Rallijs "Sarma 2018" startēs 10.februārī; uzsākta dalībnieku reģistrācija

 
Rallijs Sarma 2018 | 11.janvāris 2018 12:55

Līdz rallijam Sarma 2018 atlicis vien mēnesis, un līdz ar oficiālo dokumentu publicēšanu ir uzsākta arī dalībnieku reģistrācija Latvijas un Igaunijas rallija čempionātu, kā arī Latvijas rallijsprinta un vēsturisko automobiļu kausa otrajam posmam, kas Gulbenes novada ceļus pieskandinās 10. februārī.

Lai arī tikai tagad var teikt, ka ziema sāk pierādīt, ka arī šogad bez viņas neiztiks, rallija organizatori cerību pilni rūpējas par ceļu sagatavošanu. Līdz ar kailsala iestāšanos steidzami tiek līdzināti ceļi, lai ledus kārta veidotos pēc iespējas gludāka. Šobrīd ilgtermiņa meteoroloģiskās prognozes sola, ka līdz rallijam būs gan kailsals, kas sasaldēs zemes ceļus, gan sniegs, kas veidos sniega kārtu, gan atkušņi un spelgoņi, kas sarūpēs ziemas rallijam tik nepieciešamo ledus kārtu.

Vienlaikus rallija Sarma organizatori strādā arī pie rallija dokumentācijas un ātrumposmu aprakstu sagatavošanas un jaunu ideju iekļaušanu tajā, lai vēl vairāk uzlabotu to funkcionalitāti un lietošanas ērtības.

Rallija Sarma 2018 ceremoniālā atklāšana notiks iepriekšējās dienas, 9. februāra vakarā, pulksten 19:30. Savukārt sacensību dienā, 10. februārī pirmie startēs vēsturiskie rallija automobiļi, kuriem starts tiks dots pulksten 8:30, pusstundu vēlāk tiem sekos rallija un rallijsprinta dalībnieki. Paredzams, ka pirmā sporta automašīna rallija finišu sasniegs nedaudz pēc septiņiem vakarā. Sacensību diena tiks noslēgta ar apbalvošanas ceremoniju pulksten 21:15.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 6

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Īlons Masks veic optimizāciju: "Tesla" plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu 1

ASV elektromobiļu ražošanas uzņēmums "Tesla Motors" pasaulē plāno likvidēt vairāk nekā 10% darbavietu, pirmdien ziņoja interneta vietne "Electrek", kas publiskojusi kompānijas vadītāja Īlona Maska e-pasta vēstuli. Lasīt vairāk

 

Geely Panda tagad stilīgajā Go Kart Edition versijā 5

Ķīnas autobūves koncerns Geely nodemonstrējis elektriskā Panda Mini EV Go Kart Edition versiju, uzsverot, ka šāds modelis paredzēts gados jaunākiem pircējiem. Lasīt vairāk

 

Ford parādījis perfektāko hot hatch zīmola vēsturē (+ FOTO) 8

Ražotājs uzskata, ka jaunākais Focus ST Edition ir noslīpēts līdz pilnībai. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti