Darbu uzsākusi Baltijā pirmā bezkontakta automazgātava “Laserwash 360 Plus” (+ video; foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Auto Rings | 26.oktobris 2017 15:28

Rīgā ir atklāta un darbu uzsākusi Baltijā pirmā bezkontakta automazgātava “Laserwash 360 Plus”, kas ir ekskluzīva augstākās klases robotizēta auto mazgāšanas iekārta.

Investējot ap 300 000 EUR, SIA “Auto Rings” ciešā sadarbībā ar ASV kompāniju PDQ Inc. tagad izmanto šo mazgāšanas tehnoloģiju savā automazgātavā Senču ielā 2f.

Automazgātavas izbūvē ir izmantotas ASV izstrādātas un ražotas tehnoloģijas, kā arī mazgāšanas procesā tiek izmantoti tikai ASV ražoti ķīmiskie līdzekļi. Ieviestā tehnoloģija ir īpaša ar to, ka tā ir speciāli piemērota aukstam klimatam, kāds valda Latvijā. Mazgāšanas process balstās uz noteikta ūdens spiediena un specifisku ķīmisko līdzekļu iedarbību. Tajā tiek lietoti vairāki līdzekļi, kas tiek speciāli piemēroti dažādām automašīnas detaļām.

“Trīs gadus ilgais tehnoloģijas izpētes process, kura laikā mēs ciešā sadarbībā ar ASV ekspertiem testējām un izpētījām gan iekārtas, gan mazgāšanas līdzekļus, ir vainagojies ar patīkamu rezultātu – šobrīd klientiem varam piedāvāt inovatīvu un nebijušu veidu, kā ne tikai mazgāt, bet arī kopt savu auto. Bezkontakta mazgāšanas noslēgumā atkarībā no izvēlētās programmas automašīna tiek spodrināta ar pasaulē cietāko vasku (carnauba wax), kas piešķir tai īpašu mirdzumu,” tehnoloģijas ieviešanas pieredzē dalās Sergejs Upadiševs, SIA “Auto Rings” valdes loceklis.

Arī ekspertu vidū šī auto mazgāšanas tehnoloģija tiek atzīta par vienu no drošākajām – bezkontakta mazgāšana ievērojami samazina risku bojāt vai saskrāpēt auto virsbūvi, kā tas bieži notiek, mazgājot auto ar birstēm. Auto mazgāšanas process noris bez cilvēka iejaukšanās, tas ir 100% robotizēts. Mazgāšana notiek, izmantojos 18 augstspiediena sprauslas, kuru jauda ir pielīdzināma 18 cilvēku roku darbam. Pats mazgāšanas process ar „Laserwash” iekārtu ir īsts krāsu šovs, kas noteikti patiks arī bērniem.

SIA “Auto Rings” plāno attīstīt auto mazgāšanas tīklu un tuvāko divu gadu laikā ieviest ap 20 šādu automazgātavu Rīgā un tās apkārtnē. Pašlaik norisinās sarunas ar vairākiem partneriem par vietām, kurās tās varētu izveidot.
Šobrīd jaunajā mazgāšanas boksā ir pieejamas 5 dažādas mazgāšanas programmas, kuru ciklu garums ir no 3,5 līdz 9 minūtēm. Programmu cena par mazgāšanas reizi svārstās no 4 līdz 15 eiro.

SIA “Auto Rings” specializējas transportlīdzekļu uzkopšanas pakalpojumu sniegšanā, profesionālās ķīmijas piegādē un nanopārklājumu uzklāšanas pakalpojumu nodrošināšanā privātuzņēmumiem, valsts iestādēm, kā arī starptautiskiem uzņēmumiem. Konsultējoties ar vadošajiem Eiropas un ASV sadarbības partneriem, uzņēmums regulāri papildina savus pakalpojumus ar inovatīviem risinājumiem, kas atbilst labākajiem starptautiskajiem standartiem.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 26.oktobris 2017 20:09
9 0 Atbildēt

Būs kā vienmēr raksturīgi latviešu biznesam.

ASV mazgāšana maksā 2 dolāri, pie mums maksās 10 eiro.

Vajag atpelnīt investētos 300 000EUR, plus džips 100 000, plus māja - 600 000. Kopā sanāk - gadā jāatpelna miljons.

Ccxrgtc 26.oktobris 2017 23:07
5 1 Atbildēt

Bija kaadreiz jau nestes mazgaashanas iela un vairaakos statoil augstspiediena mazgaashana, kaapeec taas pazuda?

Palaidniex 28.oktobris 2017 14:53
5 0 Atbildēt

Nu tapēc,ka riktīgi netīru auto nevar tik vienkārši nomazgāt...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 19

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 1

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti