“Tele2” paplašina ierīču piedāvājumu, gaidāmi arī vairāki jaunumi 1

 

Foto: Publicitātes attēls

Krists Indrišonoks | 4.augusts 2017 14:16

Vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” paplašinājis ierīču klāstu.

Vadošais mobilo sakaru operators “Tele2” paplašinājis ierīču klāstu un turpmāk gan centros visā Latvijā, gan arī savā interneta veikalā piedāvās jaunus tālruņu modeļus, planšetes un datorus no tādiem ražotājiem kā Alcatel, Apple, Asus, Cat, HTC, Huawei, Samsung, Sony un Xiaomi. Nesen “Tele2” klāstā nonāca arī jaunais Nokia 3310 modelis, kas augstā pieprasījuma dēļ šobrīd pieejams ierobežotā daudzumā.

“Mums ir ļoti būtiski saviem klientiem piedāvāt plašu un aktuālu ierīču klāstu, tāpēc mēs regulāri papildinām mūsu piedāvājumu, lai nodrošinātu katram piemērotāko izvēli gan cenas, gan komplektācijas ziņā. Jau vairāk kā gadu esam oficiālais Apple produkcijas izplatītājs Latvijā, tāpēc esam audzējuši savus pārdošanas apjomus un tirgus daļu kopumā. Šī gada pirmajā pusgadā pie “Tele2” pieprasītākie tālruņu modeļi alfabētiskā secībā bija: Apple iPhone 7, Samsung Galaxy A3 (2017), Samsung Galaxy A5 (2017), Samsung Galaxy J3, Samsung Galaxy J5, Samsung Galaxy J7. Savu piedāvājumu papildinājām ar vairākiem jaunumiem, piemēram, Xiaomi, kas ir ļoti plaši pazīstams un spēcīgs viedtālruņu zīmols Āzijas tirgū, vairāki jaunumi gaidāmi arī rudenī. Tādējādi nodrošināsim vēl plašākas izvēles iespējas mūsu klientiem,” stāsta Dace Škrabe, “Tele2” Mazumtirdzniecības departamenta direktore.

Augstākās klases modeļu klāstu pie “Tele2” papildinājuši tālruņi no HTC, Huawei, Sony, kā arī Samsung. Taivānas ražotāja HTC jaunākais flagmanis U11, kas ir apveltīts ar vairākām inovatīvām un unikālām īpašībām, piemēram, Edge Sense tehnoloģiju, ļaujot tālruni saspiest, lai veiktu noteiktas darbības, pie “Tele2” ir pieejams zilā (Sapphire Blue) krāsā ar 6GB RAM/128GB iebūvēto atmiņu. Arī Huawei veikums – Mate 9 tālrunis pievienots “Tele2” sortimentam, pateicoties tā jaudīgajiem parametriem, savukārt P10 modeļu klāsts papildināts ar vēl vienu nestandarta krāsu – zaļu. Tāpat Tele2 klāstā pieejams arī Sony līdz šim iespaidīgākais tālruņa modelis – XZ Premium, kā speciālā kamera spēj nodrošināt īpaša palēninājuma video filmēšanu. Savukārt Samsung nesen prezentētie S8 un S8+ tālruņu modeļi pie “Tele2” papildu jau esošajām krāsām – melnai (black) un pelēkai (orchid Grey), turpmāk ir pieejami arī sudraba (silver) krāsā.

Savukārt jaunums “Tele2” klāstā ir ražotājs Xiaomi un klientiem jau šobrīd ir pieejami 2 pietiekami jaudīgi un veiktspējīgi tālruņi – Redmi 4A un Redmi Note 4, kas par pievilcīgu cenu nodrošina patīkamu mobilo pakalpojumu lietošanu ikdienā.

Daudzus “Tele2” klientus iepriecinās jaunais un īpaši izturīgais CAT zīmola jaunums - S60 bundle, kas ir viens no jaudīgākajiem tālruņiem ražotāja produktu līnijā, turklāt pieejams komplektā ar portatīvo uzlādes bateriju power bank.

Vidējās klases viedtālruņu klāstu papildinājuši Alcatel A5, Asus ZenFone Live tālruņu modeļi. Alcatel A5 Led tālrunis piesaistīs uzmanību ar tā neparasto aizmugurējo vāciņu ar iebūvētām LED gaismām, ko var izgaismot dažādās variācijās, turklāt tālruņa komplektācijā iekļauts spineris.

Tele2 klientiem piedāvājam arī Samsung jaunāko veikumu - J3, J5 un J7 modeļi - kas no saviem priekštečiem atšķiras gan vizuāli, gan parametru aprīkojumā, turklāt jaunā Samsung J sērija pie “Tele2” ir pieejama trīs krāsu izpildījumā – melnā, zelta un zaļā krāsā.

Budžeta klases sērijā klientiem piedāvājam jaunumus no Sony. Telefons Sony L1, kas aizvietoja E5 modeli, pagaidām pieejams ierobežotā daudzumā, savukārt XA1, kas aizvietoja XA modeli, papildu melnajai krāsai turpmāk būs pieejams arī baltā krāsā.

“Tele2” papildinājis savu piedāvājuma klāstu arī ar jaunākajiem Apple IPad MacBook Air modeļiem. iPad Wi-Fi + Cellular 32GB (Space Grey) un MacBook Air 13” 1,8 GHz (Silver) ir pieejami “Tele2” interneta veikalā un lielākajos “Tele2” centros.

Plašāk ar “Tele2” ierīču izdevīgo piedāvājumu var iepazīties gan “Tele2” centros, gan arī interneta veikalā. Ierīces iespējams iegādāties gan uzreiz, gan arī izmantojot nomaksas iespējas.

 
Visi komentāri
 
Jānis 5.augusts 2017 7:48
1 0 Atbildēt

Vadošais mobilo sakaru operators...

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti