Samsung 2018. gadu sāk ar jaunām inovācijām sadzīves elektronikā (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Samsung | 17.janvāris 2018 8:42

Starptautiskajā patērētāju elektronikas izstādē CES 2018 Samsung iepazīstinājis ar sadzīves elektronikas jaunumiem, kas jo īpaši atvieglos mājas soli.

Ierīču klāsts papildināts ar jaunu premium klases veļasmašīnu, kura pateicoties QuickDrive tehnoloģijai, mazgāšanu veiks par 35% ātrāk un efektīvāk. Savukārt jaunākās paaudzes ledusskapis Family Hub ne tikai parūpēsies par produktu svaigumu, bet arī kļūs par ierīci, no kuras pārvaldīt visā pārējā mājā notiekošo.

Ar Quick Drive™ tehnoloģiju mazāk laika veļas mazgāšanai
Atbildot uz klientu vēlmi veļu mazgāt ātrāk un efektīvāk, radīta Samsung veļasmašīna WW6850N ar īpašo QuickDrive™ tehnoloģiju. Kompaktā 60 cm augstā veļasmašīna pilnu mazgāšanas programmu veic līdz pat 35% ātrāk* nekā līdzšinējie ražotāja modeļi.

Veļasmašīnas veiktspējas pamatā ir QuickDrive™ tehnoloģija, kura apvieno lielu cilindru un kustīgu aizmugurējo plātni. Tādējādi tiek radīta dinamiska četru virzienu kustība – augšā un lejā, uz priekšu un atpakaļ – lai ātri, maigi un pilnīgi iztīrītu netīrumus intensīvā mazgāšanas ciklā.

Veļasmašīna atbalsta lietu interneta funkcijas un ir saderīga ar citām Samsung SmartThings ekosistēmas ierīcēm. Tās gudrā veļas mazgāšanas asistenta – Q-rator – funkcijas vienkāršo mazgāšanu. Tā, piemēram:
• Laundry Recipe piedāvā automātiskus ieteikumus optimālam mazgāšanas ciklam, ņemot vērā lietotāja norādīto veļas krāsu, materiālu un netīrības pakāpi.
• Laundry Planner ļauj lietotājam noteikt, kad tiks pabeigts mazgāšanas cikls, lai, balstoties uz to, regulētu cikla uzstādījumus.
• HomeCare Wizard uzrauga veļasmašīnas darbību, lai tā tiktu uzturēta optimālā kārtībā, un sniedz viegli izpildāmas apkopes norādes.

Jaunākais Family Hub ledusskapis – centrālais mājas pārvaldības rīks
Samsung inovācijas gājušas soli uz priekšu, un Family Hub ledusskapis ir vairāk nekā tikai vieta, kur uzturēt produktus svaigus. Tajā apvienotas vairākas viedās funkcijas, kas līdz šim ar ledusskapja pamatfunkciju šķita nesavienojamas. Tā, piemēram, ledusskapis Family Hub ļauj sinhronizēt ēdiena uzglabāšanu ar maltīšu pagatavošanu, to var izmantot kā vienotu vietu saziņai ar ģimenes locekļiem un izklaidei. Tāpat, pateicoties balss vadības Bixby kontrolei un tās integrācijai Samsung SmartThings IoT jeb lietu interneta ekosistēmā, Family Hub ledusskapis kļuvis arī intuitīvāks un viedāks.

Vienota mājas kontrole vienkāršākai dzīvei
Tā kā Family Hub ledusskapis ir savienojams ar SmartThings ekosistēmu, tas ļauj lietotājiem kontrolēt un novērot savu mājokli caur ledusskapja ekrānu. SmartThings lietotne FamilyHub ledusskapi ļauj savienot ar daudzām citām mājās esošām gudrajām ierīcēm, kas, nepametot virtuvi, ļaus, piemēram, apskatīties, kurš zvana pie durvīm, regulēt termostatu vai uzraudzīt blakus istabā guļošu bērnu.

Gudrāka pārtikas plānošana
Ar ledusskapja Family Hub lietotni View Inside iespējams gudrāk plānot pārtikas iegādi, jo tā attālināti ļauj ieskatīties ledusskapī. Savukārt šogad klajā laistā Meal Planner aplikācija palīdz pielāgot pirkumus lietotāja vajadzībām, piedāvājot ģimenei receptes atbilstoši iecienītajiem ēdieniem, uztura ierobežojumiem un pārtikas derīguma termiņiem. Ar lietotni Deals, kas palīdz lietotājiem atrast īpašus piedāvājumus un saglabāt tos iepirkumu sarakstā vai lojalitātes kartē, var taupīt laiku un naudu.

Virtuve kā ģimenes tikšanās vieta
Pateicoties iespējai dalīties ar kalendāra ierakstiem, foto un piezīmēm, jaunais Family Hub ledusskapis palīdz arī uzturēt ģimenes kopības sajūtu un saskaņot plānus. Ar Bixby funkciju ledusskapis spēj arī atpazīt dažādu cilvēku balsis un sniegt tiem personalizētu informāciju, balstoties uz uzstādījumiem.
Family Hub ledusskapis aprīkots arī ar AKG premium kvalitātes skaļruni dziļai skaņai ar izteiktiem basiem un vidējās frekvences skaņām**. Turklāt lietotāji tagad var arī straumēt saturu uz Family Hub ledusskapi no saviem viedtālruņiem.
* Pārbaudīts, salīdzinot Samsung WW6850N un WW6800K. Ietaupa līdz pat 35% laika režīmā Heavy Duty (karsts, 2,7 kg drēbju) ar ± 3% mazgāšanas efektivitāti, balstoties uz iekšēju AHAM HLW-1-2013 pārbaudītu informāciju.
** Iekļauts premium klases 4 durvju Flex modelī.

 
Visi komentāri
 
reku 24.janvāris 2018 22:39
1 1 Atbildēt

Mazliet vēl pagaidīšu kamēr izgudros lai ledusskapis zupu uzvāra,traukus nomazgā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: VW T-Cross ar lielisku gaismas tehniku (+VIDEO) 7

Mazās klases krosovers Volkswagen T-Cross kopš nonākšanas tirgū 2019. gadā Baltijas valstīs pārdots vairāk nekā 5,5 tūkst. eksemplāros. Lasīt vairāk

 

Līdz 2026.gadam Rīgā plāno pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā

Līdz 2026.gadam Rīgā plānots pārbūvēt satiksmes pārvadu pār Kārļa Ulmaņa gatvi Bauskas ielā, aģentūra LETA uzzināja Rīgas domē. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti