Baltijas drifteri 2017. gada sezonu atklās Biķerniekos, 6-7 maijā 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Elina Berke | 7.aprīlis 2017 9:39

Betsafe Baltijas drifta sezona šogad iesāksies ar vērienīgām, starptautiskām, divu dienu sacensībām, Biķerniekos, lielajā trases konfigurācijā.

6.maijā, Biķerniekos, notiks Betsafe Baltijas drifta čempionāts, kurš sevī ietvers- Latvijas, Igaunijas, Lietuvas PRO drifta čempionātus.

7.maijā notiks sezonas atklāšana Betsafe Latvijas drifta kausam un Igaunijas drifta kausam, street un proam klasēs.

Īpaša šī Baltijas drifta sezonas atklāšana būs ar to, ka sacensības atklāšanas sacensības, pēc divu gadu pauzes, atkal tiks aizvadītas Biķernieku lielajā drifta trases daļā, jeb pie tribīnēm. PRO klasei tiks dota iespēja atklāt sacensības ar gan braucējiem, gan skatītājiem iemīļoto standarta PRO klases konfigurāciju, bet Street un Proam klasēm, ar konfigurāciju „No tiltiņa”. Zinot Baltijas PRO un Proam pilotu līmeni, šīs sacensības noteikti paliks atmiņā ar iespaidīgu sniegumu.

Dalībnieku reģistrācija ir jau uzsākta, Pro klasē uz starta stāsies spēcīgākie Baltijas piloti, pašlaik jau reģistrējušies 18 dalībnieki, plānots, ka uz starta izies ap 35 dalībniekiem.

Šogad lielus pārsteigumus sagādās arī ProAm klase, jo sezonas atklāšanā latviešiem stāsies pretī spēcīgie Igauņu proam klases braucēji, kuri aizvadīs Latvijā savu pirmo ieskaites posmu, un ir gatavi uzsākt sezonu ar uzvarām. Uz doto brīdi Baltijas drifta sezonas atklāšanai ir reģistrējušies kopā jau 55 dalībnieki, vairāk par dalībniekiem organizatori informēs sacensību relīzēs, pilnu dalībnieku sarakstu un visu informāciju par sacensībām iespējams iegūt Facebook- Latvian drift page lapā un www.driftlatvia.com

Drifta sezonas atklāšana sāksies ar treniņu dienu, kura noteikta 5.maijā, kad jau no 12:00 dienā visas klases aizvadīs, gan treniņus, gan tehnisko komisiju.

6.maijā, rīts iesāksies ar oficiālajiem treniņiem PRO klasei, sacensību atklāšana noteikta uz 12:00 ar oficiālo atklāšanas ceremoniju, pēc kuras turpināsies kvalifikācijas braucieni un tad tandēmu fināli.

7.maijā, oficiālā sacensību atklāšana ir noteikta uz 13:00, ar dalībnieku parādi, bet skatītāji, aicināti ierasties jau no 11:00 kad sāksies street klases kvalifikācijas braucieni. Pēc oficiālās atklāšanas notiks proam klases kvalifikāciju braucieni, un abu klašu tandēmu fināli.

Abas dienas darbosies arī bērnu laukumiņš, un citas aktivitāšu iespējas.

Biļešu informācija:
Tā kā 6. Maija Betsafe Latvijas, Lietuvas un Igaunijas PRO driftu čempionāta atklāšana un 7. maija Betsafe Latvijas drifta kausa un Igaunijas drifta kausa sezonas atklāšana ,būs divas dažādas sacensības, uz katru dienu ir pieejamas arī atsevišķas biļetes . Uz Baltijas PRO klašu sezonas atklāšanu 6. maijā biļešu cena iepriekš pārdošanā ir 8 EURO, savukārt uz 7. maijā notiekošo Latvijas drifta kausu biļešu cena iepriekš pārdošanā ir 6 EURO, bērniem iepriekšpārdošanā uz katru dienu 3 EUR.

Šādas biļešu cenas ir pieejamas tikai līdz 14.04., tad biļešu cenas kļūs dārgākas. Ir pieejamas arī divu dienu tribīņu biļetes, pirmās 500 biļetes maksā 10 EURO. Informācija par dalībnieku parka biļetēm būs no 20.04.2017
Biļetes pieejamas www.bilesuserviss.lv un visās Biļešu servisa kasēs visā Latvijā un Statoil DUS

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 8.aprīlis 2017 9:56
1 0 Atbildēt

Skaņa ir tik vien kā tukša muca tālu skan. Pie stūres mīkstais. 315 bmw šito lūzni slapjā trasē izpogās trijos līkumos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti