Traģisks negadījums ūdens motosportā sacīkstēs Vācijā

 

Foto: Publicitātes attēls

ART Racing | 3.oktobris 2016 13:26

Pagājušajā nedēļas nogalē 1. un 2. Oktobrī, Vācijas pilsētā Traben-Trarbach norisinājās Eiropas posms OSY-400 un O-500 skuteru klasēs, kā ierasts sacīkstēs startē arī citas laivu klases sadalot vietas vietējā čempionāta ieskaitē.

Starp visām laivu klasēm uz starta devās arī O-350 skuteru klases braucēji, kur traģiskā negadījumā dzīvību zaudēja viens no visu laiku ātrākajiem Itālijas skuteru klases braucējiem divdesmit četrus gadu jaunais Massimo Joe Rossi.  

Šajā traģiskajā negadījumā visa ūdens motosporta ģimene ir zaudējusi ne vien lielisku sportistu, kurš 2016 gada sezonā izcīnīja pasaules čempiona titulus O-250 un O-350 laivu klasēs, kā arī vairākus Eiropas vicečempiona titulus iepriekšējos gados, bet arī sportistu, kura sasniegumi un ātrums šogad bijis etalons ikvienam šajās klasēs braucošajam.

Izsakām visdziļāko līdzjūtību jaunā sportista piederīgajiem un draugu lokam mūžībā aizvadot dēlu, sirsnīgu draugu un komandas biedru.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti