1000 apļi bez apstājas -333 trasē notiks 12 stundu kartingu izturības sacensības

 

Foto: Publicitātes attēls

333 | 5.jūlijs 2017 12:40

Sestdien, 8. Jūlijā Sporta kompleksā “333” festivāla “Playground” ietvaros tiks aizvadītas šīs vasaras varenākās īres kartingu sacensības – 12 stundu izturības sacensības starp komandām. Dalībnieki visu sacensību distanci aizvadīs bez apstājas, veicot vairāk nekā 1000 apļus!

Haralds Šlēgelmilhs, autosportists un sporta kompleksa “333” vadītājs: “ Arī šogad turpinām tradīciju, un 333 vasaras lielākās īres kartingu sacensības rīkojam festivālā “Playground”. Šoreiz dalībniekus izaicinām 12 stundu sacīkstei, kas Baltijā norisināsies pirmo reizi! Arī šim notikumam par godu nolēmām tieši šogad iegādāties jaunos kartingus.

Braucēju rindās redzēsim gan Latvijā atpazīstamus braucējus, gan tādus, kuri komandu sacīkstēs piedalīsies pirmo reizi. Tomēr jāuzsver, ka tik lielas distances ietvaros cīņa par uzvaru notiks līdz pēdējiem metriem, kur izšķirošo lomu spēlēs komandu saliedētība un stratēģijas izvēle. ”

Sacensību trase būs izveidota 333 Mazājā trase ar integrētu 333 drošas braukšanas poligonu, braucot pa pulksteņa virzienā, kas iepriekš sacensību formātā nav realizēts.

Komandas dienu sāks ar treniņbraucieniem plkst. 8:30, kam sekos kvalifikācijas braucieni tikai viena lidojošā apļa ietvaros. Kvalifikācijas braucieni būs pirmais sacensību posms, kurā tiks pārbadīta komandu izvēlētā stratēģija.
Starts 12 stundu distancei tiks dots pulksten 12:00, bet finišs – 00:00, kam sekos apbalvošana.

Sacensībām var pieteikties līdz 6.jūlijam, vietu skaits ierobežots.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti