"LETA Video" sāk 360 grādu video filmēšanu un producēšanu

 

Foto: iAuto.lv

Nozare.lv | 16.februāris 2017 16:29

Nacionālās informācijas aģentūras LETA video nodaļa ir sākusi 360 grādu video filmēšanu, montāžu un producēšanu, informē aģentūras LETA mārketinga vadītāja Inese Sala.

"LETA Video" jauno tehnoloģiju izmanto daudzveidīga video satura veidošanā - gan dažādu ikdienas ziņu notikumu filmēšanā, gan prezentāciju un reklāmas producēšanā.

Video saturam kļūstot arvien pieprasītākam, 360 grādu video sniedz jaunas iespējas satura lietotājiem dažādu objektu un notikumu apskatei, palielinot klātbūtnes efektu.

"Cilvēkiem pieaug degsme redzēt un piedzīvot arvien vairāk, ir vēlēšanās pēc atklātības. Ja iepriekš skatītāji redzēja tikai skatu, pret kuru bija pavērsta kamera, tad ar 360 grādu video aiz kadra nepaliek nekas. Neierobežotais leņķis nodrošina pilnīgu caurskatāmību pasākumiem, vietām un neatstāj jautājumus par to, kas palika neparādīts," uzsver "LETA Video" vadītājs Romāns Šklenniks.

360 grādu video ir pamatā virtuālās realitātes radīšanai, un tiem ir paredzams plašs pielietojums dažādās industrijās, īpaši mūzikā, tūrismā, izklaidē, sportā, nekustamā īpašuma apsaimniekošanā, viesnīcu biznesā, tiešraidēs no notikuma vietas, dažādu produktu prezentācijās un reklāmā. Arī tādas vietnes kā "Facebook", "Youtube" un "Twitter" jau atbalsta šāda formāta video skatīšanos.

"LETA Video" ir nacionālās informācijas aģentūras LETA producentu grupa, kas nodrošina plašu video pakalpojumu klāstu - gan veido mediju saturu, gan producē dažādus reklāmas un prezentācijas video un veido tiešraides no pasākumiem.

"LETA Video" 13.februārī atzīmēja 10 gadu jubileju, un šo gadu laikā kļuvusi par pionieriem vairāku jaunu pakalpojumu ieviešanā Latvijā. 2007.gadā "LETA Video" sāka darboties kā pirmā Latvijas tiešsaistes ziņu kanāla TV24 producenti, bija arī vieni no pirmajiem, kas sāka piedāvāt tiešraižu nodrošināšanu. LETA ir inovators arī jaunu ziņu satura formātos, piemēram, iedzīvinot video relīzes un kopš 2015.gada nodrošinot regulāras tiešraides no notikumiem aģentūras LETA mājas lapā.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti