No šodienas Latvijā pieejamas jaunākās Samsung nēsājāmas ierīces – Gear Sport un IconX (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 22.novembris 2017 14:11

No šodienas Samsung jaunāko nēsājamo ierīču klāsts Latvijā papildināts ar ūdensizturīgo Gear Sport viedpulksteni un uzlabotajām bezvadu austiņām Gear IconX. Gear Sport viedpulkstenis fiksē dažādas fiziskās aktivitātes, tostarp peldēšanu, bet IconX austiņās iespējams klausīties mūziku, arī bezsaistes režīmā un neizmantojot viedtālruni.

“Ar Gear Sport viedpulksteņa un IconX austiņu ienākšanu Latvijas tirgū, piedāvājam pilnu Samsung jaunāko nēsājamo ierīču klāstu. Sporta aprocei Gear Fit2 Pro nu piepulcējušās ierīces, kas palīdzēs veikt precīzu treniņu un citu aktivitāšu uzskaiti, kā arī sniegs iespēju klausīties mūziku ērtāk un ilgāk,” saka Samsung Electronics Baltics Telekomunikāciju vadītājs Māris Ķikāns. Viņš arī norāda, ka jaunās fitnesa ierīces ir praktiskas un vienkārši lietojamas, turklāt to dizains pielāgojams katrai gaumei.

Gear Sport viedpulkstenis
Minimālistiskā stilā veidotais Gear Sport viedpulkstenis aprīkots ar Super AMOLED 1,2 collu displeju un pagriežamo ietvaru, un tam ir uzlabota lietotāja saskarne vēl ērtākai izmantošanai kustībā.
Gear Sport saņēmis 5 ATM ūdensizturības sertifikāciju, tādēļ piemērots gan treniņiem un izklaidēm ūdenī, gan arī ikdienas darbu veikšanai, neuztraucoties par tā nokļūšanu mitrumā. Sinhronizējot viedpulksteni ar jaunāko peldēšanas treniņu lietotni Speedo On, iespējams apkopot svarīgākos treniņa datus. Gear Sport savienojams arī ar citām lietotnēm, piemēram, Endomondo, MyFitnessPal un Spotify. Turklāt, izmantojot Spotify bezsaistes režīmā, mūziku iespējams klausīties arī tad, ja viedtālrunis atstāts mājās.

Ierīce ar uzlabotu precizitāti veic pulsa mērīšanu, nepārtraukti uzraugot sirdsdarbību jebkuru ikdienas aktivitāšu un atpūtas laikā. Tā automātiski nosaka, kāda ir nēsātāja veiktā aktivitāte, spējot atpazīt ne tikai skriešanu un riteņbraukšanu, bet arī dejošanu, futbola spēlēšanu un citas kustības.

Līdzās minētajam jaunajā viedpulkstenī apvienotas arī labākās Gear pamatfunkcijas:

• Samsung lietu interneta ierīču kontrolēšana, izmantojot Samsung Connect;
• tālvadības pults funkcijas, kas noderīgas, piemēram, PowerPoint prezentācijas vai Gear VR ierīces vadībai.

Viedpulksteņa ergonomiskais dizains un vairāk nekā 20 ērti maināmās siksniņas ļauj to viegli pielāgot jebkura stila apģērbam. Gear Sport Latvijā būs pieejams sportiski zilā un atturīgi melnā krāsā.

Gear IconX bezvadu austiņas
IconX bezvadu austiņas ir ērtas un kustību laikā droši turas ausīs. Austiņās mūziku iespējams saglabāt, pārsūtot to no datora vai Samsung viedtālruņa, vai straumēt, izmantojot Bluetooth savienojumu. Turklāt IconX austiņās mūziku iespējams klausīties gan tiešsaistē, gan bezsaistes režīmā. IconX automātiski fiksē skriešanas maršrutus, un ar tām iespējams treniņa laikā atskaņot pašreizējo statusu pat, ja tālrunis nav līdzi. IconX nodrošina piekļuvi arī Bixby balss vadības pakalpojumam.

IconX austiņas ir viegli vadāmas – ar pieskārienu un balsi iespējams kontrolēt mūzikas skaļumu, dziesmu secību vai viedtālruņa funkcijas. Savukārt akumulatora darbības ilgums (līdz 5 stundām straumēšanas un 7 stundām atskaņošanas režīmā) un ātrā uzlāde, kā arī līdz 4 GB lielā iekšējā krātuve sniedz nepārtrauktu un no citām ierīcēm neatkarīgu mūzikas klausīšanās pieredzi.

Uzlabotās Gear IconX austiņas pieejamas melnā, pelēkā un rozā krāsā.

Samsung Gear Sport specifikācija
Gear Sport
Krāsa Melna, zila
Displejs 1.2” Apaļš Super AMOLED
360 x 360, 302ppi
Pilnu krāsu Always On displejs
Corning ® Gorilla ® Glass 3
AP Dual Core 1.0 GHz
Tīkls Tizen
Izmērs 42,9 (platums) x 44,6 (augstums) x 11,6 (dziļums) mm
50g (bez siksniņas)
Siksniņas platums 20mm
Atmiņa 4GB iekšējā atmiņa, 768MB RAM
Bezvadu savienojamība Bluetooth® v4.2, Wi-Fi b/g/n, NFC, GPS/GLONASS/Beidou
Sensors Akselerometrs, Žiroskops, Barometrs, HRM, Ambient light
Akumulatora ietilpība 300mAh
Uzlāde Bezvadu uzlāde
Izturība 5 ATM ūdensizturība
MIL-STD-810G
Saderība Samsung Galaxy: Android 4.3 vai jaunāks
Other Android: Android 4.4 vai jaunāks
iPhone 7, 7 Plus, 6S, 6s Plus, SE, 5 *iOS 9.0 vai jaunāks

Samsung Gear IconX 2018 specifikācija
Gear IconX 2018
Krāsa Melna, pelēka, rozā
Izmērs Austiņa: 18,9 (platums) x 21,8 (dziļums) x 22,8 (augstums) mm / Apvalks: 73,4 (platums) x 44,5 (dziļums) x 31,4 (augstums) mm
Svars Austiņa: 8,0g par katru / Apvalks: 54,5g
Atmiņa 4GB (par katru austiņu)
Bezvadu savienojamība Bluetooth® v 4.2
Sensors Akselerometrs, IR, Skārienjūtība
Akumulatora ietilpība Austiņa: 82mAh / Akumulatora ietilpība: 340mAh
Mūzikas atskaņošana: līdz 7 stundām (Standalone režīmā) / līdz 5 stundām (Bluetooth režīmā)
Sarunu laiks: līdz 4 stundām
※ Uzlādes apvalks piedāvā 1 papildus uzlādi ceļā
USB 2.0 & Type-C
Skaļrunis 5.8pi Dynamic Driver
Saderība Android 4.4 vai jaunāks
RAM 1.5 GB vai jaunāks
Audio Audio Formāts: MP3, M4A, AAC, WAV, WMA (WMA v9)
Audio Codec: Samsung Scalable Codec, SBC
Balss pavadības valoda Angļu (U.S.), Ķīniešu (Ķīna), Vācu (Vācija), Franču (Francija), Spāņu (U.S.), Korejiešu (Dienvidkoreja), Itāļu (Itālija), Krievu (Krievija), Japāņu (Japāna)

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti