Viss ideālam fotokadram – izstādē „Riga Photo Show 2016”!

 

Foto: Publicitātes attēls

BT 1 | 21.oktobris 2016 10:16

Tu jau sen vēlies iegādāties jaunu fotoaparātu? Esi profesionāls fotogrāfs un gribi izmēģināt jaunāko foto un video tehniku?

Vēlies uzzināt pieredzējušu fotogrāfu knifus? Varbūt meklē fotogrāfu ģimenes fotosesijai vai kāzām? Tad jau šajā nedēļas nogalē, no 21. līdz 23. oktobrim, nāc uz izstādi „Riga Photo Show 2016” Ķīpsalā!

 No selfijkātiem līdz studiju aprīkojumam

„Canon”, „Sony”, „Fujifilm”, „DJI”, „Pentax”, „Leica”, „Broncolor”, „Profoto”, „Bowens”, „Tamron”, „GoPro”, „Olimpus” – tie ir tikai daži no zīmoliem, kuru produktus atradīsiet izstādē. Piedāvājums būs daudzveidīgs – sākot ar vienkārši lietojamām fotokamerām, viedtālruņiem, atmiņas kartēm, selfijkātiem un beidzot ar profesionālām augstas klases spoguļkamerām, statīviem, gaismām, akumulatoriem un droniem. Turklāt būs ekskluzīva iespēja apskatīt un pat izmēģināt arī daudzus pasaules mēroga jaunumus no izstādes „Photokina” Ķelnē, Vācijā!

 Noderīgi semināri un meistarklases

Visās trīs izstādes dienās divās konferenču zālēs un uz skatuves notiks semināri un meistarklases gan profesionāļiem, gan tiem, kas fotografē tikai ar viedtālruni. Tev ir iespēja tikties ar pieredzējušiem fotogrāfiem – Aigu Rēdmani, Arkādiju Gluhihu, Tomasu Kauņecku, Māri Kundziņu, Kristīni Garklāvu un citiem. Viņi sniegs noderīgu informāciju par kāzu, modes un portretu foto, atklās dažādus komercfoto knifus un kailfoto noslēpumus, iepazīstinās ar sporta fotogrāfa darbu un dabas fotogrāfa riskiem, kā arī aptvers citas interesantas tēmas. Nāc smelties zināšanas un neaizmirsti paķert līdzi savu fotokameru, jo vairākās meistarklasēs būs iespēja darboties praktiski!

Aicinām pievērst uzmanību semināru un meistarklašu darba valodai, norises vietai un dalības maksai!

Apskati pasaulē lielākā fotokonkursa darbus!

Izstādes apmeklētāji varēs apskatīt prestižā fotogrāfijas konkursa „Sony World Photography Awards 2016” darbu izlasi. Šogad konkursā tika iesūtīts rekordliels fotogrāfiju skaits – 230 103 darbi no 186 valstīm. 30 fotogrāfiju izlase, ko varēs apskatīt izstādē, būs ne tikai vizuāls un emocionāls baudījums, bet arī lieliska iespēja iepazīties ar 2016. gada tendencēm dažādu žanru fotogrāfijā.

 Lietoto fotopreču tirdziņš

Pagājušā gadā lietoto fotopreču tirdziņš guva lielu izstādes apmeklētāju interesi, tāpēc tas darbosies arī šogad – 22. un 23. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 15.00. Lietotas kameras, objektīvi, zibspuldzes, atstarotāji, statīvi un cita fotogrāfiem noderīga tehnika un aksesuāri – tas viss būs pieejams par īpaši labām cenām. Kas vienam vairs nav vajadzīgs, citam var būt zelta vērtē!

Ieskaties fotogrāfijas pirmsākumos!

Fotogrāfijas attīstība ir bijusi ļoti strauja – no melnbaltiem līdz krāsainiem, no analogiem līdz digitāliem attēliem. Jau trešo gadu Latvijas Fotogrāfijas muzejs izstādes apmeklētājiem ļaus ielūkoties fotogrāfijas pirmsākumos – varēs apskatīt un aptaustīt priekšmetus, bez kuriem agrāk fotografēšanas darbs nebija iespējams, kā arī atkal izmēģināt ievietot filmiņu fotokamerā.

 “Riga Photo Show” rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

 „Riga Photo Show 2016” darbalaiks:

21. oktobrī 10.00–18.00

22. oktobrī 10.00–18.00

23. oktobrī 10.00–17.00

 „Riga Photo Show 2016” ieejas biļetes:

Pieaugušajiem – 5 EUR

Pensionāriem un skolēniem (uzrādot apliecību) – 3 EUR

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 2 bērni līdz 18 gadu vecumam) – 12 EUR

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – ieeja bez maksas!

Autostāvvieta – 3 EUR

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti