LMT radījis pasaules inovatīvo tehnoloģiju izmēģināšanas centru Rīgā (+ FOTO)

 

Foto: Publicitātes attēls

LMT | 8.jūnijs 2018 9:53

Latvijas Mobilais Telefons (LMT) atklāj Baltijā lielāko mobilo sakaru operatoru klientu centru ar iespēju ikvienam iepazīt un izmēģināt jaunākās tehnoloģijas.

Tajā šobrīd var virtuālajā realitātē izbraukt skeletona trasi, sacīkšu auto simulatorā trenēties FIA čempionātam, apskatīt Latvijā lielāko dronu, izprintēt foto kafijas putās, kā arī pieteikt bērnus robotikas pulciņam.

“Līdz ar 5G attīstību visā pasaulē tieši mobilo sakaru tehnoloģijas tiek uztvertas kā dzinējspēks izaugsmei. Taču ne tikai pieejamās tehnoloģijas, bet galvenokārt tas, cik gudri protam tās izmantot, ir izaugsmes pamatā. Tāpēc jaunatklātais LMT klientu centrs ir vieta, kur ne vien iepirkties un samaksāt rēķinus, bet arī apskatīt un izmēģināt jaunākās tehnoloģiju iespējas un iedvesmoties jaunām idejām. Tas ir nosaukts par Brīvības centru ne tikai par godu ielai, uz kuras tas atrodas, bet tas ir arī vēstījums, ka tehnoloģijas ir mūsu iespēja būt brīviem domāt un darīt,” stāsta LMT prezidents Juris Binde.

Plānots, ka jaunatklātajā Brīvības centrā inovāciju demonstrācijas un tehnoloģiju izmēģināšanas zonā pieejamās aktivitātes mainīsies, iepazīstinot iedzīvotājus ar Latvijā un pasaulē aktuālākajām moderno tehnoloģiju iespējām. Šobrīd Samsung virtuālās realitātes simulatorā varēs izbaudīt sajūtas, kādas ir skeletonistam, traucoties kamanās ar ātrumu 130 km/stundā lejup pa 1450 metru garo, pasaules ātrāko skeletona trasi Vankuverā. Savukārt izmēģinot savas spējas auto simulatorā, Brīvības centra apmeklētāji varēs kļūt par Starptautiskā Automobiļu federācijas jeb FIA online čempionāta dalībnieku. Sasniedzot noteiktu snieguma līmeni, braucējiem būs iespēja saņemt īpašas autosportista tiesības un sacensties FIA sertificētajās sacensībās Gran Turismo Nations Cup un Gran Turismo Manufacturer Fan Cup. Bērniem LMT jaunajā Brīvības centrā būs pieejamas Robotikas skolas ROBO HUB licencētas interešu izglītības nodarbības, kuru darbības pamatā ir Lego Education izstrādāta mācību programma, lai konstruējot un programmējot bērns iemācās loģiski un radoši domāt. Bet, sekojot līdzi pasaules tendencēm kafijas jomā, “Kolonāde Cafe” jaunajā klientu apkalpošanas centrā viesiem piedāvās kafiju, kas gatavota uz Ziemeļeiropā vienīgā un šobrīd mūsdienīgākā modulārā kafijas automāta “Modbar”, kas piedāvās iespēju katru kafijas tasīti personalizēt, uzdrukājot kafijas putās pašu iesūtītu attēlu vai ziņojumu.

“LMT Brīvības centrs, kas atrodas Rīgā uz Brīvības un Ģertrūdes ielas stūra, izaudzis no paša pirmā un klientu iemīļotākā klientu apkalpošanas centra. Šī ir tā vieta, kur satiekas ikdienas pakalpojumi, bizness, bērnu jaunrade, izklaides un jaunākās tehnoloģijas. Tagad tas tapis par ne vien lielāko, bet arī par zaļāko LMT centru. Augu stādījumu sienas ir kā atgādinājums, ka tehnoloģijas un zaļā domāšana iet roku rokā. Tas ir princips, ko ievērojam un iedzīvinām, piemēram, īstenojot nolietoto telefonu savākšanas iniciatīvu “Domā zaļi”, un par kuru atgādinām arī šeit – mūsu jaunajā Brīvības centrā,” uzsver LMT Retail & Logistics valdes priekšsēdētājs Rinalds Kalniņš.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā 1

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Kā taps jaunais Rail Baltica tilts pār Daugavu Rīgā (+ VIDEO)

Ir sākusies jaunā Rail Baltica tilta pār Daugavu būvniecība. Respektējot galvaspilsētas vēsturi, jaunajā tilta konstrukcijā saglabās esošā dzelzceļa tilta ikonisko izskatu. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti