Labākās pērnā gada lietotnes, kurām viedtālrunī jābūt arī 2018. gadā 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Marta Ciprusa | 22.janvāris 2018 12:23

Ja esi nolēmis šogad savu viedtālruni lietot nevis mazāk, bet gan produktīvāk, tev noderēs dažādas darbam, atpūtai un neparedzētiem gadījumiem radītas aplikācijas. Samsung apkopojis tās lietotnes, kas pērn iekarojušas lietotāju atzinību un kurām viedtālrunī noteikti būtu jābūt arī 2018. gadā.

Sleep Cycle
Ja šajā gadā esi nolēmis vairāk laika veltīt savai fiziskajai un emocionālajai labsajūtai, Sleep Cycle būs labākais palīgs. Šī modinātāja aplikācija atgādinās, cikos doties gulēt, un parūpēsies, lai rītu varētu sākt mundrs. Atšķirībā no citām lietotnēm Sleep Cycle modināšanu sāk tajā noteiktajā laika amplitūdā, kad atrodies vieglajā miega fāzē – tādējādi modinātājs nebūs jāatliek no minūtes uz minūti. Turklāt lietotne izmanto viedtālruņa mikrofonu un akselerometru, lai fiksētu miega laikā izdarītās kustības, skaņas un analizētu, kā miega kvalitāti varētu uzlabot.

Datally
Šī vienkāršā aplikācija palīdz lietotājiem sekot līdzi un pārvaldīt mobilo datu lietojumu. Lai optimizētu to lietojumu, tā arī parāda, kura programma izmanto visvairāk mobilo datu. Lietotne arī automātiski piedāvā šo programmu iestatījumus mainīt tā, lai tās darbotos, piemēram, tikai tad, kad esi pieslēdzies bezvadu interneta tīklam. Turklāt kopējai datu apjoma samazināšanai lietotne arī automātiski katru reizi ziņos par tuvumā esošu WiFi un piedāvās tam pieslēgties.

Newton Mail
Ja diendienā izmanto vairākus e-pasta kontus un katram no tiem ir atsevišķa lietotne, ir laiks tos visus apvienot vienā. Tehnoloģiju bloga Kursors.lv galvenais redaktors Kristaps Skutelis par ērtāko un produktīvāko elektroniskās saziņas lietotni sauc Newton Mail. “Man ir prieks, ka beidzot esmu atradis ideālo e-pasta klientu. Newton Mail lieliski darbojas uz visiem maniem datoriem un mobilajām ierīcēm, tādējādi diendienā esmu kļuvis daudz produktīvāks,” saka Kristaps. Šī aplikācija ir sasinhronizējama arī ar citām lietotnēm, piemēram, kalendāru, piezīmēm un citām, vēl ērtākai strādāšanai.

Feedly
Lietotne Feedly ļauj centralizēti sekot līdz interesējošiem jaunumiem kādā nozarē. Izvēloties informācijas avotus – blogus, portālus, laikrakstus – aplikācija automātiski sagatavos svarīgāko ziņu apkopojumu, lai būtu par visu lietas kursā. “Tā kā katru dienu sekoju līdz informācijas tehnoloģiju aktualitātēm, man ir nepieciešams rīks, kas šo procesu var automatizēt. Lietotnē Feedly esmu parakstījies vairākiem simtiem blogu un portālu, lai operatīvi un vienuviet saprastu, kas svarīgs noticis, un spētu to nodot tālāk kursors.lv lasītājiem,” pieredzē dalās Kristaps Skutelis.

Smart-ID
Ja vēl aizvien, lai pieslēgtos savai internetbankai izmanto kodu kalkulatoru vai kodu karti, ir laiks tos likt malā un izmantot lietotnes Smart-ID priekšrocības. Šī aplikācija ir šobrīd vienkāršākais, ērtākais un drošākais tiešsaistes autentifikācijas veids, kas ļauj ērti pārbaudīt bankas kontu, izmantot e-pakalpojumus, kā arī apstiprināt pārskaitījumus. Šī lietotne būs labs risinājums arī tiem, kuriem grūtības rada daudzo paroļu atcerēšanās – vārdu un skaitļu virknējumu vietā būt jāatceras tikai divas ciparu kombinācijas.

Galaxy Care
Lai laicīgi nodrošinātos pret iespējamiem telefona bojājumiem, Samsung mobilās ierīces iespējams apdrošināt, savā telefonā lejuplādējot Galaxy Care aplikāciju. Ja mobilās ierīces ekrāns vai aizmugurējais stikls nejauši saplīsīs, tas tiks aizstāts ar jaunu, tāpat arī ierīce tiks salabota, ja nejauši to būs sabojājis ūdens vai cits šķidrums. Trīs mēnešu laikā no „Galaxy Care” lietotnes aktivizēšanas klienti var divas reizes veikt šo bojājumu novēršanu, neatkarīgi no negadījuma vietas – Latvijā vai jebkur citur pasaulē, sedzot tikai pašrisku.

Šo aplikāciju kā vienu no svarīgākajām savā jaunajā viedtālrunī nosauc arī telekomunikāciju speciāliste Kristīne Mežaka, kura gada nogalē Samsung rīkotajā #Giftie kampaņā tieši no Kristapa Skuteļa rokām dāvanā saņēma jauno Galaxy S8. Kristīnes ikdienas darbā telefons ir neatņemama sastāvdaļa, tāpēc iespēja nodrošināties pret ar telefona bojājumiem saistītiem zaudējumiem, viņasprāt, ir viena no Samsung telefonu priekšrocībām.

 
Visi komentāri
 
msh 24.janvāris 2018 21:22
0 0 Atbildēt

Žēl, bet ja es gribēšu atgūt iespēju maksāt ar internetbanku vairāk par 30 eirām, es vai no nomainīšu banku no SEB uz swedbank, vai arī paņemšu kalkulatoru, jo kalkulators tiešām ir ērtāks par smart ID, jo tam nevajag bezvadu internetu - plakanajam telefonam LAN kabeli iespraust nevar...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti