Popularizēs Latvijā izstrādātu aplikāciju - jaunās paaudzes viedpalīgam ERNEST tiks uzsākta Kickstarter kampaņa 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Kaktiņa | 23.septembris 2016 11:55

28. oktobrī sāksies IT inovatora Artūra Pumpura komandas izstrādātā viedpalīga – mobilā sulaiņa ERNEST Kickstarter kampaņa. ERNEST ļauj ar viedtālruni pilnībā apvienot automašīnas, garāžas durvju un mājas vārtu kontroli.

Piesaistot 250 tūkstošus eiro, Artūrs Pumpurs uzņemas mentorēt un finansiāli atbalstīt jaunu latviešu IT start-up uzņēmumu.

Uzņēmuma Valet and Knave vadītājs Artūrs Pumpurs ar pūļa finansējuma platformu Kickstarter plāno piesaistīt papildu līdzekļus, lai pilnveidotu savus jau starptautisku atzinību guvušos drošības risinājumus, kā arī veidotu jaunus produktus ERNEST vienotajā drošības sistēmā. Kampaņas sākumā pirmajiem interesentiem arī būs iespēja iegādāties jaunākos ERNEST ierīču modeļus par īpašām cenām. 

IT inovatora un uzņēmēja Artūra Pumpura misija ir padarīt cilvēku dzīvi drošāku un ērtāku. Viņa uzņēmuma Valet and Knave izveidotie produkti sniedz iespēju auto īpašniekam aizsargāt savu auto un kontrolēt mājas vārtus, garāžas durvis vai barjeras ar lietotni viedtālrunī, izmantojot Bluetooth savienojumu. Automašīnas atrašanās vietas un maršruta noteikšana, viedtālruņa piesaiste mašīnas darbības uzsākšanai un garāžas vārtu kontrole ir tikai daļa no ērtībām, ko sniedz ERNEST. Svešā vidē viedpalīgs vadītājam palīdz nokļūt līdz auto, tāpat ERNEST ļauj rūpēties par auto tehnisko stāvokli, atgādinot par tehnisko apskati un apkopi. Šīs funkcijas tiek apvienotas vienotā viedtālruņa lietotnē, kurai iespējams droši pieslēgt neierobežotu daudzumu ierīču un lietotāju. Pašlaik ERNEST jau lieto plašs cilvēku un uzņēmumu loks, to skaitā nopelniem bagātais autobraucējs Haralds Šlēgelmilhs, žurnālists un televīzijas seja Haralds Burkovskis un uzņēmums Inchcape BM Auto un citi.

Kopā ar Kickstarter kampaņas sākšanos iznāks uzlabotā ERNEST versija, kurā automašīnu kontrolējošās ierīces Bluetooth Immobilizer izmērs samazināts vairāk nekā divas reizes un ierīce padarīta vizuāli neuzkrītošāka, īpašnieka automašīnu vēl vairāk nodrošinot pret zagļiem. Šis Bluetooth Immobilizer modelis būs sākumā ekskluzīvi pieejams Latvijas iedzīvotājiem.

Kickstarter kampaņā sasniedzot 250 tūkstoš dolāru atzīmi, Artūrs Pumpurs apņemas izvēlēties vienu no Latvijas jaunajiem IT start-up vadītājiem, lai viņu mentorētu un finansiāli atbalstītu savas biznesa idejas ienešanā pasaules tirgū. Tā tiks nodrošināts, ka līdz ar Valet and Knave veiksmi turpinātos jauno Latvijas IT start-up attīstība gan lokāli, gan starptautiski.

Pirms Valet and Knave vadīšanas Artūrs Pumpurs 10 gadus strādāja loģistikas jomā uzņēmumā Latvijas balzams. Tā vietā, lai turpinātu jau stabilo ceļu alkohola ražošanas nozarē, Artūrs Pumpurs izvēlējās dibināt savu uzņēmumu. Būdams cilvēks ar vērienīgu skatījumu, Pumpurs tagad darbojas, lai inovētu Latvijas IT sektoru, un to paceltu jaunā, starptautiskā līmenī. 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dArtanjans 5.oktobris 2016 17:52
1 0 Atbildēt

Man vecene mašīnā ''žučoku'' ielika,lai redzētu,kur es vazājos.Atradu,piesēju zaķim.Viņa domā,ka es ar offroadu nodarbojos.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti