iAuto fotogalerija: "Sāremā noslēdzās Baltijas rallija sezona"

 
Jānis Grīnhofs speciāli iAuto | 16.oktobris 2017 1:40

Igaunijas salā tika aizvadīts kārtējais, nu jau 50.rallijs "Saaremaa rally". Kā ierasts šis ir sezonas pēdējais rallijs Baltijā, ko iecienījuši arī tālāki kaimiņi.

Šogad rallijs tika aizvadīts diezgan skarbos laika apstākļos. Līdzīgi kā Latvijā, lietus arī Sāmsalā visiem jau apnicis, taču ir tā kā ir. Piektdien visu varenais bija apžēlojies un no gaisa nekas nenācā, bet toties sestdien nokavētais tika atgūts ar uzviju. Ceļu apstākļi bija ļoti smagi. Neskatoties ne uz ko, popularitāte rallija sacensībām uz salas ir milzīga. Šogad bija pieteikušās gandrīz 180 ekipāžas. Ņemot vērā smagos apstākļus, finišu nesasniedza 72! Par rallija uzvarētāju kļuva galvenais favorīts Ots Tanaks. Rallija garumā ne viens nespēja sastādīt konkurenci pasaules čempionāta braucējam. Otro vietu sasniegušais Nikolajs Grjazins atpalika par vairāk kā trīs minūtēm. Atzīstami ralliju aizvadīja latvietis Rolands Jaunzems, EMV4 klasē izcīnot trešo vietu. Savukārt Mārtiņš Sesks kopā ar stūrmani Andri Mālnieku nespēja apsteigt sava konkurenta K.Torna ekipāžu cīņā par čempiona titulu un finišēja sestie.

Ots Tanaks Foto: Jānis Grīnhofs

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti