Filmas “Zvaigžņu kari” noslēguma gaidās radīti īpaši robota putekļsūcēji (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Ciprusa | 1.decembris 2017 13:02

Par godu decembrī gaidāmajai kulta sāgas noslēguma filmai “Zvaigžņu kari: Pēdējie džedi” (“Star Wars: The Last Jedi”), Samsung kopā ar filmas faniem ierobežotā daudzumā radījis īpaša dizaina POWERbot robota putekļsūcējus Dārta Veidera (Darth Vader) un Impērijas kareivja (Stormtrooper) izskatā.

Jau tagad tiek prognozēts, ka fanu vidū tie noteikti kļūs par iekārojamāko lietu Ziemassvētku dāvanu sarakstā.
Lai radītu “Zvaigžņu kari” fanu acīs autentisku robota-putekļsūcēju, tā izstrādes procesā Samsung sadarbojies ar filmas cienītājiem. Kopīgi plānots produkta dizains, ražošana un mārketinga aktivitātes. Šīs ir pirmais šāda veida Samsung projekts, kurā fani radījuši ierīci saviem domubiedriem.

Uz jautājumu, kur slēpjas filmas panākumu atslēga un kā arī Latvijā tā spēj pulcēt pilnu zāli skatītāju, Kinoblogeri.lv filmu apskatnieks Sergejs Timoņins ir tiešs: “Tā meklējama pavisam vienkāršā, bet ārkārtīgi svarīgā elementā – to radītājs Džordžs Lūkass ir ne tikai fantazētājs, bet arī liels bērns pieauguša cilvēka ķermenī.”

Viņaprāt, tikai bērns var apvienot visneiedomājamākos mītus un leģendas vienā sāgā. “Ja citkārt kosmosa ceļojumi, varoņa odiseja, princeses un drošsirdīgi bruņinieki ar gaismas zobeniem vai labā un ļaunā cīņa ir tas, uz kā tiek balstīta vienas filmas sižeta līnija, tad “Zvaigžņu karos” tas viss savijas kopā un ar nemainīgiem rezultātiem gūst skatītāju atzinību jau 40 gadus. Un, kamēr vien cilvēki turpinās sapņot, tātad – vienmēr, tās panākumi turpināsies,” ir pārliecināts kinoblogeris S.Timoņins.

POWERbot Dārta Veidera modelis ir savienojams ar WiFi tīklu un tā vadīšanai var izmantot arī tālvadības pulti. Tam ir īpašs un no augstākās kvalitātes materiāliem veidots pārsegs varoņa maskas veidolā, savukārt Impērijas kareivja versijas dizains atgādina filmas tēla melnbalto bruņucepuri. Abi modeļi attēlo arī atbilstošus skaņu efektus, piemēram, ieslēdzot Dārta Veidera modeli, tas atskaņo tā slaveno elpošanu.

“Zvaigžņu kari” sērijas robota putekļsūcējs aprīkots ar 10 vatu sūkšanas jaudu, kas nodrošina visefektīvāko automatizēto telpas tīrīšanu. Tā Edge Clean Master funkcija nodrošina, ka ierīce kvalitatīvi tīrīs gan maksimāli tuvu sienai, gan arī daudz labāk savāks putekļus, matus un spalvas. Pateicoties Visionary Mapping Plus sistēmai, putekļsūcējs atceras visas telpas kontūras, lai ik reizi spētu atrast ātrākos tīrīšanas ceļus, savukārt FullView Sensor™ 2.0 sensors ierīcei ļauj veikt uzkopšanu ap interjera priekšmetiem un vērtīgām lietām, pat ja tās ir 10 mm lielumā.
Ierobežotās sērijas Samsung POWERbot robota putekļsūcējs Dārta Veidera izskatā no 15. decembra būs pieejams Latvijas lielākajos elektropreču tirdzniecības centros, savukārt Impērijas kareivja modeli būs iespējams ekskluzīvi saņemt dāvanā, visu decembri iegādājoties Samsung QLED televizoru.

 

 
Visi komentāri
 
as 4.decembris 2017 11:44
0 0 Atbildēt

Bet pats galvenais, vai tomēr tas nevienam nerūp - kā tas sūc putekļus? Līdz šim neviens, ne samsung ne irobot nesūc labāk kā parastie ar roku vadāmie sūcēji

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti