5 lietotnes, kas noderēs, gaidot Valentīndienu

 

Foto: Ekrānšāviņš

LMT | 13.februāris 2017 9:56

Gadu no gada visu mīlētāju dienas jeb Valentīndienas svinētāju pulks kļūst arvien lielāks, un uzmanības apliecinājumu paušana savai otrajai pusītei nu arī Latvijā ir kļuvusi gana populāra.

Ja esi viens no tiem, kas Valentīndienu iekļāvis savā februāra svinamo dienu sarakstā, vērts iepazīties ar mūsdienu tehnoloģiju piedāvātajiem risinājumiem. Lai iedvesmotu gatavoties visu mīlētāju dienai, Latvijas Mobilais Telefons (LMT) iesaka piecas lietotnes, kuras šo svētku laiku varētu padarīt vēl sirsnīgāku.

30 Day Relationship Challenge
Ja vien uzskati, ka mīlestības apliecinājumiem nav nepieciešami īpaši datumi, situācijas vai gadalaiki, Tev noderēs lietotne 30 Day Relatonship Challenge. Tajā varēsi smelties idejas kā iepriecināt, pārsteigt vai vienkārši likt smaidīt Tavai otrajai pusītei. Lietotne piedāvā prakstiskus padomus 30 dienām, taču tas neliedz turpināt vai atkārtot pieņemto izaicinājumu arī ilgākā laika periodā. Turklāt lietotnē sniegtie padomi nebūt nav sarežģīti izpildāmi, un viss, kas nepieciešams to realizēšanai, noteikti atradīsies Tavā ikdienā izmantojamo lietu sarakstā. Dienu pēc dienas īstenojot kādu no lietotnes piedāvātajām idejām, attiecības viennozīmīgi kļūs vēl sirsnīgākas un tuvākas.

Lietotne pieejama:
IOS viedtālruņiem: https://goo.gl/KE6cqB
Android viedtālruņiem: https://goo.gl/AgMEc9

Valentīndienas kartiņas
Vai atminies, kā skolas laikā savai slepenajai simpātijai Valentīndienā sūtīji īpašus sveicienus? Šobrīd šo jauko tradīciju vari atkal likt lietā, jo lietotne Valentīndienas kartiņas piedāvā izveidot virtuālas, personalizētas un mīlestību apliecinošas kartiņas, ar kurām iepriecināt ikvienu sev tuvu cilvēku. Izmantot lietotni ir pavisam viegli – augšupielādē savus mīļākos foto un apstrādā tos lietotnē, papildinot ar dažādām tematiskām uzlīmēm, veidojot kolāžas, vai darini fototapetes savam planšetdatoram vai viedtālrunim. Tāpat izveidotās kartiņas vari nosūtīt e-pastā vai dalīties ar tām sociālajos tīklos, lai apsveiktu vairākus draugus vienkopus.

Lietotne pieejama:
IOS viedtālruņiem: https://goo.gl/VJ4S1I
Android viedtālruņiem: https://goo.gl/hKCF65

Mīlestības vēstules (Love Letters)
Mīlestības vēstules, šķiet, ir viens no visu laiku aizkustinošākajiem veidiem, kā atzīties mīlestībā vai atgādināt par savām jūtām kādam īpašam cilvēkam. Ja roka gluži nestiepjas pēc pildspalvas, lai rakstītu vēstuli uz papīra, mūsdienu tehnoloģijas to ļauj izdarīt arī ar tālruņa starpniecību. Turklāt, piemēram, lietotne Mīlestības vēstules atvieglos īsto vārdu meklējumus, jo tajā atradīsi neskaitāmus sirsnīgu īsziņu tekstus, no kuriem iedvesmoties. Savukārt, ja šķiet, ka pats esi gana talantīgs rakstītājs, lietotne atļauj pievienot arī sevis veidotu mīlestības tekstu, lai tas iedvesmotus citus tās lietotājus. Interesanti, ka lietotne piedāvā funkciju, kas ļauj tai automātiski nosūtīt šīs mīlestības ziņas Tevis izvēlētajam adresātam ik pēc noteikta laika. Tādejādi pat tava aizņemtība nebūs šķērslis romantikai un tava otrā pusīte saņems mīļus vārdus, neskatoties uz to, ka Tu tajā laikā cītīgi strādā.

Lietotne pieejama:
IOS viedtālruņiem: https://goo.gl/KJ2Jq6
Android viedtālruņiem: https://goo.gl/PpabmJ

Mīlas kalkulators
Vai esi kādreiz vēlējies pārliecināties, vai starp Tevi un Tavu iecerēto dzirkstī patiesas jūtas un kā izvairīties no vilšanās? Ja tā, tad noderēs lietotne Mīlas kalkulators – tajā ievadot jūsu abu vārdus un dzimšanas datus, lietotne procentuāli aprēķinās pāra saderību. Ja vēlēsies par lietotnes izskaitļoto rezultātu paziņot arī savam izredzētajam vai savam sirdsdraugam, ar datiem varēsi dalīties savos sociālajos tīklos.

Lietotne pieejama:
IOS viedtālruņiem: https://goo.gl/HXrbIu
Android viedtālruņiem: https://goo.gl/3pXc7B

Mints
Ja tomēr Valentīndiena solās aizritēt vientulībā, nevajadzētu satraukties, jo ar lietotnes Mints palīdzību iespējams varēsi atrast savu otro pusīti. Izveidojot profilu bezmaksas lietotnē, tā piedāvās apskatīt citus lietotājus, kuri atrodas netālu no Tavas atrašanās vietas un ar kuriem Tev varētu būt kopīgas intereses. Lietotnē varēsi apskatīt, kuri lietotāji atrodas tiešsaistē un ar vienu rokas kustību izrādīt savas simpātijas, kā arī norunāt pirmo randiņu. Tiesa, lai uzsāktu sarunu, Tev pat nebūs obligāti jāatzīstas savās simpātijās, kā tas ir līdzīga veida iepazīšanās lietotnēs, tādēļ varēsi mierīgi uzrunāt un pamazām iepazīt to vietnes lietotāju, kurš Tavu uzmanību piesaistījis visvairāk, izvairoties no neērtām situācijām. Jāpiemin, ka šo lietotni radījuši latvieši, kas savulaik izveidojuši arī pasaulē populāro sociālo tīklu, jautājumu – atbilžu tīmekļa vietni ask.fm.

Lietotne pieejama:
IOS viedtālruņiem: https://goo.gl/Ilgw52
Android viedtālruņiem: https://goo.gl/NsxCMD

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti