tas būs neierasti kompakts, tajā pašā laikā fantastiski dinamisks un interesants.

Rallijs Sarma 2017 notiks 11. februārī Gulbenes, Druvienas un Lejasciema apkārtnē, un vienlaikus būs Latvijas rallija čempionāta un kausa, Vēsturisko automobiļu kausa un Latvijas Rallijsprinta čempionāta posms.

Vilhelms Sniedzāns, rallija Sarma direktors: "Mūsu mērķis vienmēr ir bijis izveidot aizraujošu, skaistu ralliju gan sportistiem, gan skatītājiem. Sarma ir tradicionāls un iemīļots rallijs, un mēs regulāri cenšamies ieklausīties sportistu un skatītāju viedoklī par to, kā to būtu iespējams uzlabot. 2017. gada rallijs būs vērā ņemams pagrieziena punkts – mums ir radusies iespēja ieviest ievērojamas izmaiņas. Sarma 2017 būs dinamisks rallijs, kurā visi notikumi un emocijas būs sakoncentrētas vienā sacensību dienā. Šo izmaiņu rezultātā ieguvēji būs pilnīgi visi – ievērojami samazināsies izmaksas sportistiem un skatītājiem, savukārt reģiona ieņēmumi pieaugs, pateicoties kuplākam dalībnieku un skatītāju pulkam. Šis solis bija ilgi gaidīts, un mēs ļoti optimistiski raugāmies uz gaidāmo ralliju. Aicinām visus jau laicīgi ieplānot februāra otro nedēļas nogali Gulbenes pusē!"

 

Neskatoties uz kompakto formātu, rallijs Sarma 2017 neko nezaudēs – vienas sacensību dienas laikā sportistiem būs jāveic astoņi dinamiski un viltīgi ātrumposmi ar kopējo garumu simtu seši kilometri. Noslēdzošais ātrumposms, kuru gan veiks tikai rallija čempionāta un kausa dalībnieki, notiks jau pēc saulrieta, tādējādi netiks zaudēts arī tik iemīļotais nakts ātrumposms, kas ir viena no rallija Sarma vizītkartēm.

Rallija starts tiks dots 11. februārī pulksten 9:30 un noslēgsies ar apbalvošanas ceremoniju pulksten 20:00.

Rallija Sarma 2017 gids ir publicēts mājas lapā www.autorally.lv, un rallija organizatori lūdz sportistus ņemt vērā, ka aizliegtā teritorija sāks darboties no 2016. gada 11. decembra.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota Camry hibrīdu (+VIDEO) 1

Toyota Camry ir nepretenciozs vidēja izmēra sedans, ko pie mums pārdod pavisam nelielā skaitā. Turpretim ASV jau 25 gadus tas ir sedans Nr.1. Lai izpētītu šo fenomenu tuvāk, TV Autoziņas devās uz Sandjego Kalifornijā, kur pirmo reizi sastapa jaunāko 11. paaudzes Camry. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 35

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti