LMT uzsācis Xiaomi viedtālruņu tirdzniecību Latvijā 2

 

Xiaomi viedtālruņi Foto: Publicitātes attēls

LMT | 14.jūlijs 2017 15:02

Pēc viedtālruņu tirdzniecības uzsākšanas Polijā, Ķīnas lielākais viedtālruņu ražotājs Xiaomi turpina mērķtiecīgi apgūt Rietumvalstu tirgu un tagad šī ražotāja radītās ierīces pieejamas arī Latvijā – mobilo sakaru operatora Latvijas Mobilais Telefons (LMT) tirdzniecības vietās.

Šobrīd pircējiem tiek piedāvāti trīs Xiaomi viedtālruņu modeļi – Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Redmi 4X un Xiaomi Redmi Note 4 ar Android operētājsistēmu.

“Lai gan Xiaomi ir salīdzinoši jauns viedtālruņu ražotājs, kas tirgū sevi pieteicis tikai pirms 7 gadiem, pateicoties tā radītajām kvalitatīvajām ierīcēm, šajā laikā zīmols kļuvis par piekto lielāko viedtālruņu ražotāju pasaulē, ierindojoties blakus tādiem biznesa milžiem kā Apple, Samsung, Lenovo un LG. Xiaomi viedtālruņu veiktspēju, mūsdienīgo dizainu un demokrātisko cenu novērtējuši jau vairāk nekā miljards viedtālruņu lietotāju visā pasaulē, un to skaits arvien turpina augt. Paredzu, ka arī Latvijas pircējiem iepatiksies šie telefoni un, ja tas apstiprināsies, plānojam nākotnē paplašināt piedāvājuma klāstu arī ar jaunajiem modeļiem, ko ražotājs piedāvās,” norāda Rinalds Kalniņš, LMT Tirdzniecības dienesta direktors. Viņš arī piebilst, ka šobrīd LMT strādā pie tā, lai Xiaomi viedtālruņos būtu iekļauta arī latviešu valoda.

Trīs Xiaomi viedtālruņu modeļi, kas nu pieejami arī viedtālruņu lietotājiem Latvijā, pārsteidz ne tikai ar darbošanās ātrumu un jaudu, bet arī šim tālruņu cenu segmentam neraksturīgo apjomīgo atmiņu un akumulatora darbības laiku.

Budžeta klases viedtālrunim Xiaomi Redmi 4A, kas ir tikai 8,5 milimetrus biezs un 131 gramu smags, ir 32GB atmiņa, spēcīgs Snapdragon 425 četru kodolu procesors un šai klasei netipiski ietilpīgs 3120 mAh akumulators, kas gaidīšanas režīmā darbojas līdz pat 7 dienām. Tāpat viedtālrunis izpelnījies lietotāju atzinību ar savu 5 collu lielo HD ekrānu un nodrošināto MIUI 8 lietotāja sasaisti ar Dual Apps funkciju, kas ļauj vienā ierīcē vienlaikus izmantot divus dažādus Whatsapp, Facebook un citu lietotņu kontus. Šis viedtālrunis, kurā ražotāji ir iebūvējuši 13 MP fotokameru kvalitatīvu uzņēmumu radīšanai, LMT tirdzniecības vietās ir nopērkams tikai par 149 eiro jeb 7,50 eiro mēnesī.

Savukārt Xiaomi Redmi 4X savā anodizētā alumīnija korpusā slēpj pat vēl vairāk – tālrunis ir aprīkots ar 4100 mAh akumulatoru un taupīgu Snapdragon 435 astoņu kodolu procesoru, kas ar vienu uzlādi ierīcei ļauj gaidīšanas režīmā darboties līdz pat 18 dienām, bet intensīvā lietošanā pat divas pilnas dienas. Telefons ir īpaši parocīgs lietošanai vienā rokā, jo tā atbloķēšanai noder ierīces aizmugurē iestrādātais pirkstu nospieduma lasītājs – tas ļauj piekļūt pie tālruņa satura vienā acumirklī un bez paroļu iegaumēšanas. Xiaomi Redmi 4X pieejams melnā un zelta krāsā, un tālrunis maksā 199 eiro jeb 9,50 eiro mēnesī.

Jaudīgais Xiaomi Redmi Note 4 ievada jaunu paaudzi Xiaomi viedtālruņu sērijā. Tas ir īpaši plāns telefons, kas veidots no viengabala metāla korpusa un 2,5D ieliekta stikla ar aizmugurē iestrādātu pirkstu nospiedumu lasītāju. Šis modelis citu vidū izceļas arī ar palielinātu skaitļošanas jaudu – tam ir 14nm tehnoloģijā veidots FinFET Snapdragon 625 procesors, kas ir par 20% efektīvāks nekā iepriekšējās paaudzes ierīcēs izmantotie. Arī šim Ķīnas zīmola tālrunim ir 5,5 collu ekrāns, iespaidīgais 4100 mAh akumulators un 13 MP aizmugurējā kamera. Tomēr ievērības cienīgas ir vairākas šim modelim esošās papildu priekšrocības – 64GB lielā atmiņa, kā arī kameras CMOS sensors ar aizmugures gaismojumu kamerai, kas novērš attēla graudainību un ļauj uzņemt satriecošus attēlus pat vāji izgaismotā vidē. Šis veiktspējīgais un dizainā pievilcīgais viedtālrunis pieejams par 279 eiro jeb 13,50 eiro mēnesī.

Xiaomi viedtālruņi Foto: Publicitātes attēls

Xiaomi viedtālruņi

 
Visi komentāri
 
Gunārs 15.jūlijs 2017 12:21
1 0 Atbildēt

Kādu pus gadu atpakaļ pasūtīju no No Aliexpress Xiaomi Redmi Note 3 pro prime special Edition . Strādā jau forši Tik kamera ,kad paliek tumšāks nav kvalitatīva. Dienas gaismā ir laba

SPX 20.jūlijs 2017 15:11
3 0 Atbildēt

Īsumā, man sanāca ar visiem nodokļiem 142 EUR par telefonu, ko LMT lepni piedāvā par 279EUR :)

P.s. Telefons labs, par to naudu vispār augstākā klase!

P.s. Iepriekšējais ķīnietis par 110 Eur izturēja 1.5 gadu, tur gan liela vaina mana nesaudzīgā lietošana, bet 6000 mAh akumulators bija kaut kas - 3+ dienas.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti