CSDD plāno iegādāties autosporta sacīkšu simulatoru 9

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 5.maijs 2018 14:15

Ceļu satiksmes drošības direkcija (CSDD) plāno iegādāties autosporta sacīkšu simulatoru, liecina CSDD publicētā informācija.

Iepirkuma mērķis ir iegādāties autosporta sacīkšu simulatoru (autosporta trenažieri) autosportistu treniņiem, kā arī braukšanas apmācībai, simulējot reālo vidi dažādos laika apstākļos autosacīkšu trasē, tajā skaitā Biķernieku kompleksās sporta bāzes trasē.

Simulatora konstrukcijai jābūt uz metāla pamatnes ar pārvietošanas riteņiem. Trenažierim jābūt kabīnes konstrukcijai ar stūres stiprinājumu, ātrumpārslēga stiprinājumu, kustīgai pamatnei pedāļu stiprināšanai ar regulēšanas iespējām un skaļruņu stiprinājumu.

Tāpat simulatoram jābūt aprīkotam ar LCD displeju braucēja kabīnē, standarta pārnesumu kārbas automašīnas salona pārslēdzējmehānismu, braucēja krēsla kustīgo daļu stiprinājuma komplektu, arī ralijkrosa-rallija automašīnas sacīkšu stūri, šosejas sacīkšu automašīnas stūri ar ātrumu pārslēgšanas lāpstiņām un slēdžiem uz stūres.

Iepirkuma specifikācijā arī atzīmēts, ka simulatoram jābūt aprīkotam ar licencētu operētājsistēmu "Windows 10 Professional", licencētām sacīkšu simulatora spēlēm "Asseto Corsa", "rFactor2", "Race Room", "iRacing", "Dirt Rally", "Dirt 4".

Simulatora vadības darba vietai ir jābūt aprīkotai ar darba virsmu trīs metru garumā ar iebūvētiem pieciem datoru monitoriem, no kuriem uz trīs monitoriem tiek rādītas stimulatora pamatattēls, bet atlikušajiem diviem - telemetrijas dati, kā arī ar austiņu un mikrofonu palīdzību jānodrošina sakari starp braucēju un stimulatora vadītāju.

Autosporta simulatoram, tajā skaitā mehāniskiem mezgliem ir jānodrošina garantijas termiņš 12 mēneši no pieņemšanas-nodošanas akta parakstīšanas brīža.

Pretendentam ir jānodrošina darbinieku apmācība darbam ar autosporta simulatoru. Autosporta simulatora piegāde un uzstādīšana pasūtītāja norādītajās telpās ne vēlāk kā trīs mēnešus no līguma noslēgšanas.

Pretendentiem piedāvājums jāiesniedz līdz 2018.gada 21.maijam plkst.10. Pieteikumi tiek pieņemti tikai elektroniski, izmantojot Elektronisko iepirkumu sistēmas e-konkursu apakšsistēmu.

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Juris 5.maijs 2018 18:08
10 1 Atbildēt

Vecajiem perdeļiem darba laikā sagribējies spēlītes uzkapāt?

atrabotka 6.maijs 2018 18:31
5 0 Atbildēt

Es arī nesaprotu, kapēc CSDD kaut kas tāds būtu jāpērk? Tā ir valsts iestāde, nevis privāts bizness (es vismaz tā ceru), tad lai kāds privāts uzņēmējs, vai sacīkšu trase kaut ko tāde pērk un pelna naudu. Es domāju, nodokļu maksātāji nebūtu ar mieru šādi šķiesties ar savu naudu. Bet mūsu valstī viss tik rullē uz priekšu pa vecam

atrabotka 6.maijs 2018 18:37
4 0 Atbildēt

Nebaidies, ja atlaidīs, tad jau tikai parastos darbiniekus! Visādi šefi, priekšnieki un priekšnieka vietnieki paliks ar algām 5000 - 15 000 mēnesī ;)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO)

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti