iAuto.lv – devītais ietekmīgākais sociālajos tīklos no medijiem Latvijā 23

 
iAuto.lv | 11.augusts 2017 22:27

Portāls iAuto.lv jūlijā bijis devītais ietekmīgākais medijs, kas visveiksmīgāk spējis iesaistīt auditoriju savās sociālo tīklu aktivitātēs. Savukārt pēc sociālajos tīklos piesaistītās auditorijas apjoma, portāls iAuto.lv ierindojas sestajā vietā, liecina Zīmolu Topa dati par šī gada jūliju.

Zīmolu Tops par jūliju pēc auditorijas iesaistes Foto: iAuto.lv

Dažādās portāla iAuto.lv aktivitātēs sociālajos tīklos Draugiem.lv, Facebook, Instagram un Twitter jūlijā pastiprināti iesaistījušies 41563 cilvēki, kas ir par 6415 vairāk, nekā iepriekšējā mēnesī. Kopumā portālam sociālajos tīklos ir 101 081 sekotājs - par 438 vairāk, nekā pirms mēneša.

Sekotāji portālam iAuto.lv sociālajos tīklos:

  • Facebook – 14 028
  • Draugiem – 81 183
  • Instagram – 4 827
  • Twitter – 2 139

Zīmolu Tops par jūliju pēc auditorijas lieluma Foto: iAuto.lv

Zīmolu topa veidošanā tiek ņemti vērā interneta lietotāju darbības, kas saistītas ar ieraksta vai lapas atzīmēšanu ar ‘patīk’, komentāra pievienošanu un dalīšanos ar lapas saturu, zīmola pieminēšanu četros populārākajos sociālajos tīklos.

Lai gan vasarā dažādu brīvdabas aktivitāšu dēļ interneta vietņu apmeklējums mēdz kristies, portāls iAuto.lv jūlijā sasniedzis šogad lielāko mēneša apmeklējumu – 115 102 unikālie lietotāji, portālu apskatot 353 901 reizi. Ja salīdzinām interneta portālus Latvijā, kas specializējušies auto un tehniloģiju tematikai, tad iAuto.lv uzrāda lielāko apmeklējumu.

Googla Analytics dati par iAuto.lv apmeklējumu Foto: iAuto.lv

Ņemot vērā portāla apmeklētāju interesi par dažādu tehonolģiju testiem, jūlijā izveidota tam atbilstoša sadaļa.  Jau šobrīd sadaļā apkopoti apskati par fototehniku, audio iekārtām, videoreģistratoriem un svaigākais – Samsung Galaxy S7 un iPhone 7 apskats.

 

 
Visi komentāri
 
viencexperc 11.augusts 2017 22:56
13 14 Atbildēt

Un ko dara ietekmīgākie portāli?

delfi kurina nacionālo naidu, i auto aģitē un propogandē bandītiskus un agresīvus braukšanas stilus.

iAuto 11.augusts 2017 23:11
5 4 Atbildēt

Nē, tā nav. Pierādījumi....

viencexperc 12.augusts 2017 4:28
7 7 Atbildēt

1) Jūs sniedzat juridisku palīdzību un rakstat aizstāvības runas fotoradaru darbības tīšiem traucētājiem.

2) Jūs atbalstat autobusu "nordeka" agresīvu braukšanu, ātruma pārsniegšanu, avārijas situāciju radīšanu un distances neievērošanu. Rakstat slavas dziesmas un sniedzat jebkāda veida palīdzību.

3) Jūs ar saviem rakstiem un video noskaņojat cilvēkus pret kārtības sargiem. Publicējat nomelnojošas provokācijas pret policiju.

4) Atbalstat nodokļu nemaksāšanu. Tā vietā, lai nosodītu nodokļu nemaksātajus, jūs apdiršat VID, un valsti.

... UTT, UTML.

Bet es jūs nenosodu. Katram reitingi ir svarīgi. Raidījums "Zebra" tāpēc nobankrotēja, jo tā kārtība nevienu neinteresē. Labāk uzrakstīt - "Latvijas valdība ( policija, VID, saema, politiķi, ... ) idioti" un pelnīt skatījumus.

Nu bet nevar jau visu gribēt. Žēl, ka tā ir...

iAuto 12.augusts 2017 7:25
9 8 Atbildēt

1) Nē, mēs palīdzam cilvēkam, kuram nepamatoti uzbruka fotoradara uzraugs iepūšot sejā gāzi. Uzskatām to par ļoti nopietnu pārkāpumu no iekšlietu ministrijas darbinieka puses. Lieta īstenībā ir kliedzoša un vēl izskatās pēc savējo piesegšanas. Tiesa lems. Ģenerālprokuratūra jau atgrieza atpakaļ Iekšējā dienesta lēmumu...

2) Tavā pieminētajā piemēra ir pat tiesas spriedums, kurš pasaka, ka autobusa vadītājs rīkojās pareizi un policijas rīcība bija bīstama satiksmes drošībai, ja autobusa vadītājs būtu bremzējis. Varētu būt bīstama avārijas situācija ar vairāku automobiļu sadursmi.

3) Nē, Tu melo. Turklāt argumentācijā lieto prastu manipulāciju

ezis71 12.augusts 2017 7:47
2 0 Atbildēt

"Nē,Tu melo,es visu mammai izstāstīšu un aiziet bimbādams"tā no malas izskatās tava taisnošanās.

viencexperc 12.augusts 2017 8:38
4 0 Atbildēt

katrs to redz tā, ka grib redzēt.

1) "nepamatoti uzbruka". Kad cilvēks rīkojas agresīvi, policijai DRĪKST pielietot speciālus līdzekļus. Un tas, ka prokuratūra atgrieza, tas nav nekāds fakts. Kad protokolu sastāda parasts ierēdnis ( policists), tad loģiski, ka vesals juristu birojs var atrast kādu vietu, kur piesieties. Juristu birojs var pārsūdzēt gandrīz katru protokolu. Vienmēr var atrast kādu neprecizitāti. Piemēram - protokolā nav norādīts, no kurienes mērījums tika veikts, utt.

bet ko jūs, marasmātiķi, vai sīkie, varat zināt.

2) Tas, ka pazistams tiesnesis lobēja savu paziņu, tas arī nav nekāds arguments.

3) tu melo, jo tā nav, un nevar būt. Lielisks arguments.

viencexperc 12.augusts 2017 8:43
4 1 Atbildēt

2. Lēmums tika pārsūdzēts, jo tajā tika pārsūdzēts protokols. Protokols bija par to apdzīšanu. To pārsūdzēja. Ja policija būtu sarakstījusi protokolu par distances neievērošanu, tad to NEVARĒTU pārsūdzēt. Bet tiesa nevar piespriest tādā stilā - šito mēs noraidījām, bet šajā vietā - uztaisīsim jaunu protokolu.

viencexperc 12.augusts 2017 8:45
3 1 Atbildēt

bet autobuss brauca agresīvi, neievēroja distanci, bet jums, protams, tas neinteresē. Protams, ka interesantāk rakstīt, kā firma ar juristu kantori pārsūdz vienu protokolu.

ezis71 12.augusts 2017 10:28
1 1 Atbildēt

iAuto tak pie dirsas kad tanī autobusā sēž cilvēki(pasažieri).Tas tā kā Mārupes skolas zaļais autobuss,mauc kā dulls,pofig kad pilns autobuss ar bērniem,nedod dievs kāda šmuce sanāks,tad varēs iet kārties.

iAuto 12.augusts 2017 9:19
0 0 Atbildēt

Oho, pazīstams tiesnesis, kas tad tas... nav labi, nav labi

iAuto 12.augusts 2017 9:10
1 5 Atbildēt

Tiem, kuri nav lietas kursā, te video par 1) un 3) minēto

gg 12.augusts 2017 7:35
3 0 Atbildēt

Haters gonna hate

Rex 12.augusts 2017 8:06
2 0 Atbildēt

Lasu iauto regulāri, jo te ir daudz interesantu rakstu. Tā turpināt

viencexperc 12.augusts 2017 10:02
4 1 Atbildēt

Iauto nav sajēgas par policijas darbu.

Pastāstīšu reālu atgadījumu.

Reiz policija gandrīz pus gadu meklēja narkodīlerus. Viņi zināja, kuri ir, bet kā vienmēr, problēmas ir noķert notikuma vietā ar pierādījumiem. Tajā dienā operācija sākās. Bandīti brauca ar auto, un bija zināms, kas tur sēž, pat cik viņiem narkotiku bija līdzi. Jau bija gaidīts labs brīdis lai aizturētu, bet bandīti uzzināja, ka viņiem seko. Narkotikas vienā pagriezienā viņi izmeta pa logu. Pēc likuma un kārtības policistiem vajadzētu beigt aizturēšanu, jo video, kā viņi izmeta nav, automobīlī narkotiku nav. Bet policija auzturēja tāpat, narkotikas savāca, iebāza atpakaļ auto, safotografēja un visu noformēja kā vajag. ( TAS IR RUPJŠ PĀRKĀPUMS)!!!

Protams, ka ja kāds to uzfilmētu, un atsūtītu jums, tad jūs ar pārējiem narikiem šausminātos par sliktajiem mentiem, kuri rupji pārkāpj noteikumus. Intelekts jau jums ir mazs, nesaprotat, ka ne vienmēr ar godību var uzvarēt negodību. Var, protams, vēl pusgadu tērēt resursus, nodokļu maksātāju naudu un gaidīt nākošo brīdi ( ja tāds būs).

Tāpat iauto nav sajēgas, kā strādā advokāti.

Pļurkt 12.augusts 2017 12:57
1 1 Atbildēt

Par policijas darbu te ir ļoti laba sajēga, un CIEŅA!!

Bet katru reizi tiek zākāti menti - nevis policisti vai policijas darbinieki, bet MENTI kas ar savu STULBUMU, IDIOTISMU, AGRESIVITĀTI, KUKUĻPIEPRASĪŠANU N-O-M-E-L-N-O policistus.

Vienreiz spēj sajēgt vai ar vienu rievu smadzeņu vietā krietni apgrūtināti??

650 12.augusts 2017 12:49
2 0 Atbildēt

Experc, es ka tikko te ienāku,pirmais ko izlasu, tie ir tavi texti. Momentā uznāk bezcerības sajūta un vēlme pakārties.Un tā katru dienu.Tūliņ bridīšu ūdenī, bet uzmācas doma ka varbūt vajadzētu noslīcināties.Tā ka tavs Mērķis ir skaidrs un ,šaubu nav, ka vismaz daļēji tu to sasniegsi.Protams jebkura eiforija reiz beidzas, jo tie teorētiskie personīgās Auras bojājumi mēdz uzkrāties un top jūtami tikai ar laiku kaut kad vēlāk.Nezin vai daudzi tavā virzienā domā pozitīvas domas un nez vai daudzi vēl tev veiksmi tavā "grūtajā" misijā.

ezis71 12.augusts 2017 19:26
0 0 Atbildēt

Expercs nav muļķis bet dirš daudz,reizēm pat pārlieki daudz.

Q 12.augusts 2017 22:33
6 0 Atbildēt

viencexperc mazliet pārspīlē, bet lielā mērā viņam ir taisnība. iAuto komunikācijā ļoti "lec ārā" naids pret policiju kā tādu (kas starp citu, ir jau vēsturiska tendence) un iauto izmanto jebkuru iespēju publicēt kaut ko, kas parāda policiju sliktā gaismā. Tāds ir iespaids no malas. Protams, ka tas ir populāri, jo tauta policiju nemīl, policija traucē braukt. Jautājums tikai, cik daudzi no sakāmā "labs ments ir beigts ments" valkātājiem kritiski pavērtē, kā būtu, ja policijas nebūtu.

Policija nav kaut kāda superstruktūra, policisti ir tādi paši cilvēki kā iauto lasītāji. Viņiem ir tādas pašas vājības un trūkumi kā jums, un iauto izmanto katru iespēju iedzelt, kad šie trūkumi izslīd caur policijas disciplīnas grožiem. Tas ir tendenciozi un, attiecīgi, "ietekmīgākais medijs" raisa reakciju - "meh".

Novēlu rakstīt vairāk par auto un mazāk kurināt naidu pret slikto policistu.

Nortel 13.augusts 2017 8:47
0 0 Atbildēt

Diemžēl tāda ir latviešu nacionālā īpatnība - priecāties par cita nelaimi. Apskaties jebkuru ziņu portālu, visiem pirmajās lapās un lieliem burtiem būs rakstīts par notikušajām nelaimēm, pieķertajiem korupcijā, dzeršanā, nozagtajiem miljoniem u.t.t. ārzemēs un pie mums. Viss kas ir un varētu būt melns, tiks pasniegts kā sensācija, lai tikai cilvēki vairāk klikšķinātu un diskutētu, tādejādi ceļot portāliem reitingus. Ja kāds uzrakstīs par saulaino laiku, bez piezīmes par saules radiāciju vai netīro ūdeni, viņam bankrots būs tās pašas dienas vakarā. Nevienam tas neinteresē. Tapēc dzīvību ir jāvelk ar sensācijām, slidenām tēmām, ar ko var nopelnīt max klikšķu skaitu.

Brumburbaka draugs 12.augusts 2017 22:55
0 0 Atbildēt

Jums tikai tā liekas.Bet turaties vien stingri pie saviem maldiem,tā jūs iegūsiet kādu cieņu.Bet,vienalga,prasmes izkopiet.Un beidziet kaitināt ar saviem nožēlojamiem "Nepareizs drošibas kods",klikšķu biznesa sīkmaņi!

iAuto 13.augusts 2017 7:47
0 0 Atbildēt

Drošības kods ir pret SPAM robotiem un tas ļoti labi strādā!

Reģistrētajiem lietotajiem, tas neparādās.

ezis71 13.augusts 2017 8:14
0 0 Atbildēt

Nu,ko Tu domā par Q rakstīto?

atrabotka 13.augusts 2017 14:41
1 0 Atbildēt

iauto.lv ir tik ietekmīgs, ka gadiem nevar atrast it speciālistu, lai BEIDZOT savestu kārtībā sadaļu "Lasītāju pieredze" - nestrādā jau velns zin cik ilgi. Varbūt paši pat nezin.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī?

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti