Dāmas pirmās - Latvijas ūdens motosportiste Ieva Millere triumfē Eiropas čempionāta posmā Aizkrauklē 1

 

Foto: Viesturs Lācis

LUMSF | 29.maijs 2017 14:02

Pagājušās nedēļas nogalē 27. un 28.maijā notiekošajā Eiropas čempionāta ūdens motosportā posmā Aizkrauklē FR-1000 klasē par uzvarētāju kļuva Ieva Millere, savukārt F-350 klasē par uzvarētāju kļuva čehu pilots Dāvids Loukotka, liecina Latvijas ūdens motosporta federācijas rīcībā esošā informācija.

Vienlaicīgi ar Eiropas čempionātu notika arī Latvijas Atklātā čempionāta 1.posms. Par posma uzvarētājiem Latvijas čempionātā JT250 klasē kļuva Endija Zaumane, GT15 Nils Slakteris, GT 30 Aivar Komisaar, S550 Jānis Sējāns, OSY400 Gintaras Marcinkus, F2 Uvis Slakteris, F4 Ņikita Lijcs, RN2000 Guntis Lauss, T550 Dmitrijs Anikejevs. Komandu vērtējumā patreiz pirmajā vietā ir UPB Energy Liepāja ar 473 punktiem, otrajā vietā ir Jūrmala Racing Team ar 357 punktiem, bet trešajā Mēmeles sports ar 346 punktiem.

„Visvairāk priecājos par mūsu Ievas Milleres uzvaru Eiropas čempionāta posmā. Mēs jau esam izlutināti ar Latvijas ūdens motosportistu uzvarām Eiropas un Pasaules čempionātos, bet Ieva ir pirmā sieviete, kas šajā vīrišķīgajā gliseru FR-1000 klasē kāpj uz visaugstākā pjedestāla pakāpiena. Žēl, ka F-350 klasē mūsu pilots A.Ratnieks cīņas karstumā piedzīvoja avāriju un bija spiests izstāties.

Šajās sacīkstēs diemžēl bija daudzas avārijas. Arī tajās klasēs, kur parasti avārijas nav raksturīgas. Šoreiz vairākas avārijas bija arī GT15 klasē, kur ātrajai palīdzībai uz slimnīcu bija jādodas vairākas reizes. Paldies glābējiem un mediķiem par operatīvu un profesionālu rīcību! Neskatoties uz avārijām, sezonas sākums un pirmais posms ir aizvadīts veiksmīgi. Par to paldies arī Aizkraukles novada domei, kas jau vairākus gadus piedalās šo sacensību organizēšanā”, teica LŪMSF prezidents Atis Slakteris.

 
Visi komentāri
 
Linda 29.maijs 2017 19:19
0 0 Atbildēt

Kādus gadus? Pagāšgad 1 reizi bija sacensības..

Vispār briesmīgas tās sacensības tik daudz avāriju un bērni cieta briesmīgi bija redzēt ko tādu

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti