Kristaps Blušs „ENEOS Riga Summer Race” uzstādīs drifta ātruma rekordu

 

Foto: Publicitātes attēls

BATCC | 7.augusts 2017 12:11

Augusta trešajā nedēļas nogalē, 19. un 20. datumā, Rīgā notiks šis vasaras karstākās autošosejas sacensības „ENEOS Riga Summer Race”.

Skatītājus priecēs ne tikai ātrākie šosejas braucēji no Baltijas, Skandināvijas, Krievijas un citām valstīm, bet arī drifta zvaigzne Kristaps Blušs, kurš slavenajā “Ozola” līkumā uzstādīs drifta ātruma rekordu.

Amerikas Formula Drift seriālā startējošais „HGK Racing Team” pārstāvošais latviešu sportists Kristaps Blušs sola parūpēties par lielisku šovu skatītājiem, uzstādot drifta ātruma rekordu “Ozola” līkumā un iedibinot jaunu tradīciju un ceļojošo balvu, kurai dots nosaukums “Drifta ātruma karalis” (Drift King of Speed). Sestdien drifta šovs skatītājus priecēs no plkst. 13:30, bet svētdien no plkst. 12:00 un skatītājiem visērtāk to būs vērot tieši no „Elkoņa” līkuma tribīnē.

Šovā Kristaps Blušs piedalīsies ar savu 1000 Zs “Croco” - BMW 3. sērijas drifta automašīnu.

“Iedibinot šo ceļojošo balvu kopā ar Kristapu Blušu, ceram uzstādīt augstu latiņu, lai jau nākamajos gados redzētu vēl citus slavenus drifterus ENEOS Riga Summer Race ietvaros sacenšamies par Drifta ātruma karaļa titulu Biķernieku trases slavenajā Ozola līkumā,” par jauno tradīciju stāsta Andis Meilands, pasākuma organizators.

Baltijas autošosejas festivālā „ENEOS Riga Summer Race” jau sesto gadu tiks aizvadīts Baltijas autošosejas čempionāts, Baltijas izturības čempionāts un pirmo reizi arī Starptautiskais draudzības kauss vēsturiskajiem automobiļiem no visas Austrumeiropas, kura dalībnieki startēs kopā ar „Dzintara aplis” braucējiem.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti