Uldis Timaks un Valters Zviedris pēc diviem NEZ posmiem ierindojas Top-3

 

Foto: Publicitātes attēls

BATCC | 3.jūlijs 2018 14:43

Aizvadītajā nedēļas nogalē Pērnavā seši Legend Car klases sportisti no Latvijas aizvadīja sīvas cīņas ar sportistiem no Somijas Ziemeļeiropas zonas (NEZ) čempionāta otrajā posmā. Pēc samērā veiksmīgas nedēļas nogales auto24ring trasē, pēc pirmajiem diviem sezonas posmiem Ziemeļeiropas zonas čempionātā uz otro vietu ir pakāpies Uldis Timaks, savukārt uz trešo jūrmalnieks Valters Zviedris.

Sausos un saulainos laika apstākļos 30 dalībnieku konkurencē ātrāko laiku kvalifikācijā starp latviešiem uzrādīja Garijs Rožkalns un Uldis Timaks, kuri pirmajā braucienā startēja attiecīgi no 8. un 9. pozīcijas.

Pirmajā braucienā Uldim Timakam izdevās pakāpties no devītās uz piekto pozīciju un, tā kā braucienā tika uzrādīts trešais ātrākais apļa laiks, tas deva izredzes lieliskai starta pozīcijai otrajā braucienā. Valters Zviedris pirmajā braucienā finišējā 10. vietā, Jānis Horeliks 11., Garijs Rožkalns 12., Mārtiņš Steinerts 17. un Ernests Veismanis 26. vietā.

Otrajā braucienā Uldim Timakam trešo pozīciju nosargāt neizdevās. Jau nākamajā aplī pēc starta mūsu sportists atkrita uz septīto pozīciju, bet velāk izdevās atgūt divas vietas un finišēt piektajam.

Veiksmīgs otrais brauciens izdevās Valteram Zviedrim, kurš no 12. starta pozīcijas finišēja 8. vietā. Tikmēr Jānis Horeliks izcīnīja 13. vietu, Mārtiņš Steinerts 15, Ernests Veismanis 17., bet neveiksmīgs otrais brauciens izvērtās Garijam Rožkalnam – 27. vieta.

Pēc diviem posmiem Ziemeļeiropas čempionāta (NEZ) ieskaitē latviešu sportisti spējuši pakāpties uz augšu un četri no viņiem ierindojas starp Top-5 labākajiem. Uldis Timaks ar 479 punktiem ir otrais aiz somu sportista Henrija Tuomāla (491 p). Trešais šobrīd ir Valters Zviedris (431 p), ceturtais Jānis Horeliks ar 420 punktiem, bet piektais Garijs Rožkalns ar 406 punktiem.

Ziemeļeiropas zonas trešais un noslēdzošais posms Legend Car klasē tiks aizvadīts Somijā, Alastaro trasē 22. un 23. septembrī.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti