HGK Drift Challenge uzvarētājs iegūs ceļa zīmi uz Formula Drift čempionātu

 

Foto: Publicitātes attēls

HGK Media Management | 22.jūnijs 2018 13:15

Jau nākamnedēļ sestdien, 30. jūnijā, Biķernieku trasi satricinās drifta šovs – HGK Drift Challenge Battle of Nations 2018. Mūsu reģiona spēcīgākie sportisti unikālajā HGK trases konfigurācijā sacentīsies pret pasaules mēroga zvaigznēm, cīnoties par vēl nebijušu balvu – apmaksātu ceļojumu uz Formula Drift čempionāta noslēguma posmu Kalifornijā.


Naudas un sponsoru balvas driftā jau kļuvušas par ikdienu, tādēļ HGK komanda ir gājusi soli tālāk un HGK Drift Challenge šova uzvarētājam piedāvās VIP ceļojumu divām personām uz Formula Drift noslēdzošo posmu, kas 12./13. oktobrī norisināsies Irvindeilā, ASV.

Balvas ieguvējam tiks apmaksātas lidmašīnas biļetes, viesnīca un, protams, ieeja Formula Drift pasākumā. Tāpat ceļojuma garumā varēs pavadīt laiku ar HGK komandu, ielūkojoties pasaules spēcīgākā drifta čempionāta aizkulisēs. Šī Eiropas braucējiem būs unikāla iespēja satikt arī visas lielākās čempionāta zvaigznes, nodibināt jaunus kontaktus un izbaudīt elektrizējošo Irvindeilas atmosfēru.

Vienu no zvaigznēm gan redzēsim tepat Biķerniekos, jo HGK Drift Challenge uz starta izies divu Formula Drift posmu uzvarētājs Mets Fīlds (Matt Field). Slavenās Falken komandas pilots šosezon ASV startē ar HGK/OCT virsbūves paneļiem aprīkotu Chevrolet Corvette, tomēr Rīgā viņa kaujas zirgs būs leģendārais, bet jaunā veidolā atdzimušais HGK Kit Car.

Bez Fīlda uz starta Biķerniekos redzēsim arī mūsu pašu Formula Drift braucēju Kristapu Blušu, kurš nesen Atlantas posmā izcīnīja savu pirmo uzvaru pasaulē spēcīgākajā drifta čempionātā, kā arī pašmāju spēcīgākos braucējus kā Ingus Jēkabsons, Ēriks Ulass, Jāni Eglīti un vēl vairākus pārsteigumus.

Pirmās sānslīdes trasē redzēsim jau piektdien, 29. jūnijā, jo HGK Drift Challenge no 14:00 līdz 18:00 tiks aizvadīti treniņi, savukārt no 18:00 līdz 20:00 norisināsies kvalifikācija. Sestdiena iesāksies ar rīta treniņiem, ieeja sākot no plkst 10:00, savukārt sacensību atklāšana noteikta uz 13:00. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti