Sony iepazīstina ar divām izcili ātrām fotokamerām α6500 un RX100 V

 

RX100 V

J | 12.oktobris 2016 16:29

Sony izziņo papildinājumu populārajā fotoaparātu sērijā Cyber-shot® RX

Jaunā kompaktkamera RX100 V (modelis DSC-RX100M5) var lepoties ar savā segmentā pasaulē ātrāko autofokusēšanu, visvairāk autofokusa punktiem un visātrāko fotosērijas uzņemšanu. Jaunā pārsteidzošā kamera ir aprīkota ar jauna līmeņa autofokusēšanas sistēmu (Fast Hybrid AF), kas nodrošina ātrāko autofokusu kompaktkameru klasē (tikai 0,05 sekundēs), kā arī tai ir visvairāk autofokusa punktu sensorā (315 punkti), kas nosedz 65% kadra. Ar šo kameru iespējams uzņemt fotoattēlu sēriju ar ātrumu 24 kadri sekundē – kas ir ātrākais rādītājs kompaktkameru vidū, – turklāt pilnā 20,1 efektīvā megapikseļa izšķirtspējā ar AF/AE izsekošanu līdz pat 150 kadriem pēc kārtas.

RX100 V ir aprīkota ar tikko izstrādātu jaunu 1,0 tipa Exmor RS™ CMOS sensoru ar DRAM mikroshēmu, ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-70 mm F1,8 – 2,8 liela atvēruma objektīvu un uzlabotu attēla apstrādes sistēmu ar jaunu augstas integrācijas pakāpes primāro procesoru, kas maksimāli paātrina apstrādi, paplašina atmiņu un optimāli nodrošina attēla kvalitāti pie augstiem ISO iestatījumiem. Kamerai ir arī video uzņemšanas iespēja 4K kvalitātē ar visu pikseļu nolasīšanu un bez pikseļu summēšanas, palēninājuma iespēja pie ātruma līdz pat 1000 kadriem sekundē un citas aizraujošas funkcijas.

Viegli ievietojama kabatā un pirmšķirīga attēlu kvalitāte
Jaunā kamera RX100 V saglabā ērto kabatas izmēru, kas raksturīgs pārējiem RX100 sērijas fotoaparātiem, un ir aprīkota ar liela kontrasta 2,35 miljonu punktu skatu meklētāju XGA OLED Tru-Finder™, kas nodrošina reālistisku attēla priekšskatījumu un apskati pēc uzņemšanas. EVF ērti izbīdās un ievelkas atpakaļ kameras korpusā pēc lietotāja vajadzībām, un optikai ir ZEISS® T* pārklājums.

Cenas un pieejamība
Jaunā Sony Cyber-shot kompaktkamera RX100 V Eiropā būs nopērkama novembrī un maksās aptuveni 1200 eiro. Zemūdens ietvars MPK-URX100A maksās aptuveni 360 eiro.

Sony izziņo jaunu fotokameru α6500 ar izcilām visaptverošām funkcijām

Jaunā APS-C sensora kamera ir aprīkota ar pasaulē ātrāko autofokusēšanas sistēmu (AF), lielāko AF punktu skaitu pasaulē, ar piecu asu attēlu stabilizācijas sistēmu, kā arī skārienekrāna AF, 24,2 MP Exmor® CMOS sensoru un citām izcilām funkcijām

Sony iepazīstina ar jauno flagmani APS-C sensora fotoaparātu α6500 (modelis ILCE-6500), kas ir jaunākais papildinājums Sony godalgotajā E-mount modeļu sērijā. Jaunā α6500 fotokamera ir aprīkota ar nepārspējamo 4D FOCUS™ sistēmu kura ļauj fiksēt fokusu uz objektu tikvien kā 0,05 sekundēs, kas ir ātrākaisa autofokusēšanas laiks pasaulē. Tāpat kā α6300 modelim, arī jaunajai kamerai α6500 ir 425 AF fāzes noteikšanas punkti, kas blīvi izkārtoti gandrīz visa kadra laukumā, un šis ir lielākais AF punktu skaits pasaulē maināmo objektīvu kameru segmentā. Ar jauno kameru iespējams uzņemt 11 kadrus sekundē ar nepārtrauktu autofokusēšanu un ekspozīcijas pielāgošanu un astoņus kadrus sekundē live-view attēlu uzņemšanas režīmā. Šajā režīmā iespējams viegli izsekot ātrā kustībā esošus objektus, jo tas apvieno elektroniskā skatu meklētāja ērtības ar optiskā skatu meklētāja ātro reakciju.

Labākā AF veiktspēja
Sony jaunā kamera α6500 izmanto to pašu 4D fokusēšanas sistēmu, kas sevi jau apliecinājusi α6300 modeļos – Fast Hybrid AF. Tā apvieno ātru autofokusa fāzes noteikšanu un ārkārtīgi precīzu kontrasta autofokusu, līdz ar to dodot iespēju tikvien kā 0,05 sekundēs uzņemt ātrā kustībā esošu objektu fokusētus attēlus. Ar 425 fāzes noteikšanas AF punktiem un liela blīvuma objekta sekošanas AF tehnoloģiju panākts ievērojami labāks sniegums objekta noteikšanā un uzņemšanā.

Jauna skārienekrāna fokusēšana
α6500 ir aprīkota ar skārienekrānu, kurā iespējams iestādīt fokusu uz objektu, vienkārši pieskaroties ekrānam. Šis ir jaudīgs papildinājums jaunajai AF sistēmai un video uzņemšanas iespējām.

Jaudīgs 24,2 MPviii Exmor CMOS sensors, BIONZ X® procesors un jauns augstas integrācjas primārais procesors
Jaunā kamera α6500 ir aprīkota ar APS-C izmēra 24,2 MP Exmor CMOS sensoru, kas darbojas komplektā ar BIONZ X attēlu procesoru un gluži jaunu primāro procesoru, kas ļauj maksimāli izmantot apstrādes iespējas un aptvert iespaidīgu gaismjutības amplitūdu – ISO 100-51200.


Profesionāla video uzņemšanas iespējas
Jaunā α6500 kamera ir jaunākā fotoaparātu sērijā ar maināmajiem objektīviem, ar kuru iespējams uzņemt 4K kvalitātes video (3840x2160p) populārajā Super 35mm formātā pilnā attēlu sensora platumā. Filmējot šajā formātā, kamera izmanto pilnu pikseļu nolasīšanu bez pikseļu semmēšanas un apkopo 6K datus - aptuveni2,4x (ekvivalents 20 MP)vairāk kā 4K UHD, un tad pārveido iegūtos datus par augstas kvalitātes 4K video ar izcilu niansētību un attēla dziļumu.


Uzlabota veiktspēja
Jaunajai kamerai ir uzlabots dizains, kas saglabā α6000 sērijas modeļu mobilitāti, bet ir papildināts ar Sony atzinīgi novērtēto α7 II modeļu lietošanas funkcijām. Kamera ir aprīkota arī ar tādu pašu liela kontrasta 2,4 miljonu punktu augstas izšķirtspējas skatu meklētāju XGA OLED Tru-Finder, kāds ir α6300 modeļiem, kas nodrošina izcilu kadrējumu visā attēla laukumā.

Cena un pieejamība
Jaunā Sony α6500 kamera ar maināmiem objektīviem Eiropā būs pieejama no decembra un maksās aptuveni 1700 eiro (korpuss) vai 2800 (kopā ar objektīvu SEL1670Z).

Patreiz tirgū esošā kamera α6000 no decembra Eiropā būs iegādājama arī grafīta pelēkā krāsā. 

RX100 V

RX100 V

RX100 V

α6500

α6500

α6500

α6500

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti