Samsung Galaxy Note9 – jaudīgākais sabiedrotais “Fortnite” spēlēšanai

 
Samsung | 20.septembris 2018 12:24

Viena no šobrīd pasaulē populārākajām videospēlēm “Fortnite Battle Royale”, ko spēlē jau 125 miljoni cilvēku, tagad pieejama arī viedtālruņos un planšetdatoros.

Jaunā Samsung Galaxy Note9 un Galaxy Tab S4 īpašnieki “Fortnite” varēs spēlēt visaugstākajā kvalitātē un iegūs pieeju ekskluzīvam “Galaxy” virtuālajam apģērbam, kas ļaus spēlētāja varonim iegūt unikālu galaktikas ceļotāja izskatu. Latvijas spēlētāji līdz septembra beigām var klātienē satikties Galaxy studijās un, spēlējot “Fortnite”, cīnīties par jauno Note9.

“Fortnite” – fenomens videospēļu pasaulē

Tiešsaistes videospēle “Fortnite Battle Royale”, kas radīta 2017. gadā, iemantojusi milzīgu popularitāti, gada laikā piesaistot 125 miljonus dažāda vecuma spēlētāju un kļūstot par videospēļu pasaules fenomenu. Spēles ideja paredz, ka līdz 100 spēlētāju pa vienam, pāros vai komandās ierobežotā virtuālajā telpā cīnās par izdzīvošanu. Uzvar tas spēlētājs, kurš laukumā paliek pēdējais.

Spēle augstākajā kvalitātē

Līdz šim “Fortnite” bija pieejama tikai spēlēšanai datoros vai spēļu konsolēs, taču tagad tās cienītāji varēs spēlēt jauno “Fortnite” Android Beta versiju, esot ceļā, sēžot parkā vai jebkur citur.  Lai spēlēšanu varētu izbaudīt pilnībā, būtiska ir gan attēla un skaņas kvalitāte, gan ierīces jauda un baterijas noturība. Īpaši aizraujoši būs spēlēt, izmantojot jauno Samsung Galaxy Note9 viedtālruni, jo tas ir aprīkots ar AKG stereo skaļruņiem un 6.4 collu Super AMOLED Infinity displeju, kas DisplayMate testos atzīts par visu laiku labāko viedtālruņa ekrānu.

Lai baterija nepieviltu

Tāpat “Fortnite” un citu videospēļu cienītāji novērtēs arī Note9 jaudu – viedtālrunis atbalsta ātrāko tirgū pieejamo interneta pieslēgumu un tam ir 10nm procesors, kas nodrošina ātru spēles darbību un dod priekšrocības pret tiem spēlētājiem, kas izmanto citas ierīces. Savukārt uzlabotā Note9 baterija izturēs visu dienu tikai ar vienu uzlādi, pat aktīvi spēlējot videospēles.

Lai spēlēšanas laikā viedtālrunis nepārkarstu un netiktu bremzēta centrālā procesora darbība, Note9 ir iebūvēta uzlabota Water Carbon Cooling sistēma. Pateicoties paplašinātajam siltuma izkliedētājam un uzlabotai oglekļa šķiedrai, sistēma spēj efektīvi novadīt karstumu prom no procesora, lai tā darbība netiktu traucēta un viedtālrunis nekļūtu lēnāks.  

“Fortnite” Android Beta versija pieejama Samsung Galaxy ierīcēs: viedtālruņos S7 / S7 Edge, S8 / S8+, S9 / S9+, Note8, Note9 un planšetdatoros Tab S3 un Tab S4.

“Fortnite” spēlētāji satiekas Galaxy studijās

Pārliecināties par to, ka Note9 atbilst augstākajām videospēļu cienītāju prasībām, var īpašajās Galaxy studijās, kas līdz septembra beigām atrodas tirdzniecības centros “Spice” un “Alfa”. Galaxy studijās ir ierīkota “Fortnite” spēļu zona, kur ikviens interesents var izmēģināt roku “Fortnite” spēlēšanā ar Note9 viedtālruni. Spēlētājiem būs iespēja krāt zīmodziņus par katru uzvarēto vai zaudēto spēli, un veiksmīgākie 23. septembrī varēs piedalīties noslēguma spēlē, kuras uzvarētājs balvā iegūs jauno Note9. Galaxy studijas t/k “Spice” darbosies līdz 30. septembrim, bet t/p “Alfa” – līdz 24. septembrim.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti