Latviešu rallija komanda “Sports Racing Technologies” uzvar Norvēģijā

 

Foto: Martins Vanags

SRT Team | 22.janvāris 2018 16:05

Pagājušajā nedēļas nogalē, 20. janvārī, Norvēģijā “Sports Racing Technologies” (SRT) rallija komandas braucējs Nikolajs Gryazins, kurš sacensībās starē ar Latvijas licenci, veiksmīgi aizvadījis savu pirmo sezonas startu un no “Sigdalsrally 2018” Rīgā atgriezies ar izcīnītu uzvaru.

Kopumā sportistiem ”Sigdalsrally” ietvaros bija jāveic astoņi ātrumposmi ar kopējo trases garumu 92,68 km. Aizvadot spraigu cīņu ar tādiem vietējiem braucējiem kā Mads Østberg, Henning Solberg, Oscar Solberg un Anders Grøndal, SRT braucējam N. Gryazin izdevās demonstrēt stabilu sniegumu trasē un, nepieļaujot rupjas kļūdas, izcīnīt 1.vietu absolūtajā vērtējumā.

SRT pilots N. Gryazin: “Kopumā esmu priecīgs par rezultātu, sezona iesākta lieliski! Rallijs bija sarežģīts ar man ļoti neierastiem laikapstākļiem. Trases bija piesnigušas ar lielu sniega segu un katra mazākā kļūdiņa varēja maksāt ļoti dārgi. Tāpēc šoreiz koncentrēšanās spējām, precīzai stenogrammai un “tīrai” braukšanai bija jābūt uz 120%. Neliela vilšanās bija, kad cetrutajā ātrumposmā izstājās vietējais braucējs Marius Aasen, viņš ralliju iesāka ļoti ātri un pārliecinoši, gribējās ar viņu pacīnīties. Šobrīd aktīvi jāsāk gatavoties nākošajam rallijam, kuru arī aizvadīsim Norvēģijā, lai spētu parādīt tik pat labus rezultātus.”

Kā nākošās sacensības “Sports Racing Technologies” ekipāža Nikolay Gryazin / Yaroslav Fedorov aizvadīs “KNA Rally Finnskog 2018” Norvēģijā. Šī rallija starts gaidāms jau 2. februārī.

Tajā pašā laikā tepat Latvijā 19. un 20. janvārī, Alūksnē savas sezonas pirmās sacensības “Rally Alūksne” aizvadījuši SRT komandas juniori Olivers Solbergs un Adams Westlunds. Latvijas rallija čempionāta (LRČ) ieskaitē O. Solbergs piekāpās vien Mārtiņam Seskam un izcīnīja 2. vietu, bet rallija kopvērtējumā finišēja kā devītais. A.Westlundu diemžēl piemeklēja tehniskas problēmas un viņš 8. ātrumposmā bija spiests izstāties. Abus juniorus trasē atkal varēs vērot jau nākošajā LRČ posmā rallijā “Sarma”, kas norisināsies 10. februārī, Gulbenē.

“Sports Racing Technologies” klubu un “Škoda Baltic Motorsport” komandu atbalsta - energofirma “Jauda”, “Inter Cars” “Energokomplekss”, “Kaļķu vārti”, “A.K.7”, “Live Riga”, “Vingruma klubs”, “Liqui Moly”, “Venden ūdens”, “Suspension Laboratory”.

Sigdalsrally 2018 results:
1 Nikolay Gryazin Yaroslav Fedorov Skodia Fabia R5 0:00.0
2 Anders Grøndal Roger Eilertsen Ford Fiesta R5 0:59.1
3 Henning Solberg Cato Menkerud Mitsubishi WRC 6,5 1:35.0
4 Oscar Solberg Øyvind Bæckstrøm Skoda Fabia R5 1:42.0
5 Mattias Jirvelius Erik Gustafsson Skoda Fabia R5 2:50.1

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti