Pirmajā pusgadā visvairāk mobilo sakaru klientu izvēlējās “Tele2” 2

 

Foto: Publicitātes attēls

Tele 2 | 19.jūlijs 2017 11:03

Mainot mobilo pakalpojumu sniedzēju, visvairāk klientu 2017. gada pirmajā pusgadā izvēlējušies sakaru operatoru “Tele2”.

Pateicoties esošo klientu uzticībai, kā arī klientu skaita pieaugumam kopumā, par 10,5% audzis uzņēmuma apgrozījums, pirmajos sešos mēnešos pārsniedzot 55 miljonus EUR. “Tele2” šī gada jūnijā veiksmīgi izpildīja arī Eiropas Savienības (ES) viesabonēšanas regulas par mobilo pakalpojumu lietošanu Eiropā kā mājās, kas vēl vairāk nostiprināja uzņēmuma pozīcijas tirgū.

“Tas, ka, lietotājiem mainot mobilo pakalpojumu sniedzēju, šobrīd esam viņu pirmā izvēle, apliecina, ka esam izdarījuši pareizus lēmumus gan komerciālājos, gan tehniskās attīstības jautājumos. Šogad lielākais izaicinājums bija ES viesabonēšanas regulas ieviešana, kas turpmāk “Tele2” klientiem ļaus izmantot gan balss sakarus un īsziņās, gan arī mobilo datu pārraidi ārzemēs par tādām pašām cenām kā mājās. Rūpīgi izpētot esošo un potenciālo klientu vajadzības, izstrādājām jaunus tarifu plānus, starp kuriem ikviens varēs atrast sev piemēroto,” stāsta Valdis Vancovičs, “Tele2” valdes priekšsēdētājs.

Jāatzīmē, ka bez klientu skaita un apgrozījuma pieauguma, Tele2 izdevās saglabāt labus peļņas rādītājus, kā arī kāpināt rentabilitāti. Salīdzinājumā ar 2016.gada pirmo pusgadu uzņēmuma rentabilitāte ir pakāpusies no 30% pagājušajā gadā uz 34,8% šogad. Labi un stabili rezultāti vēlreiz parāda veiksmīgu, pārdomātu un sistemātisku Tele2 darbību un attīstību visās jomās.

Tele2, kam ir Baltijā plašākais un, pēc nozares regulatora SPRK* datiem, arī ātrākais 4G mobilā interneta tīkls Latvijā, arī šogad turpinās ieguldīt līdzekļus pakalpojumu kvalitātes uzlabošanā un tehnoloģijās, īpaši attīstot 4G++ mobilo datu pārraidi. Uzņēmums šogad plāno uzbūvēt vismaz 60 bāzes stacijas jaunās vietās, nodrošinot vēl jaudīgāku mobilo internetu un kvalitatīvāku pārklājumu.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 20.jūlijs 2017 1:32
4 0 Atbildēt

Bija laiks, kad daži operatori ( lmt) sūtīja savus klientus uz mazmājiņu. Kad teici - "iešu prom no jums" viņi atbildēja, ka viņiem ir labāks pārklājums Bērziņu pagastā Poročjes ciemā un vēl dažos pagastos, kur citi operatori nav. Tāpēc nekādus bonusus nedosim. Gribi iet prom, ej.

Pateicoties tele 2, arī lmt sāka piedāvāt atlaides.

viencexperc 20.jūlijs 2017 1:25
1 11 Atbildēt

Tāpēc, ka tele-2 neoficialais sauklis ir:

"Tu neaiziesi pie cita operatora!"

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 5

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti