Darbu uzsākusi Baltijā pirmā bezkontakta automazgātava “Laserwash 360 Plus” (+ video; foto) 9

 

Foto: Publicitātes attēls

Auto Rings | 26.oktobris 2017 15:28

Rīgā ir atklāta un darbu uzsākusi Baltijā pirmā bezkontakta automazgātava “Laserwash 360 Plus”, kas ir ekskluzīva augstākās klases robotizēta auto mazgāšanas iekārta.

Investējot ap 300 000 EUR, SIA “Auto Rings” ciešā sadarbībā ar ASV kompāniju PDQ Inc. tagad izmanto šo mazgāšanas tehnoloģiju savā automazgātavā Senču ielā 2f.

Automazgātavas izbūvē ir izmantotas ASV izstrādātas un ražotas tehnoloģijas, kā arī mazgāšanas procesā tiek izmantoti tikai ASV ražoti ķīmiskie līdzekļi. Ieviestā tehnoloģija ir īpaša ar to, ka tā ir speciāli piemērota aukstam klimatam, kāds valda Latvijā. Mazgāšanas process balstās uz noteikta ūdens spiediena un specifisku ķīmisko līdzekļu iedarbību. Tajā tiek lietoti vairāki līdzekļi, kas tiek speciāli piemēroti dažādām automašīnas detaļām.

“Trīs gadus ilgais tehnoloģijas izpētes process, kura laikā mēs ciešā sadarbībā ar ASV ekspertiem testējām un izpētījām gan iekārtas, gan mazgāšanas līdzekļus, ir vainagojies ar patīkamu rezultātu – šobrīd klientiem varam piedāvāt inovatīvu un nebijušu veidu, kā ne tikai mazgāt, bet arī kopt savu auto. Bezkontakta mazgāšanas noslēgumā atkarībā no izvēlētās programmas automašīna tiek spodrināta ar pasaulē cietāko vasku (carnauba wax), kas piešķir tai īpašu mirdzumu,” tehnoloģijas ieviešanas pieredzē dalās Sergejs Upadiševs, SIA “Auto Rings” valdes loceklis.

Arī ekspertu vidū šī auto mazgāšanas tehnoloģija tiek atzīta par vienu no drošākajām – bezkontakta mazgāšana ievērojami samazina risku bojāt vai saskrāpēt auto virsbūvi, kā tas bieži notiek, mazgājot auto ar birstēm. Auto mazgāšanas process noris bez cilvēka iejaukšanās, tas ir 100% robotizēts. Mazgāšana notiek, izmantojos 18 augstspiediena sprauslas, kuru jauda ir pielīdzināma 18 cilvēku roku darbam. Pats mazgāšanas process ar „Laserwash” iekārtu ir īsts krāsu šovs, kas noteikti patiks arī bērniem.

SIA “Auto Rings” plāno attīstīt auto mazgāšanas tīklu un tuvāko divu gadu laikā ieviest ap 20 šādu automazgātavu Rīgā un tās apkārtnē. Pašlaik norisinās sarunas ar vairākiem partneriem par vietām, kurās tās varētu izveidot.
Šobrīd jaunajā mazgāšanas boksā ir pieejamas 5 dažādas mazgāšanas programmas, kuru ciklu garums ir no 3,5 līdz 9 minūtēm. Programmu cena par mazgāšanas reizi svārstās no 4 līdz 15 eiro.

SIA “Auto Rings” specializējas transportlīdzekļu uzkopšanas pakalpojumu sniegšanā, profesionālās ķīmijas piegādē un nanopārklājumu uzklāšanas pakalpojumu nodrošināšanā privātuzņēmumiem, valsts iestādēm, kā arī starptautiskiem uzņēmumiem. Konsultējoties ar vadošajiem Eiropas un ASV sadarbības partneriem, uzņēmums regulāri papildina savus pakalpojumus ar inovatīviem risinājumiem, kas atbilst labākajiem starptautiskajiem standartiem.

 
Visi komentāri
 
dodge 26.oktobris 2017 16:07
0 0 Atbildēt

Tufta. Vecs vēzis jaunā kulītē...

gunbox 26.oktobris 2017 17:01
0 0 Atbildēt

Nu par birstēm pateica patiesību. Es kad pēdējo reizi iebraucu birstēs, man uz viena sānu loga palika ļoti dziļas švīkas. Ja arī ir paredzēts attīrīt birstes ikreiz pēc auto, tad neviens to nedara.

Bils 26.oktobris 2017 17:29
1 0 Atbildēt

Adrese atradās tikai videorullīša beigās.

Varēja jau visas cenu pozīcijas ielikt. Būs jāpiestaigā tad uz mājas lapu, cerībā atrast.

viencexperc 26.oktobris 2017 20:09
9 0 Atbildēt

Būs kā vienmēr raksturīgi latviešu biznesam.

ASV mazgāšana maksā 2 dolāri, pie mums maksās 10 eiro.

Vajag atpelnīt investētos 300 000EUR, plus džips 100 000, plus māja - 600 000. Kopā sanāk - gadā jāatpelna miljons.

FH440 27.oktobris 2017 10:53
0 0 Atbildēt

Liekas,ka būs pagrūti pievienoties jau esošajām Ziemeļamerikas Savienotajām Valstīm.Būs vien jāmaksa,bet mēs to mīlam.2 USD,ha-ha-ha!

Ccxrgtc 26.oktobris 2017 23:07
5 1 Atbildēt

Bija kaadreiz jau nestes mazgaashanas iela un vairaakos statoil augstspiediena mazgaashana, kaapeec taas pazuda?

Palaidniex 28.oktobris 2017 14:53
5 0 Atbildēt

Nu tapēc,ka riktīgi netīru auto nevar tik vienkārši nomazgāt...

Kanibaals 28.oktobris 2017 22:55
0 0 Atbildēt

Var, bet ar tik spēcīgu ķīmiju, ka krāsa lobās nost

as 31.oktobris 2017 13:51
1 0 Atbildēt

Kāds ir pamēģinājis to 4 EUR programmu?

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus 1.ceturksnī – pieprasījums pēc e-auto auto nokrities, pēc hibrīdiem – audzis

KBA (federālās motorizēto transportlīdzekļu aģentūras) apkopotie dati liecina, ka arī trīs mēnešu griezumā pieprasījuma kritums pēc elektroautomobiļiem ir gana iespaidīgs. Lasīt vairāk

 

No 45 750 eiro - Toyota sākusi jaunā GR Yaris iepriekšpārdošanu

Ir sākusies jaunā Toyota GR Yaris iepriekšpārdošana, un tā cenas ir no 45 750 eiro. TOYOTA GAZOO Racing rallija programmā dzimušais un sacīkstēs rūdītais hečbeks debitēja pirms trim gadiem, bet pēc modernizācijas tas ir ieguvis dažādus dizainiskos, tehniskos un konstruktīvos uzlabojumus, kas braukšanu pacels jaunā līmenī. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 9

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti