Rīgā atvērta maininga viesnīca 5

 

Foto: Publicitātes attēls

Energohost | 24.augusts 2018 13:10

Eiropā strauju popularitātes vilni uzņem maininga viesnīcas – datu centri, kur ērti un droši glabāt mainingam nepieciešamo aprīkojumu.

Lai kriptovalūtas vākšanas aprīkojums nebūtu jāglabā mājās un pašam jāmeklē un jāaprīko telpas, mazie un vidējie maineri priekšroku dod speciāli izveidotiem kompleksiem.

Aizvien vairāk cilvēku, kuriem vēl nesen nebija nekā kopīga ar kriptovalūtu pasauli, šodien kļūst par aktīviem kriptovalūtas racējiem (maineriem). Maininga viesnīca nodrošina pilnu pakalpojumu kompleksu mainingam – no iepirkšanas līdz pat pieslēgtās tehnikas apkalpošanai. Datu centra infrastruktūra atrodas te pat Rīgā un piedāvā telpas, kurās ir jaudīga ventilācijas sistēma, speciāli aprīkoti jūras konteineri (ap 6 m6 gari) ar 150 kilovatu elektrojaudu. Katrā konteinerā var izvietot 102 "Antminer S9" tipa ierīces. Efektīvai gaisa apmaiņai visi konteineri atrodas piecu metru attālumā viens no otra. Klienta tehnika tiek ieslēgta konteineros, tā garantējot drošību, un pēc pieprasījuma ierīces pārslēgtas uz nepieciešamajām  kopīgās kriptovalūtas iegūšanas tehnoloģiju platformām (pūliem). Tuvākajā laikā datu centrs piedāvās iespēju automātiski pārslēgt pūlus – attālināti, no klienta atrašanās vietas. Visa kriptovalūta nonāk tieši pie klienta un tikai viņam ir pieeja saviem līdzekļiem.

“Lielākā daļa cilvēku par pareiziem tehnikas turēšanas apstākļiem aizdomājas tikai pēc aprīkojuma iegādes saprotot, ka tehnikas uzstādīšana mājas apstākļos un birojā ir apgrūtināta vai pat neiespējama, jo tā rada lielu troksni un diskomfortu. Izvietojot tehniku datu centrā klientam nav jāsatraucas par infrastruktūras ierīkošanas izmaksām un radīto troksni. Visu diennakti ir pieejams tehniskā atbalsta dienests. Tiek nodrošināts stabils elektrības pieslēgums bez pārrāvumiem pilnas slodzes darbam par izdevīgu cenu - sākot no 7,5 centiem par 1 kwh, pie vidējās cenas 12 centi Latvijā. Kriptovalūtu mainings ir jauns un strauji augošs bizness. To pavada nemitīgi mainīgas cenas un tendences, kas atgriežas. Lai darbotos šajā nozarē, nemitīgi jābūt lietas kursā par jaunākajām izmaiņām un operatīvi jāreaģē. Tas ļauj attīstīties un virzīties uz priekšu.”  skaidro  "Energohost " pārstāvis.

SIA "Energohost" ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Latvijā izveidojis šādu datu centru. 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.augusts 2018 22:58
5 6 Atbildēt

Kriptovalūtai būs vieta mūsu dzīvē, tikai es nesaku skriet pirkt, jo cena diez vai vēl celsies. Bitkoina bums, tas bija īslaicīgs gadījums, ko izraisīja daudzi faktori.

Tagad kriptovalūtu ir daudz, būs vēl vairāk, tāpēc cena ilgtermiņā tikai kritīsies.

Bradypus 26.augusts 2018 23:05
3 1 Atbildēt

Kriptovalūtas nav domātas, lai uz tām pelnītu biržās. Tās ir daudz stabilākas par viltotajiem papīrīšiem un vismaz jaunākās paaudzes Kriptovalūtas ir speciāli attīstītas tā, lai spētu stāties pretī baņķieru elites biznesam, palēnām iznīcinot šobrīd ierasto sistēmu tāpat, kā tā iznīcināja reālo naudu.

viencexperc 27.augusts 2018 4:07
1 2 Atbildēt

1,daļa jā, bet par otro daļu - nē.

Kriptovalūtas nevar būt stabilākas, jo tām nav seguma. Parastā valūta ir segta ar zeltu ko glabā valsts ( ne 100 procenti, protams) , dolāri tiek segti ar naftu. Ja tu gribi naftu, tev vajag glabāt dolāru krājumus.

Bet kriptovalūtu nesedz nekas. sāksies karš, un visa tava kriptovalūta pazudīs, kā nebijusi, bet nauda papīra formā, zelts, sudrabs paliks arī pēc kara.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 5

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Velosipēda vadītāja apliecība – bērniem jau 10 gadu vecuma. Kā to iegūt? (+ VIDEO) 4

Bērniem, kas pārvietojas ar velosipēdu, nepieciešams nokārtot velosipēda vadītāja apliecību. Šāda apliecība vai augstākas kategorijas apliecība, piemēram, autovadītāja tiesības, nepieciešama arī pilngadīgām personām, kas pārvietojas ar elektroskrejriteni. Kā iegūt velosipēdista apliecību, un kā sagatavoties eksāmenam? Lasīt vairāk

 

Vidzemes šosejas un Ķekavas apvedceļa posmos palielinās maksimālo atļauto ātrumu 8

No šodienas atsevišķos Vidzemes šosejas (A2) un Bauskas šosejas Ķekavas apvedceļa (A7) posmos tiks palielināts maksimālais atļautais ātrums, aģentūru LETA informēja VAS "Latvijas valsts ceļi" (LVC). Lasīt vairāk

 

Ķīnas autotirgus – 2024. gada marta rezultāti un ražīgāko zīmolu TOP-10 2

2024.gada martā Ķīnā pārdoti 1,690 miljoni automobiļu, ar lielu atrāvienu dominējot vienam pašmāju zīmolam. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti