Sapņu brauciens pa Lielbritāniju - izziņots jaunais "Forza Horizon 4" (+ VIDEO) 3

 

Avots - Microsoft publicitātes foto

iAuto | 11.jūnijs 2018 22:00

Šī gada E3 izstādē, kurā lielākās videospēļu kompānijas paziņo par savām jaunākajām spēlēm, Microsoft atklāja Forza Horizon 4. Tā piedāvās izbraukt pa Lielbritānijas skaistākajiem autoceļiem ar plašu automašīnu klāstu.

Forza ir spēļu sērija, kura radās kā Microsoft atbilde leģendārajai Gran Turismo franšīzei. No sākuma Forza Motorsports piedāvāja tikai sacensības slēgtās sacīkšu trasēs, bet vēlāk tika radīta arī Forza Horizon spēļu sērija, kas, līdzīgi kā vecās, labās Need For Speed spēles, piedāvā izbraukt ar unikālām un jaudīgām sapņu mašīnām pa publiskiem ceļiem.

Forza Horizon 4, kā jau nosaukums par to liecina, ir ceturtā spēle Horizon sērijā, un kā lielāko jaunievedumu Microsoft izcēla gadalaiku maiņu, ļaujot spēlētājiem pieredzēt braukšanu ziemā, pavasarī, vasarā un rudenī. Katrs gadalaiks ieviesīs savas izmaiņas braukšanā - ziemā, piemēram, aizsals ezeri, bet vasarā var gadīties, ka uz ceļiem izskries aitu bars.

Spēles treilerī var redzēt gan jauno McLaren Senna, gan Aston Martin Vulcan, gan arī daudzas citas britu autobūves leģendas, tajā skaitā arī slaveno Londonas taksometru un eleganto Jaguar Type E.

Forza Horizon 4 būs pieejams iegādei šī gada 2. oktobrī, un to varēs spēlēt uz Xbox One konsolēm, kā arī datoriem ar Windows 10. Microsoft savā prezentācijā izcēla, ka šī spēle darbosies ar 60 kadriem sekundē, tādējādi vēl ātrāk izceļot braukšanas ātrumu un padarot kustību gludāku.

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

Avots - Microsoft publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Conqueror 13.jūnijs 2018 21:52
1 1 Atbildēt

Biķernieku trase arī ir?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti