Rallijs Latvija pilsētas ātrumposmi notiks Jūrmalā

 

Foto: Publicitātes attēls

RA Events | 21.jūlijs 2017 11:59

Jau šajā nedēļas nogalē, 22. un 23. jūlijā, norisināsies Latvijas rallija čempionāta posms Rallijs Latvija, kas arī šogad saglabājis savu atšķirības zīmi starp citiem čempionāta posmiem – astoņi no divpadsmit ātrumposmiem notiks pa asfalta seguma ceļiem Jūrmalā (Ķemeros un Kauguros), kā arī valsts galvaspilsētā esošajā Biķernieku trasē.

Rallijs Latvija pilsētas ātrumposmi Jūrmalā

Rallijs Latvija programmā šogad paredzēti ne viens, ne divi, bet trīs ātrumposmi, kas norisināsies kūrortpilsētas Jūrmalas ielās.

Sestdien, 22. jūlijā Rallijs Latvija dalībnieki pulcēsies Ķemeros, lai plkst. 20:40 startētu rallija pirmās dienas noslēdzošajā ātrumposmā SS7 JURMALA KEMERI SPECIAL.

Rallijs Latvija Jūrmalā būs sastopams arī svētdien, 23. jūlijā, kad no plkst. 15:00 Kauguros izveidotajā ātrumposmā SS10/11 JURMALA CITY SPECIAL pa divām reizēm startēs gan vēsturiskā rallija, gan rallija ekipāžas, kam vēlāk sekos arī minirallija ekipāžu starti.

Rallijs Latvija ceremoniālā atklāšana un svinīgā apbalvošana autosalonā Autobrava

Jau otro gadu pēc kārtas Rallijs Latvija starts un finišs paredzēts tiešā Biķernieku trases tuvumā – mājīgajās autosalona Autobrava telpās. Sestdien, jau no plkst. 11:40 pāri ceremoniālajai starta estakādei dosies vēsturiskā rallija, rallija, un rallijsprinta ekipāžas. Savukārt dienu vēlāk, svētdien plkst. 20:30 šeit notiks ātrāko ekipāžu svinīgā apbalvošana.

Rallijs Latvija izskaņā - paralēlais ātrumposms Biķernieku trasē

Vairāki Rallijs Latvija ātrumposmi tiks sarīkoti Biķernieku trasē. Rallija maršrutā būs iekļauti gan auto un moto trases izaicinājumi, gan arī pasaules rallijkrosa čempionāta trases līkloči.

Skatītājiem piepildīta diena būs sestdiena, kad jau no plkst. 11:55 Biķerniekos saimniekos rallija, vēsturiskā rallija un rallijsprinta ekipāžas. Dienas laikā rallija dalībnieki šeit startēs četros ātrumposmos, bet vēsturiskā rallija un rallijsprinta ekipāžas pat piecos – no kuriem noslēdzošais pārbaudījums būs paralēlais ātrumposms. Tāpat visas dienas garumā Biķerniekos būs atvērts arī servisa parks – ļaujot aplūkot ralliju no “otras puses”, kas nereti paliek aiz foto un video kameru objektīva.

Ne mazāk kolorīta gaidāma svētdiena, kad no plkst. 12:30 Biķernieku trasē startēs Minirallijs Latvija dalībnieki. Dienas gaitā minirallija ekipāžas veiks četrus ātrumposmus, pirms nodot trasi 2017. gada Rallijs Latvija izšķirošo notikumu rīcībā – tieši Biķerniekos, ar paralēlo ātrumposmu SS12 CONTI STL PARALEL STAGE BIKERNIEKI TRACK, noslēgsies ne tikai Historic Rally Latvija, bet arī Latvijas rallija čempionāta posms Rallijs Latvija!

Grunts ātrumposmi

Grunts ātrumposmus šogad būs iespēja vērot abus abpus Daugavas krastiem – sestdien paredzēti divi ātrumposmi Ropažu (plkst. 14.30 SS3 HYDROSCAND) un Ogres (plkst. 15:30 SS4 RAMIRENT) novadā, bet svētdien ātrumposmi tiks sarīkoti Tukuma novadā (plkst. 12.30 SS8 RALLY LATVIJA - 20 YEARS un plkst. 13.20 SS9 RALLY LATVIJA FINAL COUNTDOWN).

Ātrumposmu kartes

Rallijs Latvija ātrumposmu kartes iespējams skatīt sacensību interneta mājaslapā www.autorally.lv. Svarīgi, ka iegādājoties ieejas biļeti uz visiem rallija ātrumposmiem saņemsiet arī ērti salokāmu informācijas bukletu, kurā atradīsiet ātrumposmu kartes, norises laikus, skatpunktu aprakstus un drošības informāciju.

Rallijs Latvija kalendārs

Izceļot 20. gadskārtu kopš 1997. gada oktobrī pirmo reizi sarīkots Rallijs Latvija, šogad sagatavots arī īpašs suvenīrs – galda kalendārs līdz pat 2018. gada decembrim. Kalendāra vizuālajā noformējumā izmantoti iepriekšējo gadu Rallijs Latvija uzvarētāju fotoattēli. Kalendāra cena ir 10,00 eiro, un to varēs iegādāties Hydroscand un Biķernieku trases kasē.

Ieejas biļetes

Hydroscand tirdzniecības vietās iespējams iegādāties Rallijs Latvija skatītāja komplektu, kurā iekļautas divas ieejas kartes uz visiem rallija ātrumposmiem, caurlaide automašīnas novietošanai īpaši izveidotos stāvlaukumos, kā arī skatītāju informācijas buklets ar ātrumposmu kartēm, norises laikiem, skatpunktu aprakstiem un drošības informāciju. Rallijs Latvija skatītāja komplekta cena līdz 21. jūlijam 20,00 eiro.

Esi atbildīgs rallija skatītājs

Rallijs Latvija rīkotāji visiem rallija, rallijsprinta, vēsturiskā rallija un minirallija apmeklētājiem atgādina, ka autosporta sacensības ir paaugstinātas bīstamības pasākums, un Jūsu drošība ir atkarīga tikai un vienīgi no Jūsu rīcības ātrumposmu norises vietā. Rallija vērošanai skatītājus lūdzam izvēlēties īpaši izveidotos skatpunktus, kuros iespēju robežās veikti drošības un piesardzības pasākumi. Rallija rīkotājs nevar uzņemties nekādu atbildību par skatītāju drošību vietās, kas atrodas ārpus izveidotajiem skatpunktiem.

Latvijas rallija čempionāta posms Rallijs Latvija šogad mainījis savu norises laiku un no zelta rudens pārcēlies uz vasaras siltāko mēnesi jūliju – autorallijs notiks 22. un 23. jūlijā! Rallijs Latvija šogad iekļauts arī FIA Baltijas rallija trofejas izcīņas kalendārā, aicinot sacensībās piedalīties ne vien ātrākās pašmāju rallija ekipāžās, bet arī ārvalstu dalībniekus no visa Baltijas jūras reģiona! Tāpat šogad startēs arī Historic Rally Latvija sporta ieskaites auto un, neiztrūkstoši, notiks arī Rallijsprints Latvija un Minirallijs Latvija.

Rallijs Latvija ātrumposmi

* norādītā informācija var mainīties

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti