Nozares eksperti pirmdien skaidros "ss.lv" saimnieciskās darbības apturēšanas nepamatotību un gaidāmās sekas 23

 

Foto: Ekrānšāviņš no SS.com

Nozare.lv | 6.augusts 2017 12:39

Interneta nozares eksperti Valsts ieņēmumu dienesta (VID) lēmumu apturēt "ss.lv" saimniecisko darbību vērtē kā nepamatotu un pirmdien, 7.augustā, skaidros tā iespējamās sekas uz Latvijas uzņēmējdarbības vidi un sabiedrību, aģentūru LETA informēja ekspertu pārstāvis Toms Kursītis.

Ārkārtas preses brīfingā plkst.12 "Birojnīcā", Dzirnavu ielā 84 k-2, Rīgā interneta nozares eksperti skaidros iespējamās sekas uz Latvijas uzņēmējdarbības vidi un sabiedrību kopumā, kas varētu rasties pēc VID "nepamatotā lēmuma apturēt sludinājumu portāla "ss.lv" saimniecisko darbību", pavēstīja Kursīstis.

Konkrētais precedents var mudināt pašmāju lielākos e-komercijas uzņēmumus pārcelt savu darbību uz ārvalstīm, bremzējot Latvijas e-komercijas nozares turpmāko attīstību, pauž eksperti.

Preses brīfingā piedalīsies informācijas aģentūras LETA un portāla TVNET valdes loceklis Juris Mendziņš, augsto tehnoloģiju uzņēmuma "Inbokss" īpašnieks Andris Griķis un uzņēmuma valdes loceklis Jevgenijs Kuzņecovs, kā arī zvērināts advokāts Jānis Zelmenis.

Kā ziņots, VID nolēmis apturēt Latvijas lielākā sludinājumu portāla "ss.lv" darbību saistībā ar tā atteikšanos sniegt informāciju par nereģistrētiem auto tirgotājiem. VID apturējis arī ar "ss.lv" īpašniekiem saistītā uzņēmuma SIA "Internet" saimniecisko darbību.

Tikmēr ceturtdienas vakarā "ss.lv" mainīja domēna vārdu uz "ss.com".

 
23 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 6.augusts 2017 22:41
7 3 Atbildēt

Redz kā iauto cepas par šo tēmu. Laikam paši ir vieni no tiem, kurus ss.lv nolēma piesegt.

Pifs 7.augusts 2017 10:31
6 2 Atbildēt

1) Uz afišu staba uzlika paiņojumu "pārdod";

2) ieinteresēts pircējs izlasīja, bet afišu stabs lasītāju nepazina;

3) notika darījums, bet afišu stabam neviens par to nepateica;

4) pārdevējs nesamaksāja valstij pienākošos nodokļus;

5) VID ierēdņi par šiem nesamaksātiem nodokļiem izsaka pretenzijas afišu stabam.

Mēs varam turpināt cerības uz dzīves līmeņa uzplaukumu šai absurdajā policejiskajā valstelē.

650 6.augusts 2017 21:01
5 1 Atbildēt

Jā. Lv ekoēanoomika bez ss vnk sajuks prātā un internets uzsprāgs gaisā.Tas ir mūsu Veiksmes un Neatkarības simbols un pelnījis Pieminekli.Tos tur reku divus apaļos dvīņu torņus vajadzētu tajā vārdā pārdēvēt un hanzabankas ēku par fotki building nopārsaukt.Vai piem kko Uzvilkt rīgas pils Ss Tornī

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti