"Indy 500" iet karsti - Alonso vadībā, Diksons piedzīvo šaušalīgu avāriju (+ video) 11

 
iAuto | 28.maijs 2017 20:17

ASV pašlaik notiekošajās Indinapolisas 500 sacīkstēs "iet karsti" - pēc veiktajiem 53 apļiem vadībā atrodas mums labi pazīstamais spāņu autosportists Fernando Alonso, kurš ir gatavs turpināt cīņu pēc tam, kad trase tiks savesta kārtībā pēc šaušalīgās Skota Diksona avārijas (sk.video)

Skots Diksons sadūrās ar Džeja Hovarda automašīnu pēc tam, kad britu pilota vadītāis bolīds aizskāra barjeru virāžas ārmalā un izslīdēja trases vidū. Diksona mašīna pilnā ātrumā uztriecās 77.numuram un ietriecoties trases nožogojumā, sadalījās gabalos.

Pats galvenais - Skots Diksons nav cietis un pēc atgriešanās no medicīniskās pārbaudes, sniedz interviju.

 
11 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
pašlaik skatos 28.maijs 2017 20:42
10 1 Atbildēt

Jā, draugi - te ir ko redzēt! - un ne tikai avāriju dēļ - milzīgs ātrums, neskaitāmas apdzīšanas un pozīciju maiņas! - baidos, ka Alonso (neraugoties uz šodienas sac;ikstes iznākumu) diez vai gribēs atgriezties pasaules garlaicīgākajā seriālā F1 - to nu lai skatās vecmāmiņas!

F1 29.maijs 2017 11:20
7 0 Atbildēt

Ir arī tur garlaicīgākas sacīkstes, taču salīdzināt ar F1 nevar - Indy vienas sacīkstes laikā ir vairāk notikumu nekā F1 visā sezonā. F1 pasākums ir stipri uzpūsts no biznesa un mediju puses un turas tikai uz veco lauru rēķina. Ko redzēt tur sen vairs nav ko, īpaši garlaicīgas sacīkstes ir Monako un Soči (tās gan nav vienīgās), kur apdzīšana patiešām notiek "tikai uz boksu rēķina"

es arī skatos 28.maijs 2017 20:55
5 1 Atbildēt

Šodienas MonakoGP bija vilciena vagonu sacīkstes, bet dažiem patīk arī tā :D

Dixonam gan pamatīgi noveicās pēc tādas avārijas!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti