Minirallijs "Saldus" - 21.jūlijā

 

Foto: Dace Janova

4rati | 21.jūlijs 2018 7:56

Sestdien Saldus apkārtnē norisināsies minirallijs "Saldus 2018", tā ceremoniālais starts sāksies 13:00 us Saldū, O,Kalpaka laukumā, 13:00. Turpat arī, sākot no 17:00 norisināsies finiša procedūra, bet rallija ātrāko ekipāžu apbalvošana paredzēta 19:30.

Lai redzētu dalībniekus rallija režīmā, skatītājiem būs jādodas uz Kursīšu, Zaņas un Nīgrandes pagastiem, kuros ir izveidoti trīs ātrumposmi. Katru ātruma posmu dalībnieki veiks divas reizes, kopā sporta režīmā nobraucot 15 kilometrus.

Pirmā ātrumposma SPORTA PUNKTS starts paredzēts 13:33, trasi slēgs 12:33. Otrā ātrumposma ASL starts 13:46, trasi slēgs 12:46. Trešais ātrumposms XL ENERGY DRINK sāksies 14:34 un ceturtā ātrumposma WIN-DOOR SYSTEMS starts 16:07. Trešajam un ceturtajam ātrumposmam trasi slēgs 13:34. Piektā ātrumposma SALDUS RADIO starts 16:40, trasi slēgs 15:40 un sestā ātrumposms EVE AUTOSPORTS starts 16:53, trasi slēgs 15:53.

Lūgums rallija apmeklētājiem ievērot trases apsardzes norādījumus un atgādinām, ka rallijs var būt bīstams, tāpēc esiet modri un uzmanīgi. Ar cieņu izturieties pret citu īpašumiem. Lai visiem skaists un drošs rallijs!

Uz starta gandrīz 80 ekipāžas, kas mums, organizatoru komandai ir liels pārsteigums un uzskatām to par nelielu uzticības handikapu. Prieks par 2WD Rookie klases dalībniekiem, kuri šoreiz ir daudz. Daudz arī dalībnieki, kuri pirmo reizi startēs minirallijā, un tas ir pozitīvi, jo iespējams kāds spers nākamo soli un kas zina, iespējams, startēs rallijsprintā vai pat Latvijas rallija čempionātā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

Valsts policija pastiprināti kontrolēs atļautā braukšanas ātruma ievērošanu (+ VIDEO) 3

No 15. līdz 21. aprīlim Eiropas Savienības dalībvalstīs organizē Eiropas ceļu policijas tīkla ROADPOL akciju "Atļautā braukšanas ātruma kontroles nedēļa". Akcijā piedalās arī Latvija, un Valsts policija 19. aprīlī organizē 24 stundu ātruma kontroles maratonu, kura laikā pastiprināti uzrauga atļautā braukšanas ātruma ievērošanu. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 12

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti