Tehnoloģiju dāvanas absolventam (+ foto) 2

 
Līva Blaževica | 15.jūnijs 2017 8:33

Jūnijs ir svētku laiks ne vienā vien Latvijas ģimenē, jo, pieņemot jaunus dzīves izaicinājumus un atzīmējot veiksmīgu mācību gada noslēgumu, vasaras sākumā izlaidumu lielākās un mazākās skolās svin tūkstošiem dažāda vecuma jauniešu.

Gaidot izlaiduma dienu, satraukums nereti pārņem ne tikai pašus absolventus, bet arī viņu vecākus un draugus, jo īstās dāvanas izvēle nebūt nav tas vieglākais uzdevums. Kāda dāvana digitālo tehnoloģiju laikmetā spēs iepriecināt teju ikviena absolventa sirdi, zina pastāstīt Latvijas Mobilā Telefona tirdzniecības direktors Rinalds Kalniņš.

Sportiskajiem – viedaproce Samsung Gear Fit 2
Ja absolvents mīl nodarboties ar sportu vai gluži pretēji ar sportu ir uz “Jūs”, piemērota dāvana būs sporta viedaproce Samsung Gear Fit. Ar tās palīdzību jaunietis treniņa laikā varēs precīzi noteikt pieveikto distanci, kustības ātrumu un sirds ritmu. Tāpat GPS uztvērējs lieliski atspoguļos un iezīmēs pieveikto maršrutu kartē. Savukārt tiem, kuriem pietrūkst motivācijas sportošanai, aproce būs lielisks palīgs, lai gūtu kustību prieku. Tā uzcītīgi skaitīs noietos soļus, atgādinot, cik vēl ir pieveicams, lai dienas kustību minimums būtu izpildīts. Ņemot vērā, ka ierīce pieejama gan melnā un zilā, gan sarkanā krāsā, tā noteikti būs arī modīgs aksesuārs, ar kuru jaunietim papildināt savu vasaras tēlu, – vārdu sakot, izvēloties šo dāvanu, nevar nošaut greizi.

Praktiskajiem – Coolpad Modena 2
Absolventi, kuri priekšroku dod vienkāršībai, noteikti priecāsies, ja dāvanā saņems viedtālruni Cooppad Modena 2. Tā būs noderīga un praktiska dāvana visiem absolventiem, kuru prasības ir krietni piezemētākas, jo, lai gan tā izskats atgādina augstas klases viedtālruni, tas tomēr ir pavisam vienkāršs, ko ērti lietot var jebkurš. Ierīce ir aprīkota ar lielu 5,5 collu ekrānu, kas atvieglos ne tikai ikdienas saziņu ar vecākiem, draugiem un paziņām, kā arī patiks tiem jauniešiem, kuri brīvajos brīžos laiku īsina ar spēļu vai izklaides lietotņu palīdzību. Tāpat Coolpad Modena 2 ir aprīkots ar astoņu megapikseļu priekšējo kameru, kas jauniegūtos kursa biedrus un topošos draugus ļaus iemūžināt kvalitatīvā kopbildē.

Coolpad Modena 2

Aktīvajiem un piedzīvojumu kārajiem – GoPro HERO Session
Tie absolventi, kuri šajā vasarā plāno ceļot vai daudz laika pavadīt brīvā dabā, noteikti priecāsies par GoPro HERO Session video kameru. Šī ierīce iepriecinās ne tikai ekstrēmā sporta veida cienītājus, bet arī brīvdabas pārgājienu mīļotājus, jo kamera viegli ļaus iemūžināt piedzīvojumus izcilas kvalitātes fotoattēlos vai video. Kamera aprīkota ar ūdensdrošu korpusu, kas aiztaupīs satraukumu par iespējamiem šļakatu izraisītajiem bojājumiem, filmējot ūdenspriekus, savukārt nelielais ierīces izmērs un svars ļaus to paņemt līdzi, dodoties teju jebkur, jo somā šī nelielā superkamera aizņems pavisam maz vietas. Jāpiebilst, ka kameru jaunietis varēs ērti piestiprināt pie apģērba, somas vai cepures, tādējādi, neriskējot ar drošību, viegli iemūžināt varēs pat velo vai laivu braucienu.

Teicamniekiem – Samsung Galaxy S8
Jaunieši, kuri skolas gaitas šogad noslēguši ar izciliem sasniegumiem mācībās vai sportā, izlaidumā noteikti ir pelnījuši saņemt kādu pavisam īpašu dāvanu. Šogad aplūkojot daudzveidīgo tehnoloģiju klāstu veikalu plauktos, jāsaka, ka tas ir jaunākās paaudzes Samsung viedtālruņa modelis Samsung Galaxy S8. Šis viedtālrunis nojauc robežu starp reālo un virtuālo pasauli, jo, turot to rokās, šķitīs, ka ekrāns turpinās arī ārpus ierīces. Tas aprīkots ar neskaitāmām papildus tālruņa drošības funkcijām, piemēram, acs skeneri, kas ļaus atbloķēt ierīci un pierakstīties lietotāja kontos, nolasot tā īpašnieka acs varavīksneni. Šis viedtālrunis ir arī īpaši izturīgs – tas nebaidās no ūdens un putekļiem, jo no apkārtējās vides to pasargā triecienizturīgs stikls un alumīnija korpuss. Arī veiktspējas ziņā šis viedtālrunis sevī ietver visu, ko vien jaunieša sirds var vēlēties – augstas kvalitātes priekšējo un aizmugurējo foto un video kameru, stereo skaņu, kā arī jaudīgu procesoru, kas tiks galā ar visdažādākajām spēlēm un lietotnēm.

Dzīvespriecīgajiem mūzikas cienītājiem – JBL GO Wireless
Ja nav plānots izlaiduma dāvanai tērēt vērienīgas naudas summas, taču gribas absolventu iepriecināt ar noderīgu un stilīgu dāvanu, īstā izvēle būs pārnēsājamais skaļrunis JBL GO Wireless. Tā bezvadu savienojumā ar viedtālruni nodrošinās iecienītāko skaņdarbu atskaņošanu izcilā kvalitātē, pat esot dārzā, pludmalē vai vienkārši dodoties pastaigā. Skaļrunis bez uzlādes darbosies līdz pat piecām stundām, bet iebūvētais mikrofons parūpēsies, lai, atbildot uz tālruņa zvaniem, piemēram, sauļojoties, tālrunis pat nav jāizņem no somas.

Jaunajiem censoņiem – SONY Xperia XA1
Viedtālrunis nenoliedzami ir viena no viskārotākajām dāvanām absolventu vidū. Izvēloties dāvanu pamatskolas vai vidusskolas absolventiem, kuri netīko pēc biznesa klases viedtālruņa, pareizā izvēle būs tālrunis SONY Xperia XA1. Japāņu koncerna Sony radītais viedtālrunis īpaši patiks daiļā dzimuma pārstāvēm, jo neoficiāli šim tālrunim tiek piedāvēts labākās fotokameras īpašnieka tituls. Turklāt šis modelis izceļas ar nepiespiestu un elegantu dizainu, ātro uzlādi, kā arī spēju mācīties saimnieka paradumu, piemēram, atceroties iecienītākās lietotnes, kas noteikti būs funkcija, ar kuru palepoties vienaudžu vidū.

 

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 15.jūnijs 2017 9:18
9 2 Atbildēt

absolventi tāpat pārāk daudz sēž tīklā. Viņiem vajag uzdāvināt telti un iztriekt ārā, iesperot ar purngalu pa pakaļu - lai smadzenes izvēdina!

Conqueror 16.jūnijs 2017 7:33
1 0 Atbildēt

Mani uzjautrina krutie sportsmeni no grīziņkalna ghetto games plača- pilnas apkārtējās vārtrumes ar smēķētājiem un džonīšu tukšotājiem un atkal atpakaļ placī tusēt! :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti