"Apple" nāk klajā ar trim jauniem "iPhone" modeļiem (+ video) 9

 
Nozare.lv | 13.septembris 2017 12:59

ASV tehnoloģiju kompānija "Apple" otrdien nāca klajā ar trim jauniem viedtālruņu "iPhone" modeļiem - "iPhone 8", "iPhone 8 Plus" un "iPhone X", no kuriem pēdējais tika nosaukts par "lielāko soli uz priekšu" kopš pirmā "iPhone" izlaišanas pirms 10 gadiem.

"Apple" vadītājs Tims Kuks paziņoja par jaunajiem modeļiem, sakot runu pirmajā pasākumā jaunā studentu pilsētiņas teātrī, kas nosaukts mirušā "Apple" līdzdibinātāja Stūva Džobsa vārdā.

Kuks sacīja, ka "iPhone X", kura nosaukumā X nozīmē romiešu ciparu 10, ir pagrieziena punkts šai kompānijai 10 gadus pēc pirmā "iPhone" izlaišanas.

"Pēc 10 gadiem ir tikai atbilstoši, ka mēs esam šeit šajā vietā, šajā dienā, lai atklātu produktu, kas noteiks ceļu tehnoloģijai uz nākamo gadu desmitu," sacīja Kuks, nosaucot "iPhone X" par "lielāko soli uz priekšu kopš sākotnējā "iPhone"."

Viedtālrunim "iPhone X" ir 5,8 collu ekrāns no malas līdz malai (edge-to-edge screen), lietotāja sejas atpazīšanas tehnoloģija ierīces atbloķēšanai, un uzlabots "supertīklenes" displejs ar uzlabotu grafiku un izšķirtspēju.

Šo modeli varēs iegādāties no 3.novembra un tā sākumcena būs 999 ASV dolāri. "iPhone 8" un "iPhone 8 Plus" kļūs pieejami jau šomēnes, un to sākotnējā cena būs attiecīgi 699 un 799 dolāri.

Visiem trim jaunajiem modeļiem būs iespējama bezvadu uzlāde, izmantojot globālo standartu "Qi".

"Apple" vecākais viceprezidents Fils Šillers sacīja, ka "iPhone 8" un "iPhone 8 Plus" ar stikla korpusu ir pirmie viedtālruņi, kas "tiešām radīti paplašinātai realitātei" ar spēcīgākiem procesoriem un kamerām.

"Apple" arī nāca klajā ar modernizētu viedpulksteni un atjauninātu straumēšanas video sistēmu 4K augstas izšķirtspējas televīzijai.

VIDEO: Live Apple Event - Apple September Event 2017 - iPhone 8, iPhone X, iOS 11 - Apple Keynote

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
ezis71 13.septembris 2017 13:18
5 0 Atbildēt

10 gadus vecas tehnoloģijas citā kulītē.

ezis71 13.septembris 2017 20:49
2 1 Atbildēt

ezis71 13.septembris 2017 21:03
2 1 Atbildēt

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Volvo izlaidis pēdējo eksemplāru ar dīzeļdzinēju 19

Zilās krāsas XC90, kas 2024. gada 27. martā noripoja no rūpnīcas konveijera Gēteborgā, kļuvis par pēdējo zviedru markas vieglo automašīnu, kurai iebūvēts dīzeļdzinējs. Lasīt vairāk

 

Nepilni 123 000 eiro – Mercedes prezentējis G-klases modernizēto modeli (+ FOTO) 4

G-klases 45 gadus ilgā vēsture turpinās. Cenas sākas no atzīmes 122 808 eiro, AMG modelis varētu maksāt nepilnus 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Mercedes-AMG GT tagad arī četrcilindru motora versijā (+ FOTO) 3

Divvietīgajai kupejai arī šādā versijā jaudas netrūks. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti