Sony IFA izstādē Berlīnē prezentē jaunākos produktus (+ FOTO) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Sony | 31.augusts 2018 10:37

Dzīvās mūzikas atmosfēra ar Sony MDR-Z7M2 Premium austiņām

Sony šodien izziņo austiņas MDR-Z7M2, kas seko lielu atzinību iemantojušajam modelim MDR-Z7. Jaunais modelis mantojis MDR-Z1R tehnoloģiju no Signature sērijas, piemēram, Fibonači skaļruņa bloka režģi un Φ4,4mm balansēto kabeli, kas ietilpst komplektā. 

Vēl viens apliecinājums Sony apņēmībai sasniegt izcilību audio jomā ir tas, ka Z7M2 piedāvā plašu frekvenču diapazonu un dinamisko diapazonu kopā ar lineāro virsmas frontālo vilni, kas sniedz klausītājiem reālistisku atskaņojumu un ļauj sajust "gaisu" ap mūzikas instrumentiem un balsīm; trīsdimensionāls un atmosfērisks skanējums, kāds piemīt dzīvajai mūzikai. Austiņas Z7M2 nodrošina klausītājiem izsmalcinātu mūzikas atskaņojumu, izmantojot 70 mm HD draiveri kopā ar alumīnija pārklājuma šķidro kristālu polimēru (Liquid Crystal Polymer) diafragmu, kurā ir palielināts kupols un optimizēts profils.

Profesionāls skanējums izsmalcinātām ausīm

Austiņām Z7M2 ir jaunas draiveru vienības, kas adaptētas no modeļa MDR-Z1R, tostarp svaigi uzlabotas alumīnija pārklājuma šķidro kristālu polimēru diafragmas, lai skaņa būtu dabiska ar zemu krāsu vidēji augstu diapazonu. Diafragmas kupols ir palielināts un profils optimizēts, kas nodrošina dzidru skaņu vidējā un zema diapazona līmenī un izcilu skaņu vidējā un augstā diapazonā. Draiverim ir lielāks magnēts (divreiz lielāks salīdzinājumā ar MDR-Z7), un tādējādi ir panākta lielāka draivera jauda un līdz ar to arī asāka mūzikas dzidrība.

Fibonači modeļa skaļruņa bloka režģis, kas izgatavots no stingriem sveķiem, nodrošina izturību un stiprību. Tas samazina skaņas slāpēšanu no skaļruņa bloka režģa ultra augstas frekvencēs, lai vienmērīgi atskaņotu skaņu visās frekvencēs.

Turklāt īpašs akustiskais ports uz korpusa, Beat Response Control, kontrolē gaisa plūsmu aiz draivera un optimizē diafragmas kustību, atskaņojot zemas frekvences. Tajā pašā laikā tas uzlabo basu pārejas raksturlielumus un nodrošina precīzu mūzikas ritmu.

Austiņām Z7M2 ir speciāli svinu nesaturoši lodējumi un korsona sakausējuma kontakti savienojumu ligzdās. Izmantota arī Sony izstrādāta speciāla lodalva, lai samazinātu līdz minimumam zudumus signāla ceļā un nodrošinātu kontakta tīrību. Korsona sakausējums (vara sakausējuma paveids) ir ideāls materiāls elektrisko kontaktu savienojumu ligzdām, jo tam piemīt zems pretestības līmenis un liela izturība.

Kabeļi un savienojumi

Modelis Z7M2 ir aprīkots ar diviem austiņu vadiem - standarta nesabalansēto vadu un balansētā savienojuma vadu. Savienojuma drošībai un izturības uzlabošanai izmantots skrūves fiksācijas gredzena mehānisms. Turklāt vara balsansa kabelim  izmantots sudraba pārklājums, kas nodrošina smalkākās nianses, vienmērīgākus diskantus un mazākas skaņas deformācijas.

Sony arī silti iesaka savus vadus, kas izstrādāti ar KIMBER KABLE®, (nopērkami atsevišķi[1]), un ar Sony izcilību augsto austiņu uzbūvē un  KIMBER KABLE pieredzi vadu ražošanā un uzbūvē, ir radīti unikāli augstas kvalitātes austiņu kabeļi, kas vēl vairāk uzlabo atskaņošanu. Šie kabeļi ar 8 vadu pinumu nodrošina lielisku skaņas kvalitāti ar izteiktāku dzidrību, samazinātu ārējo troksni, minimālu šķērsrunu un optimāliem elektriskiem parametriem. Zelta pārklājums nodrošina augstāko vadītspēju signāla tīrībai. Alumīnija sakausējuma izmantošana uz satveres daļas nodrošina lielisku akustisko veiktspēju ar labāku skaņas vibrācijas slāpēšanu. Austiņu sānu konektoriem ir  skrūves tipa fiksācijas gredzeni, kas nodrošina stabilus un drošus savienojumus.

Komforts ir galvenais

Lai uzlabotu austiņu Z7M2 valkāšanas ērtumu, tām ir ergonomiski veidoti ausu polsteri ar 3D šuvēm. Tas nodrošina augstāku komforta līmeni ar līdzsvarotu spiedienu. Pat ilgstošā lietošanas laikā spilventiņi nodrošina ergonomisku formu, kas ir izstrādāta tā, lai tā atbilstu īpašnieka galvas īpašībām. Šī iekļaujošā uzbūve samazina skaņas noplūdi un palielina gaisa blīvējumu, kas ļauj klausītājam izbaudīt spēcīgus dziļos basus. Austiņu virsmu klāj maigi uretāna putu spilventiņi ar mitrumu absorbējošām un atbrīvojošām īpašībām. Līdz ar to nav nekādas neērtas sajūtas pat ilgstošas klausīšanās laikā. 

Sintētiskās ādas galvas saite ar alumīnija sakausējuma stīpu un slīdni nodrošina austiņu Z7M2 vieglumu, taču tik izturīga, ka kalpos daudzus gadus. Īpašā anodēšanas apstrādes procesā  palielina stīpas cietību un vienlaikus samazina skrāpējumu iespējamību, lietojot ikdienā. Īpaša uzmanība tika pievērsta Z7M2 iekšējās ass struktūras uzbūvei, kur sānu spiediens ir tuvāk galvai. Tas vienmēr nodrošina lietotājam labāku valkājamības stabilitāti. Austiņām Z7M2 ir arī kluss savienojuma mehānisms, kas samazina mehānisko troksni, ko izraisa savienojumu kustība, līdz ar to ir nodrošināta mierīga klausīšanās pat visprasīgākajam klausītājam.

Sākot ar 2018. gada oktobri, Sony MDR-Z7M2 Premium austiņas būs pieejamas atsevišķās Eiropas valstīs un maksās aptuveni €800.

[1] MUC-B205B1 pieejamība dažādās valstīs ir atšķirīga

Sony iepazīstina ar jauna līmeņa trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju austiņās WH-1000XM3

Austiņas WH-1000XM3 ir jaunākais papildinājums augsti novērtētajā Sony 1000X saimē. Šis austiņu modelis ar galvas stīpu piedāvā visas iemīļotās funkcijas, kādas jau sastaptas iepriekšējā modelī WH-1000XM2, tomēr tās papildinātas ar vairākiem būtiskiem uzlabojumiem, tostarp labāku trokšņu slāpēšanu (Noise Cancelling), lai jūs klausoties saturu justos vēl patīkamāk. 

Bloķē vēl vairāk vides skaņu

Klausieties mūziku jauna līmeņa klusumā ar Sony nozarē vadošo trokšņu slāpēšanas tehnoloģiju. Austiņas 1000XM3 ir aprīkotas ar gluži jaunu HD trokšņu slāpēšanas procesoru QN1, kas ir aptuveni četras reizes jaudīgāks par iepriekšējo. Jaunizveidotais elements var ne tikai novērst transporta skaņas dzirdamību, kā to varēja šī procesora priekštecis, bet vēl vairāk slāpēt ikdienas fona trokšņus, piemēram, ielu troksni un cilvēku balsis. Tas ir aprīkots arī ar duālo trokšņu sensora tehnoloģiju, kas ar diviem mikrofoniem uztver apkārtnes trokšņus un nodod skaņu informāciju procesoram, lai tas šos trokšņus novērstu.

Šīs austiņas ir piemērotas lidošanai, jo tās ir aprīkotas ar atmosfēras spiediena optimizācijas funkciju, kas ļauj trokšņu slāpēšanu pielāgot tieši lielam augstumam, izmantojot sensorus, kas konstatē gaisa spiedienu un attiecīgi optimizē trokšņu slāpēšanu.

Augstākās kvalitātes skaņa 

Šīs austiņas, kas radītas kopā ar profesionāli ar biežu ceļošanu prātā, atskaņo izsmalcinātu augstas izšķirtspējas audio ar 40mm draiveri ar šķidro kristālu polimēru (LCP) diafragmu, kas rūpējas par smagajiem ritmiem un var reproducēt skaņu pilnā frekvenču diapazonā līdz 40kHz. Tas ļauj jums klausīties mūziku tieši tādā skanējumā, kā to paredzējis izpildītājs. 

HD trokšņus slāpējošais procesors QN1 darbojas ne tikai attiecībā uz trokšņu slāpēšanu, bet arī nodrošina pārsteidzoši augstu skaņas kvalitāti ar 32 bitu audio signāla apstrādi un DAC un pastiprinātāja funkciju apvienojumu. Tas nodrošina izcili augstu skaņas kvalitāti, labāko savā klasē pēc signāla un trokšņu attiecības rādītājiem, un zemu deformāciju līmeni attiecībā uz portatīvajām ierīcēm.

Gudra klausīšanās

Aktivitātes atpazīšanas funkcija, adaptīvā skaņas kontrole (Adaptive Sound Control), konstatē fiziskos apstākļus.  Ar 3 automātisko režīmu maiņām austiņās 1000XM3 jūs pastaigājoties varat izvēlēties dzirdēt visas apkārtnes skaņas kopā ar mūziku, dzirdēt tikai paziņojumus un mūziku, kad kaut kas jāgaida, vai arī pilnībā iegrimt mūzikas skanējumā, aktivizējot apkārtējo trokšņu slāpēšanu, kad braucat vilcienā vai autobusā. 

Gudro klausīšanos var ieslēgt, izmantojot SENSE ENGINE™ tehnoloģiju.[1] Jūs varat arī pielāgot savas iecienītākās izvēles, izmantojot Sony | Headphones Connect lietotni.

Pielāgojiet vēlamo skanējumu

Ātrās uzmanības režīms (Quick Attention Mode) dod iespēju, nenoņemot austiņas, sadzirdēt, kas notiek apkārt. Pielieciet labo roku pie austiņas korpusa, lai nekavējoties pieklusinātu mūzikas skaņu un varētu ātri atbildēt apkārtējiem. Tādējādi, piemēram, lidojuma laikā jūs varat pasūtīt dzērienu, nenoņemot austiņas.  Ir arī vēl arī citi veidi, kā kontrolēt skaņu – pieskarieties skārienvirsmai uz labās austiņas, lai klusinātu vai pastiprinātu skaņu vai mainītu dziesmu. 

Vēl viens uzlabojums ir pielāgojama automātiskā barošanas izslēgšanas funkcija pavadošajā Headphones Connect lietotnē, un tas nozīmē, ka austiņas var palikt ieslēgtas un darboties trokšņu slāpēšanas režīmā bez pieslēguma kādai ierīcei, –  ideāls variants, ja vēlaties izolēties no trokšņiem, neklausoties mūziku. Piemēram, jūs mierīgi un netraucēti varat atpūsties ilgo lidojumu laikā.

Viegli lietojamas, praktiskas, ērtas

Austiņām 1000XM3 ir jauns, smalkāks siluets, tās ir vieglākas svarā salīdzinājumā ar savām priekštecēm. Tās ir ļoti ērtas, ko nodrošina dziļāki uzauši un biezāks galvas stīpas polsteris. Izskaties un jūties labi! Austiņām komplektā ir stilīga auduma somiņa, kas iepriecinās modes sekotājus, tāpat kā jaunā pievilcīgo krāsu izvēle (melna vai platīna sudraba ar zelta akcentiem).

Papildus 30 stundu baterijas darbības laikam ar trokšņu slāpēšanu un BLUETOOTH® savienojumu, austiņām 1000XM3 ir arī uzlabota ātrās uzlādes funkcija, kas nodrošina 5 stundu ilgu bezvadu mūzikas atskaņošanu tikvien kā pēc 10 minūšu uzlādes,[2] izmantojot mūsdienīgu USB tipa-C™ portu.

Ar vairāku mikrofonu ieviešanu arī balss zvani ir padarīti skaidrāki, kas ir ideāli bezvadu sarunām.

[1] SENSE ENGINE ir Sony unikālā audio signāla apstrādes un analizēšanas paņēmienu integrēta tehnoloģija. Šī tehnoloģija nodrošina individualizētu katras atsevišķas skaņas pieredzi, ieskaitot mūziku un vides skaņas, kas pielāgotas katra lietotāja gaumei. SENSE ENGINE ir Sony Corporation prečzīme.
[2] Izmantojot 1.5A vai AC adapteru (pēc izvēles)

Austiņas WH-1000XM3 ar nozarē vadošo trokšņu slāpēšanu maksās aptuveni €380 un būs pieejamas no 2018. gada septembra sākuma. 

Sony jaunās sporta austiņas apvieno ūdensizturību un bezvadu lietojumu  

Klausieties mūziku ar īstenām bezvadu austiņām, kurām vairs nav nepieciešams pat pieslēgums viedtālrunim – to piedāvā Sony jaunais  modelis WF-SP900, kas sniedz vislabāko iespēju klausīties mūziku sportošanas laikā.  Absolūts bezvadu dizains nozīmē, ka jūs brīvi varat kustēties un nekas jūs neierobežo, un jūs varat klausīties savas iemīļotākās melodijas ērtajās ausīs liekamajās austiņās. 

Brīvība savienoties un klausīties ilgāk

Izveidojot austiņu SP900 savienojumu ar savu viedtālruni vai datoru caur BLUETOOTH®, jūs varat klausīties mūziku trīs stundu garumā (vai līdz pat 12 stundām ar uzlādes kasti). Ja vēlaties brīvību no piesaistes citām ierīcēm, varat klausīties mūziku no iebūvētās 4GB atmiņas krātuves, kurā var glabāt līdz pat 920 dziesmām[1] un klausīties vismaz 6 stundas, kā to paredz baterijas darbības laiks (līdz pat 21 stundai ar uzlādes kasti).

Šīs visīstākās bezvadu austiņas lietotāju ērtībām ir saderīgas arī ar NFC™.

Baudiet mūziku tur, kur līdz šim tas nebija iespējams 

Austiņas SP900 ir ne tikai bezvadu un ūdensizturīgas, tās ir izturīgas pat sāļā ūdenī. Austiņas ar IPX5/8 izturību ļauj peldēt baseinā vai jūrā līdz pat 2 metru dziļumā[2] - tās ir ideālas, lai lietotu peldoties, neizmantojot papildu ierīces mūzikas atskaņošanai. Tās ir arī mazgājamas, līdz ar to varat uzturēt tīras pēc sportošanas. Pateicoties IP6X izturībai, tās ir arī izturīgas pret putekļiem un paredzētas ilglaicīgai lietošanai, līdz ar to vienmēr būs lielisks sabiedrotais sportojot.   

Šīm austiņām ir uzlabots ergonomisks dizains (trīs krāsās, ieskaitot melnu, baltu un dzeltenu), lai būtu ērta, stabila un droša lietošana.  Savām ērtībām varat izvēlēties piemērotāko no 4 austiņu izmēriem un 3 izmēru atbalsta arkām. Maināmos austiņu elementus var izvēlēties tā, lai pielāgotu attiecīgām aktivitātēm, kam esat paredzējuši nodoties konkrētajā laikā. Niršanai būs nepieciešamas peldēšanai paredzētās austiņas, kas arī ir četros izmēros.  Ir paredzēta iespēja lietot arī saitīti, lai jūs justos pārliecināti un droši. 

Kad izraudzīts Ambient Sound režīms, jūs varat izvēlēties ‘normālo’ režīmu, kas pieļauj ikdienas būtiskāko skaņu dzirdēšanu un mūzikas klausīšanos fonā, vai ‘balss’ režīmu, kurā jūs varat netraucēti klausīties mūziku, tomēr nepalaižot garām ziņojumus u.tml..

Austiņas SP900 ir izturīgas un stilīgas, neraugoties uz mazo izmēru, un tās spēj nodrošināt skaidru, dzidru skaņu ar jaunajām Sony oriģinālajām draivera vienībām Balanced Armature, kas ļauj baudīt iemīļotākās melodijas sportošanas laikā. 

Uzlabota lietojamība

Austiņās SP900 izmantota intuitīvā operētājsistēma ar pieskāriena pārvaldību vai pogas pārvaldību, līdz ar to jūs viegli varat pastiprināt vai pieklusināt skaņu ar divkāršu pieskārienu, kā arī spēlēt, iepauzēt vai pāriet uz nākamo vai iepriekšējo dziesmu u.tml., neizmantojot pogas. 

Vēl iespējams izmantot bezmaksas Sony | Headphones Connect lietotni, lai papildinātu skaņas iestatījumus. Iespējams izvēlēties ieslēgt vai izslēgt Ambient Sound režīmu, un tāpat arī Quick Sound iestatījumus.

Jūs varat arī lietot Sony | Music Centre lietotni dziesmu apskatīšanai un atskaņošanai. Lai pārsūtītu dziesmas uz 4GB krātuvi, izmantojiet Sony | Music Centre lietotni datoriem un USB Type-C™ vadu, kas ietilpst komplektā.  Uzlādes kastes uzlādēšanai arī varat izmantot vadu. 

Izveidojot austiņu savienojumu ar viedtālruni, varat aktivizēt Google™ lietotni un Siri. 

Īstenās bezvadu sporta austiņas WF-SP900 maksās aptuveni €280 un būs nopērkamas, sākot no 2018. gada novembra.  

[1]MP3 – 128kb/s
[2] IPX8 izturības līmenis piešķirts pēc šo austiņu testēšanas uz lietojamības saglabāšanu ūdenī 2 metru dziļumā uz 30 minūtēm

Sony izziņo pasaulē mazākās ceļojuma zūma fotokameras ar 4K video iespējām un uzlabotu attēlu procesoru

Sony šodien paplašināja savu Cyber-shot® ceļošanai piemēroto kameru klāstu ar jauniem modeļiem DSC-HX99 un DSC-HX95 ar lielas tālummaiņas jeb zūma objektīvu.

Jaunie modeļi ar pasaulē mazāko[1] korpusu paredzēti lietotājiem, kuri vēlas gandrīz nemanāmu kameru, kuru var visur nēsāt līdzi, un tie piedāvā patiesi daudzpusīgu tālummaiņas diapazonu no 24mmi platajā galā līdz 720mmi supertelefoto. Papildus pārsteidzošas kvalitātes 4Kii video uzņemšanas iespējām abu modeļu centrā atrodas spēcīgs BIONZ X attēlu apstrādes procesors kombinācijā ar priekšgala LSI, kas nodrošina ātru nepārtrauktu bilžu sērijas uzņemšanu ar ātrumu līdz 10 kadriem sekundē ar bufera ierobežojumu līdz 155 attēliem[2]. Turklāt šie jaunie modeļi piedāvā arī ātru AF darbību - 0,09 sekundes.[3] Dažas tikko pievienotās funkcijas ir acu AF, RAW formāta attēlu ierakstīšana, skāriena fokuss / skāriena slēdzisiii funkcija, kā arī atrašanās vietas datu[4] iegūšana, izmantojot Bluetooth®.

Zeiss® Vario Sonnar T * 24-720mm lielā palielinājuma zūma un augstas attēla kvalitātes objektīvs

Vērienīgais tālummaiņas diapazons, ko piedāvā modeļi HX99 un HX95, nozīmē, ka tie ir ideāli piemēroti dažādām ceļojumu un ikdienas fotografēšanas prasībām. Attēla stabilizācija tiek kontrolēta ar optisko  SteadyShot™ tehnoloģiju, kas efektīvi novērš kameras vibrāciju ietekmi un attēla izplūšanu, kas bieži novērojama fotografējot, ja tur kameru rokā, un uzņemot attālus kadrus. Jaunie modeļi ir aprīkoti arī zūma asistenta funkciju, kas lietotājam ļauj uz laiku samazināt attālumu un parāda plašāku laukumu, fotografējot objektu telefoto režīmā.

Apstrādes jauda

Jaunie modeļi HX99 un HX95 var uzņemt 4K video ar pilnu pikseļu nolasīšanu un bez pikseļu saspiešanas. Tas nozīmē, ka attēlā varēs skaisti uzņemt smalkas detaļas, bet "muarē" un citas deformācijas ir ievērojami samazinātas. Jaunie modeļi var uzņemt ātri kustīgus objektus augstas izšķirtspējas HD[5] ierakstā ar ātrumu līdz 100 kadriem sekundē,[6] lai rediģēšanas rezultātā radītu iespaidīgas palēninātas kustības sekvenci.

Tā kā ideālus attēlus bieži gadās uzņemt negaidīti, tad fotogrāfiem būtu jāspēj uzticēties savai kamerai, lai varētu ātri reaģēt. Ar ātru gudro AF, kas spēj atrast fokusu tikai 0,09 sekundēs,vi uzlabotu BIONZ X procesoru[7] un priekšgala LSI, jaunie modeļi HX99 un HX95 ir tam ideāli piemēroti un spēj nodrošināt ātru nepārtrauktu foto sērijas uzņemšanu līdz 10 kadriem sekundē (bufera ierobežojums līdz 155 attēliem)v. Jaunie modeļi no α™ kamerām ir pārmantojuši ļoti atzinīgi novērtēto acu AF tehnoloģiju, lai nodrošinātu skaistu portretu uzņemšanu, bet fotogrāfiem, kuri grib uzlabot savus fotoattēlus ar attēlu rediģēšanas programmatūru, HX99 un HX95 piedāvā RAW formātu. Pārgaismošana? Tā vairs nav problēma ar maksimālo gaismjutību ISO6400.[8]  

Intuitīva un komfortabla lietošana

Ņemot vērā HX90 sērijas lietotāju atsauksmes, Sony modelī HX99 ir ieviesis skāriena fokusēšanu un skāriena slēdzi, līdz ar to fotogrāfs var tiešā veidā izvēlēties fotografēšanas objektu un uzņemt attēlu, vienlaikus izmantojot skārienpaliktņa funkciju vienmērīgai fokusa punkta pārvietošanai, izmantojot izvelkamo skatu meklētāju OLED Tru-Finder™. Tiem, kas vēlas pārvaldīt iestatījumus, HX99 kontroles gredzens var tikt pielāgots ar tādām funkcijām kā manuāla fokusēšana vai pakāpju tālummaiņa, un gan HX99, gan HX95 piedāvā arī izvēļņu personalizāciju ar 30 ātrām funkciju izvēlēm un iespēju izveidot pielāgotas izvēlnes.

180 grādu noliecamais LCD ekrāns ļauj ērti veidot pašportretus un grupu bildes, bet modernizētais gripsx nodrošina stingru turēšanu un lielāku stabilitāti fotografēšanas laikā. Atrašanās vietas datu iegūšanas funkcija, izmantojot Bluetooth®, ļauj ierakstīt atrašanās vietas datus no mobilās ierīcesVII (Location Information Link), bet maza izmēra Proxy ieraksts dod iespēju pārsūtīt uzņemto materiālu uz viedtālruņiem vai augšupielādēt tīmekļa vietnē ātrai apmaiņai.

Jaunie Sony Cyber-shot modeļi HX99 un HX95 Eiropā nonāks 2018. gada oktobrī, un to cena būs aptuveni 520 eiro par HX99 un 500 eiro par HX95.

[1] No fiksētā objektīva digitālajām kamerām ar iebūvētu skatu meklētāju un 700 mm vai lielāku telefoto galu (skata leņķis, 35 mm formāta ekvivalents). Saskaņā ar 2018. gada augusta preses relīzi, kas balstās Sony pētījumos
[2] Ar "Nepārtraukta fotografēšanas režīma: ātrumafotografēšanas ātrums" un "Attēla kvalitāte:"
[3] CIPA standarts, iekšējais mērījums pie f = 4,25 mm, EV8.5, automātiskā programma AF zona: Wide, NTSC režīms
[4] Var savienot, izmantojot Bluetooth, ar viedtālruņiem (no 2018. gada augusta preses relīzes):

Android: Android 5.0 vai jaunāka versija, kas saderīga ar Bluetooth 4.0 vai jaunāku;

iPhone / iPad: iPhone 4S vai jaunāka versija / iPad trešās paaudzes vai jaunāks.
[5] Lai ierakstītu video XAVC S™ formātā, nepieciešama Class 10 vai augstākas klases mikro SDHC / SDXC atmiņas karte. Lai ierakstītu 100 Mbit / s, nepieciešams UHS-I (U3).
[6] PAL. 120 kadri / s NTSC
[7] Salīdzinājumā ar DSC-HX90 sēriju
[8] Pie iespējotas paplašinātas ISO jutības

 
Visi komentāri
 
Conqueror 2.septembris 2018 8:13
0 0 Atbildēt

Būs jāiepērkas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti