Latvijā oficiāli sākta jauno Samsung Galaxy S8 un S8+ tirdzniecība 4

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 28.aprīlis 2017 12:17

No šodienas tirdzniecībā Latvijā pieejami jaunākie Samsung viedtālruņi - Galaxy S8 un S8+.

Abus modeļus raksturo kvalitatīvais Infinity ekrāns, kas sniedzas no vienas tālruņa malas līdz otrai, un virkne mūsdienīgu funkciju, piemēram, acs skeneris drošībai, uzlabota kamera, jaudīgāks procesors un citas.

Galaxy S8 un S8+ jau saņēmuši atzinīgas atsauksmes no pirmajiem ierīces īpašniekiem - "Viens no lielākajiem plusiem ir jaunā modeļa dizains - tas labi ieguļ rokā un ar to ir patīkami un ērti strādāt. Turklāt tam vairs nav fiziskas mājas pogas, kas ļāvusi palielināt ekrāna izmēru. Arī tehniski telefons ir ļoti ātrs un visas funkcijas izpilda vienreizēji," stāsta Samsung Galaxy S8+ īpašnieks Uldis Ozols, kurš plašāk zināms kā Youtube kanāla UldonsTV veidotājs. Viņš atzīst, ka šis telefons kļuvis par viņa šī gada lielāko atklājumu.

Savukārt Elvis Burdājs, kurš Samsung Galaxy S8 pasūtījis tieši pirms brauciena uz Skandināvijas valstīm, īpaši novērtē ierīces kameru: "Tā nav pievīlusi ne fotografējot ziedus Zviedrijā, ne tumšās ejas cietoksnī Somijā, Suomenlinna salā. Arī priekšējā kamera pārsteidz ne mazāk - ar autofokusu un F1.7 objektīvu. Esmu apmierināts un domāju, ka Galaxy S8 ir soli priekšā citiem." Viņaprāt, ērts ir arī lielais ekrāns, kas vienlaicīgu vairāku uzdevumu veikšanu padara vienkāršāku un pārskatāmāku.

Jaunie Galaxy S8 un S8+ kopš 29. marta bija pieejami arī iepriekšpasūtīšanā, kas nepacietīgākajiem ļāva ierīces saņemt vēl pirms tās nonāca plašākā tirdzniecībā. Iepriekšpasūtīšanas rezultāti liecina, ka trešdaļa klientu izvēlējušies pelēkās krāsas modeli, savukārt pārsteidzoši daudz (42%) jaunās ierīces īpašnieku priekšroku devuši lielākajam no abiem telefoniem - Galaxy S8+ ar 6,2 collu ekrānu, pat divkārt pārsniedzot uzņēmuma sākotnējās prognozes. Līdzīga tendence novērojama arī Eiropas mērogā.

8 lietas, kas jāzina par jauno Samsung Galaxy S8 un S8+

1. Galaxy S8 viedtālrunis pieejams ar 5,8 collu ekrānu vai 6,2 collu ekrānu Galaxy S8+ versijā.

2. Īpašais Infinity ekrāns sedz visu tālruņa priekšpusi un veido vienmērīgu virsmu bez mājas pogas un asiem leņķiem. Gan priekšpusē, gan aizmugurē esošais Corning® Gorilla® Glass 5 stikls nodrošina vēl lielāku izturību.

3. Jaunajiem telefoniem ir acu skeneris jeb iespēja telefonu atbloķēt ar acu skatienu. Acs varavīksnene ir unikāla un tikpat kā neatdarināma, tāpēc acs skeneris ir viens no drošākajiem veidiem, kā pasargāt tālruni un tā saturu.

4. Ierīcēm ir moderna 8 MP priekšējā kamera ar F1.7 lēcu un 12 MP galvenā kamera ar F1.7 lēcu. Ar tām izdosies uzņemt kvalitatīvas fotogrāfijas pat vāja apgaismojuma apstākļos, objektu pietuvinot vai tam esot kustībā.

5. Galaxy S8 un Galaxy S8+ ir aprīkoti ar nozarē pirmo 10 nm procesoru. Tas nozīmē, ka aplikācijas darbojas ātrāk, akumulators iztur ilgāk un strāvas patēriņš krities par 20%.

6. Galaxy S8 un S8+ aprīkoti ar līdz šim iecienītām Galaxy pamatfunkcijām - tostarp IP68 klases ūdens un putekļu aizsardzību, MicroSD kartes atbalstu līdz pat 256 GB, ātro un bezvadu uzlādes iespēju un citām.

7. Latvijā viedtālruņi pieejami pusnakts melnā un orhideju pelēkā krāsā.

8. Viedtālruņa komplektā iekļautas augstvērtīgas Harman AKG austiņas, nodrošinot lielisku skaņas kvalitāti.

Galaxy S8 un S8+ pieejami Latvijas vadošo mobilo sakaru operatoru veikalos, lielākajos elektropreču tirdzniecības centros un veikalos, Samsung veikalā tirdzniecības centrā Spice un SamsungShop.lv

Vienlaikus ar Galaxy S8 tālruņiem Latvijā pieejamas arī jaunās virtuālās realitātes jeb VR brilles ar kontrolieri (controller), savukārt jūnija sākumā veikalu plauktos nonāks jaunā Gear 360 kamera, kas ļauj filmēt 360 grādu video 4K kvalitātē, veidot video tiešraides un uzņemt 15 MP izšķirtspējas fotoattēlus.

 
Visi komentāri
 
viencexperc 28.aprīlis 2017 13:18
4 3 Atbildēt

Vēl klāt vajag pierakstīt - "ar Samsung apbrīnojamo kvalitāti".

Bet varu piekrist. 1 no 5 samsungiem neapmeklē servisu garantijas laikā

core 28.aprīlis 2017 19:59
0 0 Atbildēt

Ļauj minēt, iphone ir pats labākais? :D

Michux 29.aprīlis 2017 14:49
0 0 Atbildēt

Man Iphone bija, nepatika...

Daudzas iespejas tiek ierobežotas, ko savukārt atļauj ar androīdu darbināmas klausules... tāpec pārgāju uz androīdiem, Samsungs ne reizi nav bijis un droši vien ka arī nebūs.

batareja-bu-ums! 29.aprīlis 2017 21:49
0 0 Atbildēt

Īpaši ieteicams nēsāt bikšu kabatā,tāpat kā S7.Bet man neskauž tā naudiņa,ko iAuto nopelna...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti