Rīgā par automašīnu stāvvietām turpmāk varēs norēķināties ar „uniPark” mobilo lietotni (+ VIDEO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Modus Group | 6.februāris 2018 13:04

No februāra, izmantojot Rīgas Satiksmes un „uniPark" stāvvietas, kas Baltijas valstīs ir viens no lielākajiem autonovietņu pakalpojumu sniedzējiem, autostāvvietu klienti varēs norēķināties ar "uniPark" mobilo lietotni.

Par automašīnu novietošanu maksas zonās vai autonovietnēs ar lietotni Latvijas iedzīvotājiem ir iespējams ērti norēķināties arī autostāvvietās Polijā un Lietuvā.

„Līdz šim lietotne darbojās un stāvvietas apmaksu nodrošināja Polijā un Lietuvā, bet kopš Rīgas pilsēta ir pievienojusies „uniPark” sistēmai, varam piedāvāt ērtāko automašīnu novietošanas risinājumu arī Latvijas iedzīvotājiem. Mūsu mobilā lietotne sniedz iespēju norēķināties par stāvvietām gan Rīgas pilsētas maksas zonās, gan slēgtā tipa autonovietnēs,” skaidro „uniPark” direktors Marjus Blagnis (Marius Blagnys).

Saskaņā ar M. Blagņa teikto „uniPark” mobilo lietotni Latvijas iedzīvotājiem būs ērti lietot arī dodoties uz kaimiņvalstīm, piemēram, lietotāji ar „uniPark” mobilo lietotni var norēķināties gan Rīgā, gan arī apmeklējot lielākās pilsētas Lietuvā. Izmantojot šo lietotni, par stāvvietu būs vienkārši norēķināties arī citu valstu iedzīvotājiem, kas viesosies Rīgā, jo apmaksas veikšanai nav nepieciešama konkrētās valsts (šajā gadījumā Latvijas) operatora SIM karte. Lai minētajās valstīs varētu veikt apmaksu, bankas karte tikai jāpiesaista pakalpojuma sniedzējam. Tuvākajā laikā „uniPark” sistēmai plānots pievienot autonovietnes arī Igaunijas pilsētās.

Rīgā par stāvvietu var norēķināties ļoti vienkārši – veicot naudas pārskaitījumu ar bankas karti vai noslēdzot līgumu ar “uniPark” un konkrēto summu iekļaujot ikmēneša rēķinā. Ar „uniPark” līgumu var parakstīt gan fiziskas, gan arī juridiskas personas. Latvijas iedzīvotāji par stāvvietām Lietuvā šobrīd var norēķināties gan saskaņā ar parakstīto līgumu, gan ar bankas karti.

Ieslēdzot viedtālrunī GPS funkciju, „uniPark” mobilā lietotne pati identificē Latvijas galvaspilsētā esošās maksas stāvvietas. Novietojot automašīnu, tikai jāieslēdz lietotne un jāatzīmē atrašanās vieta, lai tiktu aktivizēta stāvēšanas laika uzskaite, bet pirms došanās projām laika uzskaite jāaptur.

„uniPark” administrējamās maksas automašīnu novietošanas zonas un autonovietnes atrodas Baltijas valstu galvaspilsētās, lielākajās Lietuvas pilsētās un Polijā. Slēgtā tipa „uniPark” autonovietnēs, kurās iebraukšana tiek kontrolēta ar automātisko barjeru, mobilā lietotne fiksē, kurā autonovietnē automašīna ir novietota. Dati par automašīnas novietošanu mobilajā lietotnē parādās automātiski, tāpēc klientam tā jāieslēdz tikai vienu reizi – pirms izbraukšanas. Novietojot automašīnu kādā no pilsētas maksas zonām, mobilā lietotne jāaktivizē uzreiz pēc automašīnas novietošanas.

„uniPark” mobilā lietotne ir pielāgota mobilajiem telefoniem gan ar „Android”, gan ar „iOS” operētājsistēmu. To var bez maksas lejupielādēt „Google Play” un „App Store”.

 

 
Visi komentāri
 
mobilly fans 6.februāris 2018 21:24
0 1 Atbildēt

Ja esi drošs par savu Android ierīci,tad riskē ar savas kredītkartes numuru.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 34

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti