Pēcpusdienā uzlauzta "draugiem.lv" mājaslapā, tajā pārraidot Krievijas himnu un simbolus 6

 

Foto: Ilustratīvs attēls

Nozare.lv | 6.oktobris 2018 16:33

Pēcpusdienā, ieejot sociālā tīkla "draugiem.lv" mājaslapā, sāka skanēt Krievijas himna un parādījās attēli ar šīs valsts karogu, prezidentu un armiju, novēroja aģentūra LETA.

Tāpat parādījās teksts: "Biedri latvieši, tas skar jūs. Krievijas robeža nekur nebeidzas. Krievijas pasaule var un tai ir nepieciešams apvienot visus, kam ir dārgs krievu vārds un krievu kultūra, lai kur arī viņi nedzīvotu - Krievijā vai aiz tās robežām. Biežāk lietojiet šo vārdu salikumu - "Krievu pasaule"."

Kā novēroja aģentūra LETA, esot "draugiem.lv" kontā, ekrānu pēkšņi nomainīja šis vēstījums.

"Draugiem Group" pārstāvis Jānis Palkavnieks aģentūrai LETA apliecināja, ka "Draugiem.lv" lapai ir noticis uzbrukums, nomainot pirmo lapu, tāpēc pašreiz ir apturēta portāla darbība.

Portāla darbība būs apturēta vairākas stundas, līdz būs skaidrs, kas tieši ir noticis, teica Palkavnieks.

Informācijas tehnoloģiju drošības incidentu novēršanas institūcijas "Cert.lv" pārstāve Līga Besere aģentūrai LETA pastāstīja, ka "Cert.lv" patlaban aktīvi strādā un tuvākajā laikā cer noskaidrot notikušā iemeslus.

Drošības policijā aģentūrai LETA apliecināja, ka dienests par notikušo ir informēts, taču no plašākiem komentāriem patlaban atturas.

Arī šobrīd mums neizdodas atvērt Draugiem.lv/iAutolv plkst 16:38 Foto: Ekrānšāviņš

 
Visi komentāri
 
Inta 6.oktobris 2018 18:22
5 1 Atbildēt

KĀ portāls.... draugiem.lv PIEĻĀVA 1h uzlidojumu ar antireklāmu-kiberuzbrukumu???? Veselu STUNDU, nav valsts gatava pučiem......?!

mince 6.oktobris 2018 18:34
1 5 Atbildēt

tas jau taapat bij zinaams-krievs juutas visuvarens...

viencexperc 6.oktobris 2018 19:25
12 3 Atbildēt

Krieviem budžets ir mazāks kā Meksikai vai Zviedrijai. Pašiem tā valsts brūk kopā, bet naudu tērē lai traukiem.lv lapelē paraidītu himnu!

Ha!

Idiotu valsts.

paulis galanskis 6.oktobris 2018 19:32
6 3 Atbildēt

domaju ka tur vainigi va nu NA kas tik ta var ceret dabut kadu balsi, vai ari tie pasi NA atradusi kadu pajolinu krievu lidzigu lindermanam kas labakais NA sabiedrotais un draugs, kas izpildija vinu pasutijumu

Ome 6.oktobris 2018 20:42
0 0 Atbildēt

Tajā brīdī jutos it kā uz galvas būtu uzkakāts.

Pļurkt 6.oktobris 2018 20:56
1 1 Atbildēt

A man ir pilnīgi pie dirsas.

Var kaut visas tās soctīklu lapeles uzlauzt vai aizklapēt.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti